Arama sonuçlarınız

1. ReapeRR

Önerilerinize açığım...

Merhaba arkadaşlar, dostlar, abiler.. bugün sizi gündemin hararetli ortamından kurtarıp, sigarayı bırakmaya çalışırken yaptığım çizdiğim skeçler ile baş başa bırakmak istedim sizi :) Umarım beğenirsiniz tavsiyelerinize açığım marka model referans alınmamıştır hepsi hayal ürünüdür :)
  2. ReapeRR

Suzuki GSXR 125 mi GSXR 250 mi ?

Arkadaşlar selamünaleyküm sizlere hayırlı akşamlar dileyip sorumu sormak istiyorum, bu iki model arasında kalmış biri olarak siz hangisini seçerdiniz ? (top speede takıntılı değilim motoru şehir içinde kullanıcam) 125likte dörtlü var 250 de yok gibi değişik durumlar bu iki motor arasında ve...
  3. ReapeRR

250SR dan Voge 250RR geçmeye değer mi sizce ?

Merhaba tüm forumdaki abilerim kardeşlerim, aklımda uzun zamandır böyle bir soru var hep 250rr almak istemiştim fakat kampanya vb sebeplerden ötürü 250sr sahibi oldum. Fakat genel olarak motorumdan memnun olmadığımdan voge 250rr bi göz kırpıyor bana başından beridir, bazı arkadaşlarım ise makyaj...
  4. ReapeRR

Viteslerin sert geçme sorunu sebebi nedir ??

Merhaba arkadaşlar cümleten hayırlı günler, vites geçişlerimde son zamanlarda bir sertlik hissediyorum ve bu sertlik genelde 1 den boşa veya 2 den boşa almaya çalışınca geliyor ara gaz olmadan geçmiyor vitesim boşa. aynı motordan(250 sr) arkadaşımda da var ve baskı balatasını değişince sorunun...
  5. ReapeRR

Motordan gelen ses subap sesi mi nasıl anlaşılır ?

Merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar dilemekle beraber sorumu soruyorum, motoru soğukken sabahları çalıştırdığımda motorumdan gün içinde çalıştırdığım saatlerden farklı bi sesle beraber çalışma sesi geliyor ve egzozumda ufak minik damlacık veya buhar şeklinde püskürtülen bir sıvı oluyor ilk...
  6. ReapeRR

Motorum sabah 5 6 kere marş bastıktan sonra zor çalıştı neden ?

Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim, sabah erken saatlerde soğuk saatlerde kalkıp işe gitmem gerekiyor iş durumum gereği fakat motorum bugün beş altı kere marş bastıktan sonra anca çalıştı ve rölantim dengesizdi devamlı oynuyordu 1 buçuk 2 arası gidip geliyordu deli gibi ayrıca motorumun gaz...
  7. ReapeRR

Motosikletin yan yatması motora zarar verir mi ?

Herkese iyi akşamlar dileyip konuya hızlıca gireyim daha motoru alalı 1 ay oldu acemiliklerim halen tutuyor ve ben de motorumu park ettikten sonrs üstünden iner iken yan devirdim bir sorun olmuş mudur herhangi bir elektronik/yürür aksam vesairesinde, biraz takıntılıyım motoruma titiz davranmakta...
  8. ReapeRR

Yeni 250Sr kullanıcısı tavsiyeleriniz nelerdir

Herkese hayırlı forumlar yeni bir sr aldım kendime ama forumlarda ve etrafta duyduğum yorumlar canımı sıkıyor cidden gündelik bir kullanıcı için bile sorunlu bir motor mu sr abilerimin ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum tekrardan hayırlı forumlar dilerim herkese
  9. ReapeRR

Qj motor srk 125r alınır mı ?

Öncelikle herkese hayırlı forumlar dilerim, aklımda bir soru var şu an asgari ücretli bir işte çalışan biri olarak qj motorun srk125s modeli beni cezbediyor ama parça kalitesi yedek parça motoru idame ettirebilme vb gibi konularda pek fikrim yok, fikri olan abilerim kardeşlerimin fikrini...

Yeni mesajlar