Suzuki GSXR 125 mi GSXR 250 mi ?

Motosikleti
(yok)
Arkadaşlar selamünaleyküm sizlere hayırlı akşamlar dileyip sorumu sormak istiyorum, bu iki model arasında kalmış biri olarak siz hangisini seçerdiniz ? (top speede takıntılı değilim motoru şehir içinde kullanıcam) 125likte dörtlü var 250 de yok gibi değişik durumlar bu iki motor arasında ve ikisi arasındaki genel farklar nedir tecrübe eden arkadaşlarca, fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

Bütçe:150-180
Top speed beklentisi:hayır.
Yedek parça durumu vesaire

Motosikleti
Honda CBR500R
İyi araştırır temiz GSX-R 250 bakardım. Geçen sene bu motosikleti araştırıyordum, Suzuki servisinde tanıdığa sorduğumda yedek parçasını getiririz fakat 30-40 gün sürer demişti. Onun haricinde güzel, uzun ömürlü bir motosiklet.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Dörtlü yok diye 250'den vazgeçip 125 cc düşünmek.. Enteresan bir tercih olur.

2 adet diyot ve kaliteli bir açma kapama butonu ile kralını yaptırırsın o dörtlünün. Sarf malzemesi yağ filtresi, buji, yağ gibi hayabusadan tut, v-strom a kadar aynıdır. Spesifik parçalar için sipariş verilmesi lazım. Gear position sensör mesela gixxer'ler ile v-stromlarda birebir aynı.

Motosikleti
Ns200 15"
Dörtlü yok diye 250'den vazgeçip 125 cc düşünmek.. Enteresan bir tercih olur.

2 adet diyot ve kaliteli bir açma kapama butonu ile kralını yaptırırsın o dörtlünün. Sarf malzemesi yağ filtresi, buji, yağ gibi hayabusadan tut, v-strom a kadar aynıdır. Spesifik parçalar için sipariş verilmesi lazım. Gear position sensör mesela gixxer'ler ile v-stromlarda birebir aynı.
Suzuki'nin metal yağ filtreleri neredeyse bütün Suzuki modelleri ile uyumlu. :)

Arkadaşlar selamünaleyküm sizlere hayırlı akşamlar dileyip sorumu sormak istiyorum, bu iki model arasında kalmış biri olarak siz hangisini seçerdiniz ? (top speede takıntılı değilim motoru şehir içinde kullanıcam) 125likte dörtlü var 250 de yok gibi değişik durumlar bu iki motor arasında ve ikisi arasındaki genel farklar nedir tecrübe eden arkadaşlarca, fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

Bütçe:150-180
Top speed beklentisi:hayır.
Yedek parça durumu vesaire
Şehiriçinde kullanılacaksa 125CCnin torku yetmiyor ikisi de son hız olarak aynı hızlarda gitse de GSXR250 çok sağlam bir blokla geliyor şuana kadar bloğunda sıkıntı çıkan GSXR250 görmedim.

Motosikleti
(yok)
Anladım arkadaşlar az buçuk cevabımı aldığımı düşünüyorum, muhtemelen söylenenlere göre gixxer 250 daha iyi bir seçenek olur şehir içinde, ayrıca şu dörtlüyü de hallederim bir motosiklet ustasında dediğiniz gibi :) biraz geç dönüş yaptım kusuruma bakmayın sınav zamanlarımdı bu aralar hepinizin cevapları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Benim arkadaşta vardı 4 yıldır kullanıyor hala taş gibi motor iki silindir olsaydı piyasayı sallardı ama tek silindirli. Suzuki kalitesi fazla düşünmeye gerek yok. Piyasası az ama Japon motoru elinde kalmaz mutlaka alıcısı çıkar bu konuda kafan rahat olsun. Almadan önce mutlaka eksper yaptır bu motorları genelde apaçiler sürüyor. Ben olsam 125'liğini alırdım parça sıkıntısı olmaz 2024 model de bulabilirsin. 250'liliğin üretimi durmuş bile olabilir. Suzuki sitesinde 250'liliği çoktan kaldırmışlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar