Arama sonuçlarınız

1. Routinues

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Evet soru başlıkta gayet açık :)
  2. Routinues

6. sınıf HGS rezilliği

Arkadaşlar 6. Sınıf HGS alabilen var mı aranızda? Tam 2 aydır 6. Sınıf HGS almak ile uğraşıyorum. Hiçbir mobil bankacılık'da 6. Sınıf hgs yok 1'den 5'e kadar var. Semtimde bulunan PTT Merkez şubelerine gittim şu anda elimizde 6. Sınıf yok 1 haftada bir gelin kontrol edin dediler işimi gücümü...
  3. Routinues

Motora hangi yağı koydurayım?

Arkadaşlar Hornet 750'im şu anda 920km'de honda drd hasanpaşa, ataşehir ve doğu batıyı arayıp hangi yağı koyduklarını sordum. Hasanpaşa Honda'nın Castrol'ün ve Motul'ün 10-30 yağını koyuyor. Ataşehir de aynı şekilde bunları söyledi ama 10-30 yerine biz 10-40 kullanıyoruz dediler ve motulu 7100...
  4. Routinues

GP Kompozit Ön Kaldırma Sehpası

GP Kompozit ön kaldırma sehpası kullanan var mı arkadaşlar? Takozdan arka kaldırma sehpam vardi fakat hornet 750 aldıktan sonra malum motorun maşa kısmına takoz takmak için yer yapmamışlar mecburen takozdan kaldırmayı satıp maşadan kaldirmali aldım almışken de ön kaldırma sehpası da alayım...
  5. Routinues

Lastik Basınç Sensörü

Motosikletinde lastik basınç sensörü kullanan var mı? Varsa hangi markayi veya hangi ürünü tavsiye ediyorsunuz?
  6. Routinues

Hornet 750 çamurluk arayanlar toplansın

Arkadaşlar motoru aldığımdan beri çamurluk mevzusu kafamı kurcalıyordu bende derin bir araştırma yaptım bu konu ile ilgili ve sonunda aradığımı buldum. Önceki konumda bazi arkadaşlar gp kompozit üzerinden NC'nin çamurluğunda ufak bir kesme biçme işlemi yaparak hornete uydurduklarını görmüştüm...
  7. Routinues

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Evet abilerim kardeşlerim pazartesi günü honda drd ataşehir bayisine gidip kampanyadan faydalanarak CB750 Hornet almış bulunmaktayım. Motorun faturası kesilip bayiden çıktığımda saat 16:45 falandı biraz geç gittim bayiye o yüzden sadece sigortasını yapabildim. Notere gitmeye plaka çıkarmaya vs...
  8. Routinues

Yamaha R25 - MT25 güncel fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet malum zam gelmiş en son baktığımda sitede fiyatlar güncelleniyor olarak gözüküyordu. Yeni fiyatlar hakkında neler düşünüyorsunuz?
  9. Routinues

Hornet 750'yi hangi yolla almak daha mantıklı?

Evet tekrardan herkese merhaba, geçenlerde "https://www.motosiklet.net/forum/konu/japona-gecmeyi-dusunuyorum.221909/" adlı açtığım konuya gelen yanıtlar doğrultusunda almak istediğim motoru kafadam kararlaştırdım. Şu anda hedefim ve almak istediğim motor kesinlikle Hornet 750. Cuma günü Honda...
  10. Routinues

Japona Geçmeyi Düşünüyorum

Merhabalar. Şu anda aktif olarak CF MOTO 250SR kullanmaktayım. Motorumu satıyorum sahibinden de ilana koydum şu anda fakat aktif olarak hala işe git gel yapıyorum. Elimde şu anda nakit olarak 250bin TL gibi bir para var 250SR'ı ilana 135bin'den koydum fakat o fiyatlara satılacağını sanmıyorum...
  11. Routinues

Zincirim Aşırı Derecede Paslanmaya Başladı

Motorumun zincir bakımlarını aldığım günden beri hiç aksatmadan yaklaşık 500km'de bir yapmama rağmen zincirimde korozyon oluşmaya başladı. Eğer motoru yıkamıyorsam zinciri baştan sonra temizleyip sıfırdan zincir yağı sıkmıyorum onun yerine eski yağın üstüne direkt ilave yeni yağ sıkıyorum...
  12. Routinues

Yeni vergi ve yurt dışı alışveriş limiti ile aldığım ürünler gelir mi?

Merhabalar... Motorumu yıkamak için aldığım basınçlı yıkama makinem için köpük yapma aparatı ve kısa tetik almak istiyorum. Ürünlerin toplamı 1042 TL tutarken 625,31 TL gibi bir vergi çıkıyor ve toplam ödeme 1.667, 48 TL çıkıyor. Bu ürünleri sipariş etsem gümrüğe takılır mı?
  13. Routinues

Zincir Yağlamak İçin Wurth Dry Lube Nasıl?

Zincir yağlamak için hangi zincir yağını kullanıyorsunuz? Ben şimdiye kadar Motul C4, Ipone ve Putoline ürünlerini kullandım fakat bir de Wurth Dry Lube ile 90 Numara Şanzıman & Dişli Yagi deneyimlemek istiyorum. Malum markaların fiyatlari giderek yükseliyor ve ben de zincirine önem veren birisi...
  14. Routinues

Yazın Ekipman Altına Giymelik İçlik

Yaz aylarında deri motosiklet pantolonu ve motosiklet montunun altına giymelik içlik bakıyorum. Ben atlet kullanmıyorum, geçen yaz deri motosiklet montunun altına sadece kısa kollu t-shirt giyerek yaptım bütün sürüşlerimi ve aşırı terleme yapmıştı. Bu terlemenin önüne geçebilecek ama aynı...
  15. Routinues

The Biker Jeans vs Riderdenim

Arkadaşlar önümüzdeki hafta 1 adet yazlık 1 adet kışlık olmak üzere motosiklet pantolonu almayı düşünüyorum. Dainese, alpinestars, revit gibi markalarin deri pantolonlarindan almak yerine günlük hayatta da kullanabileceğim ama koruması vs düzgün olan bir pantolon bakıyordum. Yerli malı olan...
  16. Routinues

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

Yakın zamanda MT-25 almayı planlıyordum fakat son zamanlarda özellikle instagram ve youtube gibi mecralarda mt-25 3BİN km de yatak sardı vb. gibi bir sürü video ve başlık görüyorum açıkçası korkutmuyor değil. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Forumda MT-25'i olup da bu durumdan muzdarip...
  17. Routinues

Motosiklet Buff Önerisi

Merhabalar. Halihazırda knmaster'ın hediye olarak verdiği bufflari kullanıyorum fakat bu bufflar uçlarından hep sökülüyor ve içeri doğru bükülme yapıyor. Bildiğiniz güzel, kaliteli, eğilme bükülme sökülme yapmayan bir buff var mı?
  18. Routinues

Double-D Bağlantı

Herkese merhabalar. Amazon üzerinden AGV K6S Mat Siyah kaskı sipariş geçmiştim, kask geçenlerde elime ulaştı fakat kafama takıp deneme fırsatım olmamıştı dün kaskı kafama taktım ve Double-D bağlantısını bağladığımda sanki birisi boğazımı sıkar gibi bir his yaşadım. Bunun başlıca sebebi gırtlak...
  19. Routinues

PPF KAPLAMA

Merhabalar. Yeni aldığım AGV K6S kaskıma kaplama yaptırmak istiyorum. İstanbul içi PPF kaplama yapan yer biliyor musunuz arkadaşlar?
  20. Routinues

AGV K6S vs HJC RPHA 12

Dün bizzat ataşehir mototaş bayisine gidip AGV K6S kaskını denedim ve sonra Kadıköy Hasanpaşaya geçip motoruma ve motospartan mağazalarına uğrayığ HJC RPHA 12'yi denedim. Bu iki kask arasında gidip geliyorum ve aşırı kararsız bir insan olmam yüzünden hala hangi kaskı almam gerektiğine karar...