Yeni vergi ve yurt dışı alışveriş limiti ile aldığım ürünler gelir mi?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Merhabalar...

Motorumu yıkamak için aldığım basınçlı yıkama makinem için köpük yapma aparatı ve kısa tetik almak istiyorum.

Ürünlerin toplamı 1042 TL tutarken 625,31 TL gibi bir vergi çıkıyor ve toplam ödeme 1.667, 48 TL çıkıyor. Bu ürünleri sipariş etsem gümrüğe takılır mı?

vergisiz fiyatı 25 euro civarına geliyor, muhtemelen takılmaz.
bu arada basınçlı alet fişe falan takılıyor mu yoksa mobil mi?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim de toplamı yaklaşık olarak sizinki ile aynı miktarda olan temu siparişim geçen hafta elime ulaştı.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
vergisiz fiyatı 25 euro civarına geliyor, muhtemelen takılmaz.
bu arada basınçlı alet fişe falan takılıyor mu yoksa mobil mi?
Hocam yıkama makinesi olarak Bosch AdvancedAqutak 150 kullanıyorum. Evet ürün fişe takılarak çalıştırılıyor ama bu aldığım aparatlar bosch'un hali hazırdaki uzun tabancasını kısaltıyor ve boschun makinenin yanında verdiği bir işe yaramayan köpük yapma aparatını işlevsel hale getirip oto yıkamacılarda gördüğünüz kar köpüğü yapıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim de toplamı yaklaşık olarak sizinki ile aynı miktarda olan temu siparişim geçen hafta elime ulaştı.
Tamamdır çok teşekkür ederim sipariş geçeyim o zaman bir an önce gelsin. Şimdi öğrendim Temu zaten gümrükte kalacak ürünlerde seni uyarıyormuş ilk defa alışveriş yaptığım için bilmiyordum.

Hangi siteden aldınız bilmiyorum ama n11 ---- 30 euro üzeri siparişlerin gümrük ve vergi işini kendi hallediyor. Kapıya teslim fiyat veriyor, ben öyle kamp ocağı aldım.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Gümrüğe takılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar