Arama sonuçlarınız

1. E

Bakımla ilgili

Merhaba motosikletim 7300 km de bu zamana kadar hep 2 bin km arayla serviste bakım yaptırıyordum ama garantiden çıktığı için artık oraya fazladan para vermek istemiyorum yağını kendim değiştirebilirim fakat yağ filtresini değiştirebileceğimi sanmıyorum asıl sorum şu ki motosikletin yağ filtresi...
  2. E

Arka fren boşladı

merhaba 3300 km deki benelli 125s im bu gün seyir halindeyken ani fren yapmam sonucu videoda da göründüğü gibi arka fren boşladı sebebi nedir anlayan varsa söyleyebilir mi alet edavat var basit bi vida gevşemesi gibi bişeyse tamirciye para vermek istemiyorum video: https://streamable.com/fm1e8x
  3. E

2. El alış satışla ilgili

Merhaba motorumu satıcam ama nedir ne değildir bilmiyorum internette de her kafadan ayrı ses var ikinci el motosiklet satışında sırasıyla nelerin yapılması gerektiğini (noter vb.) bilen biri anlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. E

6 ay 6000 km kuralıyla ilgili

Merhaba motosikletimi satmak istiyorum alalı 4 ay oldu fakat 6000 km doldu bazı yerlerde yılda 3 satış yapmadıkça problem olmadığı yazıyor doğrusu nedir acaba
  5. E

Kaza sonrası vites yamuldu

Merhaba bi kaza yaşadım motor sola yattı mekanik olarak sadece vitesi pedalı yamulmuş şanzımana zarar verme ihtimali var mıdır bide tamir edilir mi yoksa direkt yenisiyle değişmesi mi lazım
  6. E

Vitesin bazen boştayken 1 e geçmemesi

Merhaba motosikletim 1100 km de ilk aldığım günden beri olan bir sorun var , sorun şu bazen motosiklet boştayken 1 e atmaya çalıştığımda atamıyorum boştan çıkmıyo tekrar debriyajı bırakıp sıktığımda 1 e geçiyo Ve çok sert bi şekilde ses çıkararak geçiyo bide acemi olduğum için bazen 1 den 2 ye...
  7. E

Debriyaj hakkında

Merhaba yeni motosiklete başladım sorum şu Ben vites düşürürken vitesi bir kere çekiyorum ondan sonra 3-4 vites birden küçültüyorum bazı videolarda da insanların her vites küçültüğünde debriyajı bırakıp tekrar sıktıklarını gördüm bunun hangisi doğru hangisi yanlış ya da aralarında mekanik...
  8. E

Bakımı başka serviste yaptırsam sıkıntı olur mu ?

Merhaba motosikletimin ilk bakım zamanı geldi ama motosikletimi aldığım yer oturduğum yerden bayağı uzakta ve de biraz ilgisizlerdi bu yüzden ayaklarım geri geri gidiyo diyebilirim motosikletimin bakımını mecburen aldığım yere mi yaptırmam gerekiyo yoksa başka bi yetkili bayii de yaptırabilir...
  9. E

Sıfır motosiklet yağ eksiltiyor

Merhaba 2-3 hafta önce sıfır Benelli 125 s aldım henüz 420 km de bu güne kadar bir sorun yoktu bu sabah motoru çalıştırdım 2. Vitese attım ağrıza ışı yaktı gaza bastığımda garip bi ses geldi sonra düzeldi Daha demin de motoru çalıştırdım yanlışlıkla stop ettirdim marş a bastım 4-5 kerede marşı...
  10. E

Antifriz sıvısı hava almış mıdır ?

Öncelikle merhaba ilk konumu açıyorum , yeni motosiklet aldım ilk motosikletim o yüzden pek bişey bilmiyorum dün sürerken fan açmıştı biraz endişelendim Google da araştırdım normal bişeymiş ama ben bu konularda biraz endişeli olduğum için motosikletimin şikayet var sitesindekini yorumlarını...

Yeni mesajlar