Kaza sonrası vites yamuldu

Merhaba bi kaza yaşadım motor sola yattı mekanik olarak sadece vitesi pedalı yamulmuş şanzımana zarar verme ihtimali var mıdır bide tamir edilir mi yoksa direkt yenisiyle değişmesi mi lazım

Motosikleti
Ns200 15"
Vites pedalının yamulması bir zarar vermez, vites pedalını vites milinden ayırın ve düzeltmeye çalışın düzelirse kullanabilirsiniz düzelmezse yenisini takıp devam edersiniz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Mil yamulmadıysa sıkıntı olmaz. Kolu değiştir tamam.

Milin oynadığını nasıl anlarım bi de bazen vites 1 e geçiyo yükselmiyor boşa geçiyor bazen de 2-3-4-5-6 oluyor 1 e geçmiyor onunla mı alakalıdır

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim vites pedalı daha önce 2-3 defa yamuldu, her defasında ustam boruyla çektirerek düzeltti. Siz de yeni pedal almadan düzeltme yoluna gidebilirsiniz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Benim vites pedalı daha önce 2-3 defa yamuldu, her defasında ustam boruyla çektirerek düzeltti. Siz de yeni pedal almadan düzeltme yoluna gidebilirsiniz.

Hımm sol tarafa en az 3 defa yatırmış , 3 defa da sağa yatırmış olsa eder 6 .

Dostum acilen eğitim alman lazım. (heheheee gelsın paracıklarrrr)

Sevgilerimle

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hımm sol tarafa en az 3 defa yatırmış , 3 defa da sağa yatırmış olsa eder 6 .

Dostum acilen eğitim alman lazım. (heheheee gelsın paracıklarrrr)

Sevgilerimle

Eğitimleri hemen hemen her sene tekrarlıyor, arada bir de kapalı alanda antrenman yapıyorum. Bu yamulmalar eski motorumda olmuştu, nereden baksanız 4-5 senesi var. Tabi ki yeni bir eğitime hayır demem. Paracık konusuna gelirsek kiminin parası, kiminin duası :)

Geçmiş olsun, vites pedalını sökün, şaloma pürmüz ile iyice ısıtıp boru ile düzeltin. Motor üzerindeyken çekiçle vurmanızı tavsiye etmem iç aksama zarar verebilirsiniz. Bir egzozvuya götürüp kolayca yaptırabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar