Arama sonuçlarınız

1. cemalesmen

YALAMA ZİNCİR GERGİSİ YARDIM

Arkadaşlar selam motorumun zincirini gercektim sıkan usta çok sıkmış açılmadı vida göçtü zincir geremiyorum o parça nasıl değişcek veya nasıl açılacak bilen biri yazabilirmi? https://r.resimlink.com/oTFK5xJZDrA.jpg
  2. cemalesmen

HAVA SOĞUTMALI MOTORLA SEYEHAT

Arkadaşlar herkese selamlar, şehir içi bakkala gitmektir markete gitmektir için bir ns 125 almayı düşünüyorum, Fakat bu motor hava soğutmalıymış hava soğutmalı motorla bir sıkıntı yaşar mıyım şehir içi istanbul trafiği? Diyelim istanbulun içine gircem ana motorda boğazdan sc var onla girsem ceza...
  3. cemalesmen

GÜMRÜK VERGİSİ MOTOSİKLET

Herkese selam arkadaşlar 1000 dolarlık scooterin vergisi 5000 dolar olcakmış doğrumu bu racing motorlarada %10 dışında gümrük zamı gelcekmi Mesela R125 falan bilgi verebilir misiniz?
  4. cemalesmen

VFR 800 100.000 TL egzantrik seti

Arkadaşlar motorum 17 bindeydi motordan ses geliyordu egzantriktenmil yav egzantrik için kam mili falan niye herşey değişiyor ANES MOTOR HONDA bilerek extra masraf mı yapıyor listeyi ekledim yaklaşık 60K egzantrik seti birde neden bu 17 binde oldu 2. sahibiyim garantiliyken aldım motoru 6 yıla...
  5. cemalesmen

Başka viskotize yağ eklemek

Arkadaşlar hepinize selam motorumu honda marmara motorda rodaj bakımı yaptırttım avadanlık sallanıyordu 2 vidası yokmuş söküp takmayı unutmuşlar sanırım uydurdum oraya birşey günahlarını almıyim belki kendisi düşmüştür gelelim konumuza Motorun yağı min seviyesindeydi, Bende garajımda bulunan...
  6. cemalesmen

MOTOR MEN ALMAM LAZIM ACİL

Arkadaşlar selamın aleyküm bu sabah motorumu bağlattım ehliyetim yok 17 yaşındayım, Polis küçük plakadan motoru men etti ve motoru yedigün diye bir otoparka çekti ehliyetten cezayı yazmadı 1. derece yakının otoparka gelince yazacaz dedi. anne veya baba, Bu motoru arkadaşlarım kamyon ile gidip...
  7. cemalesmen

rot balans

Herkese selamlar motosikletlerin lastiklerinde rot balans oluyor mu benim uzun yol motorunun lastikleri değiştim makinayla söküp yeni lastiğide birşey sürüp direk janta takıp motora taktı arabalarda rot oluyor ya motosikletlerde olmuyormu? öyle birşey varsa diğer motorumunda lastiğini...
  8. cemalesmen

Arka fren hidrolik yağı

herkese Selam motorumu silerken 1 haftadır sürülmemiş en son 6 ay önce yıkadığım motorda arka fren hidrolik kabının altında elime yağımsı bir şey geldi büyük itmihal hidrolik. Hidrolik ise hava yapar mı Hidrolik low olana kadar kullansam sorun olur mu? Şimdilik param yok böyle 2 ay idare eder...
  9. cemalesmen

yüksek cc motosikleti devirli kullanmak zararlı mıdır

arkadaşlar merhaba son aralar takıldığım bi konu 900cc motosikletim var sıfır aldım şuan 4.000 km de genellikle 6-7 bin devir arasında kullanıyorum 13.5 da kesiciye giriyor otobana v.s çıktığım zaman en az 20-30 dakika 10-11 devirde gidiyorum motora herhangi bir zararı varmıdır tek teker v.s...
  10. cemalesmen

Motosiklet pas yoketme

arakdaşlar herkese selam motosikletimi kullanmadığım için 4-5 ay marinada bıraktım diğer motoru satınca onu kullanayım dedim önceden de pas vardı ama çoğalmış 2016 model motor bu pasları silmenin bir yolu var mı diskler ön maşa egzoz çanta demiri camı tutan zımbırtının demiri baya pas var silme...

Yeni mesajlar