VFR 800 100.000 TL egzantrik seti

Arkadaşlar motorum 17 bindeydi motordan ses geliyordu egzantriktenmil yav egzantrik için kam mili falan niye herşey değişiyor ANES MOTOR HONDA bilerek extra masraf mı yapıyor listeyi ekledim yaklaşık 60K egzantrik seti birde neden bu 17 binde oldu 2. sahibiyim garantiliyken aldım motoru 6 yıla yakındır bende birde benim çatallarımda ne olabilir siz kaç para ödediniz VFR 800X crossrunner Kullanıcıları Listede listedeki gibi değiştimi bana lütfen dönün Niss honda randevü alcam ona göre :(

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar cevap verin lütfen

Son düzenleme:
Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Abi motor kazalı mı? Ön amortisörler niye komple değişiyor? 35bin o zaten liste de. Diğer ürünlerde 2 bin 3 bin normal zaten hepsini toplayınca fiyat olarak. Ama siz düzgün bir ustadan teyit alın motor sökül değilse.

Motosikleti
Ns200 15"
17 yaşında olduğunuzdan bahsetmiştiniz önceki açtığınız konularda, 11 yaşında nasıl Vfr sahibi olabiliyorsunuz merak ettim açıkçası. Konuya dönersek listede egzantrik milleri yok fakat zincir sistemindeki tüm parçalar değişiyor, işin doğrusuda bu fakat düşük kilometrede değişmeside normal değil

17 yaşında olduğunuzdan bahsetmiştiniz önceki açtığınız konularda, 11 yaşında nasıl Vfr sahibi olabiliyorsunuz merak ettim açıkçası. Konuya dönersek listede egzantrik milleri yok fakat zincir sistemindeki tüm parçalar değişiyor, işin doğrusuda bu fakat düşük kilometrede değişmeside normal değil
Babamındı babam kullanmıyor satışı verdi

Abi motor kazalı mı? Ön amortisörler niye komple değişiyor? 35bin o zaten liste de. Diğer ürünlerde 2 bin 3 bin normal zaten hepsini toplayınca fiyat olarak. Ama siz düzgün bir ustadan teyit alın motor sökül değilse.
Motor hatasız amorsitörüm çizilmiş alıyorum anes ten yarın

Birde babam sağolsun bana motor sürmeyi 9 yaşımda öğretti 10 yaşımda cbr1000rr sürüyordum otobana çıkıyordum ah eskiler :) keşke videolar çekseymişim

Reisim hiçbiri normal değil vfr derneğinden tartıştık bunu. Kam mili falan gereksiz sadece sente ayarı egzantrik gergisiyle halledilebilirmiş. Ben gerekli cevabı Honda vfr derneğinden aldım

Yanlış hatırlamıyorsam ed garage ergin demir vardı istanbulda. Nc750 sayfasında övülen sevilen bir usta. Bir göstermeni öneririm ona

Motosikleti
Ns200 15"
17.000 Kilometrede bir motorun normalde zinciri bozulmaz, zincir değişimi yapıldığı zaman dişliler değişmezse aynı şekilde zincir bolmuş gibi ses yapmaya devam eder (yapmayabilirde fakat dişlinin değişimini öneririm). Daha öncesin bu motosikletin recall olarak egzantrik zincir problemleri varsa bu kilometrelerdede bozabilir. Forumlarda hiç bir zaman aciliyet yoktur, başlığı açtıktan sonra belki hiç cevap almayabilirsiniz belkide sonucu yazanlar çıkar, boşuna acil yazmana gerek yok :).

17.000 Kilometrede bir motorun normalde zinciri bozulmaz, zincir değişimi yapıldığı zaman dişliler değişmezse aynı şekilde zincir bolmuş gibi ses yapmaya devam eder (yapmayabilirde fakat dişlinin değişimini öneririm). Daha öncesin bu motosikletin recall olarak egzantrik zincir problemleri varsa bu kilometrelerdede bozabilir. Forumlarda hiç bir zaman aciliyet yoktur, başlığı açtıktan sonra belki hiç cevap almayabilirsiniz belkide sonucu yazanlar çıkar, boşuna acil yazmana gerek yok :).
Evet farkettim vfr derneğine yazdım oyüzden zamanım kısıtlıydı ustayla honda arasında karar kırmam için kararım Niss honda dan yana oldu :)

anormal kullansan bile egzantrik zinciri 20bin gider.normal kullanımda 40-50 arası.zincir tamam da,gergi kayış ve mil neden deişiyor onu anlamadım.çıkan parçaları gorursen fikir edinebilirsin.belki hepsinde bilmedigimiz aşınma vardır.
listedki fiyatların hepsi normal.on amortısordeki çizik keçeleri yırtıp yag akıtma seviyesine geldiyse deişmesi saglıklı.kılcal çizikde sorun yoktur.kararı siz ve usta beraber verirsiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence Honda'nın şaheser bloklarından birini 17.000 km'de bu hale getirebilmek ciddi emek isteyen bir iş. Siz ya da babanız motoru kim kullanıyorsa bence sürüş stilinizi ya da alışkanlıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Çünkü bir yerde yanlış bir şeyler var.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Honda VFR'yi bilmiyorum ama Yamaha Fz6'da egzantrik gergisi ve zinciri kronik problem olarak görülür. 40 bin km'den sonra gevşedikleri için ses yapar ve ikisinin birden değişmesi iyi olur. Ama o kadar pahalı değil tabi. Kendiniz yapsanız 5-10 bin, serviste de 20 bin civarina çıkan bir iş. Tabi işi servise ya da bir ustaya bırakırsanız, garanti olsun diye ya da para için gerekli gereksiz her şeyi değiştirebilirler. Mesela kam millerinin dişlileri ve gergi paletleri değişmez genelde. Onlar daha uzun süre kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla.

Babamındı babam kullanmıyor satışı verdi

Birde babam sağolsun bana motor sürmeyi 9 yaşımda öğretti 10 yaşımda cbr1000rr sürüyordum otobana çıkıyordum ah eskiler :) keşke videolar çekseymişim

Reisim hiçbiri normal değil vfr derneğinden tartıştık bunu. Kam mili falan gereksiz sadece sente ayarı egzantrik gergisiyle halledilebilirmiş. Ben gerekli cevabı Honda vfr derneğinden aldım
10 yasinda, otobanda, cbr1000rr surduysen simdi astronot olup uzaya cikman gerekirdi delağanli

Motosikleti
Yamaha XSR700
17 yaşındasın,
Babanın motorunun amortisörü çizildi diye komple amortisör değiştiriyorsun,
Birde babam sağolsun bana motor sürmeyi 9 yaşımda öğretti 10 yaşımda cbr1000rr sürüyordum otobana çıkıyordum
Baban motor kullanmayı 9 yaşında öğretti ve 10 yaşında cbr1000rr ile otobana çıkıyordun. 140CM BOYLA.

Böyle konular bir bana inandırıcı gelmiyor herhalde. Belki de doğrudur ama yine de inandırıcı gelmedi. Konu sahibi kanıt atsa fake derim o derece önyargı oluştu bende.

17 yaşındasın,

Babanın motorunun amortisörü çizildi diye komple amortisör değiştiriyorsun,

Baban motor kullanmayı 9 yaşında öğretti ve 10 yaşında cbr1000rr ile otobana çıkıyordun. 140CM BOYLA.

Böyle konular bir bana inandırıcı gelmiyor herhalde. Belki de doğrudur ama yine de inandırıcı gelmedi. Konu sahibi kanıt atsa fake derim o derece önyargı oluştu bende.
Ben 9 yaşımda 160 falandım 14 yaşımda 190 birşeydim şuanda o boylardayım baya uzunum yani crf de ayağım tam basıyor evet babam motoru veriyordu arkama biniyordu ben kaldırıma yanaşıp duruyordum yetmedimi babam durduruyordu 11 yaşımda kendim trafiğe çıkmaya başlamıştım babamsız ondan sonra bana tenere almıştı onu sattık mt 9 sp aldık 2. motorumda crf tahminlerimce Sizden bile fazla tecrübem olabilir haftada 1-2 bin km motora biniyorum :)

instagram yazarsan daha detaylı açıklayabilirim yaşım 9 değilde 12 ken binmişim videolara baktım düzeltme yapalım 3 ekle dediğim yaşlara

Arkadaşlar, Vfr krank ve piston değişiyor kam paletleri ve egzantrik değişti gene düzelmedi bloğu indiriyoruz ustayla yarın bende bakacağım ya kol çıkardı yada yatak sardı masraf 210 bin tl birşey bana cb250r teklif ettiler sıfır 50k aksesuarlı anadolu cocuguyuz biz ama 210 dan 90 düş egzantrik eskiyi takcaklar 120k işcilik falan vfr neden böyle yaptın vfr

Hayat 18 binde kol çıkarıp krank sarıp yatak fırlatan vfr kadar garip

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Vfr krank ve piston değişiyor kam paletleri ve egzantrik değişti gene düzelmedi bloğu indiriyoruz ustayla yarın bende bakacağım ya kol çıkardı yada yatak sardı masraf 210 bin tl birşey bana cb250r teklif ettiler sıfır 50k aksesuarlı anadolu cocuguyuz biz ama 210 dan 90 düş egzantrik eskiyi takcaklar 120k işcilik falan vfr neden böyle yaptın vfr

Hayat 18 binde kol çıkarıp krank sarıp yatak fırlatan vfr kadar garip
Motor anes motor da yatacak 2 ay ziyaret etmek isteyen direk garajdan aşşağıya inerken dekor olarak duruyor önde 😂

Bence Honda'nın şaheser bloklarından birini 17.000 km'de bu hale getirebilmek ciddi emek isteyen bir iş. Siz ya da babanız motoru kim kullanıyorsa bence sürüş stilinizi ya da alışkanlıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Çünkü bir yerde yanlış bir şeyler var.
Valla keşke egzantrik olsaymış kol çıkarmış, yataklar kartelde, krankın parçalarıyla alakalı birşey kayıp motorda biyere yapışmış.
Bu arada motoru kardeşim kullanmış bu olaydan 10 km öncesinde konuşturttum onu 5 ten 2 ye çekmiş.

Listeye kabaca baktım, neyin gerekli olup olmadığına buradan ahkam kesemem ama parça fiyatlarının uygun olduğunu söyleyebilirim. Zincir 3500 civarı, gergi 2500 civarı. nolacaktı ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar