Arama sonuçlarınız

1. J

Bu el haraketi ne anlama geliyor ?

Merhaba, Az önce yolda giderken bir arkadaş yanımdan geçerken sol elini bana doğru uzatıp parmakları düz iken elini açıp kapattı hani böyle çok konuşuyorsun derken yaptığınız gibi bu ne anlama geliyor ?
  2. J

Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

Merhabalar, 230 kilo boyumun zor yettiği 500cc enduro bir motor aldım yavaş yavaş alışıyorum ama eğitim almak daha garanti gibi duruyor. Tavsiye ettiğiniz ileri sürüş eğitimi veren (temel orta değil) güvenilir ve gerçekten işe yarayan bir kurs var mıdır ?
  3. J

Motoplay 2000 (ön-arka kameralı) kullanımı yasal mı? Cezai durumu var mı?

Selam arkadaşlar, Motosikletim için KNMASTER Motoplay 2000 tarzı ön ve arka kameralı bir sistem almayı düşünüyorum. Hem güvenlik hem de olası kaza durumlarında delil olması açısından mantıklı geliyor. Ancak aklıma takılan konu şu: Bu tarz ön-arka kayıt yapan motosiklet kamerasının ya da...
  4. J

Motorumla uyumlu kask ve eldiven önerisi

Merhaba, Arora GS 525 motosiklet alacağım. Kask ve eldiven önerir misiniz ? Hjc i80 düşündüm enduro tarzı farklı öneriniz varsa lütfen söyleyiniz. Eldiven için bütçem 3-4 civrı kaskta 15 altı.
  5. J

İstanbul’da güvenilir elden senetle motosiklet satan yer var mı?

İstanbul içinde elden senetle motosiklet alabileceğim güvenilir bir yer arıyorum. Bireysel satıcıdan almak istemiyorum, mümkünse mağaza veya bayi gibi bir yer olsun. Şartlarım kısaca şöyle İstanbul içinde olması Elden senet ile satış yapması Çok uçuk faiz olmaması Mümkünse daha önce alışveriş...
  6. J

TRK 702X alacağım — Yardım

Merhaba arkadaşlar 👋 Yakında Benelli TRK 702X almayı düşünüyorum fakat birkaç konuda tecrübeli kullanıcı görüşlerine ihtiyacım var: 1) Boy problemi Benim boy: 1.70 cm TRK 702X’in fabrika sele yüksekliği yaklaşık 835 mm. Bu yükseklikle düz stopta tek ayağım yere rahat basar mı? Özellikle...
  7. J

Benelli TRK 502 Almayı Düşünüyorum — Yardımcı Olur Musunuz?

Selam arkadaşlar, Ben Benelli TRK 502 almayı düşünüyorum ve bir ilan gördüm. İlan sahibi kredi kartı ve senetle satış yapıyor ama bazı konularda kararsızım, sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var 🤓 📍 İlan Detayları: Motorun ilanı Model: 2017 KM: ~40.000 km Satış: Kredi kartı + senetli Bu...
  8. J

10-15Bin Bütçeli Adventure Kask Önerisi

Merhaba, 10-15Bin TL bütçe ile adventure kask arıyorum. Belki biraz daha çıkabilirim. Hafif rahat ve güvenli olmasını istiyorum. Mümkünse birde siyah olsun. Vizörü beyaz ama içinde ekstra güneş gözlüğü de olmalı. Bu özelliklere sahip kullandığınız ya da önerdiğiniz kask varsa yorumlarınızı rica...
  9. J

Arora GS 525 alacağım – 110/80-19 & 150/70-17 lastik önerisi?

Selamlar arkadaşlar, Yakın zamanda Arora GS 525 almayı düşünüyorum. Motoru daha çok şehir içi + uzun yol, ara sıra da köy yolu/hafif stabilize tarzı kullanacağım. 70% asfalt – 30% arazi odaklı olacak. Lastik ölçüleri: • Ön: 110/80-19 • Arka: 150/70-17 Bu ölçülere uygun olarak; - Islak zeminde...
  10. J

Arora GS525 vs Voge 525DSX vs CFMoto 450MT – Hangisini almalıyım? (Şehir içi + uzun yol + hafif arazi)

Selamlar dostlar, Uzun zamandır adventure/touring tarzı bir motor almak istiyorum. Kullanım amacım net: şehir içi günlük kullanım + hafta sonu uzun yol + hafif stabilize/arazi. 3 model arasında kaldım ve karar veremiyorum. Bu motorları kullanan ya da yakından tanıyan varsa yorumlarını...
  11. J

RKN 530 ADV alınır mı ?

Markayı ya da motoru kullanan var mı yorumlarını rica ediyorum. Şuanda kampanyalı şekilde çantasız 200.000tl çantalı 230.000 civarına satılıyor. CF 450MT 436.000 görmüşken aradı 200.000 fark aklımı çeldi. Tecrübelerinizi lütfen paylaşınız. Elbette bir japon olmadığını biliyorum ucuz etin...
  12. J

CFMOTO 450MT Boy – Sele Yüksekliği ve Fiyatlar Hakkında Tavsiye İhtiyacı

Selamlar arkadaşlar, herkese iyi forumlar. CFMoto 450MT almayı düşünüyorum ama birkaç konuda tecrübeli arkadaşların yorumuna ihtiyacım var. 1) Boy – Sele Yüksekliği Meselesi Benim boyum 1.70. 450MT’nin fabrika sele yüksekliği 840 mm fakat seleyi 800 mm’ye kadar düşürebiliyoruz diye biliyorum...
  13. J

RKN 530 ADV Alınır mı

Çantalı ve çok yakışıklı görünüyor. Çift silindir 530cc ve fiyatı 230.000TL kullanan varsa yorumlarını rica ederim ya da marka hakkında bilgisi olan varsa lütfen ??
  14. J

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

Herkese merhaba, daha önce Superlight 125 kullandım, artık daha yüksek cc’ye geçebilirim ama 1.70 boy olduğum için sele yüksekliği beni tedirgin ediyor. Bütçem 150–200k TL, kullanım çoğunlukla şehir içi, nadiren şehir dışı. Dominar 400 mi yoksa 650MT mi alsam? Özellikle sele yüksekliği/ayak yere...
  15. J

Euro 5 Plus

Merhaba Euro 5 plus geleceğinden dolayı bayiler euro 5 standardı motorları uygun fiyattan satıyorlar anlıyorum. Merak ettiğim kısım ocak itibari ile euro 5 olan motorları satmaya devam edebilecekler mi ? Fiyatı uygun olmasına rağmen motoru yıl sonuna kadar alamam. Seneye almam mümkün olacak mı ?
  16. J

Cfmoto 450mt ve 650mt yardım

Merhabalar Bu iki motoru veya birini kullanmış ya da bilgi sahibi olan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var. 450mt 350.000tl civarı fiyatı var ondan daha iyi ama yıl olarak az eski olan 650mt ise 250.000tl. Bunun sebebi nedir ? Motorların kronik sorunları mı var ?
  17. J

Uygun fiyatlı yüksek cc motor önerisi

Merhabalar Başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyatlı 500-600 cc motor arıyorum. Chopper ya da africa twin tarzı olursa çok hoş olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  18. J

Regal Raptor 250V ve 250S Yardım

Merhabalar 3 Yıldır Superlight 125 kullanıyorum. Motor yükselteceğim. Bu iki motordan birini alacağım. Arada kaldım ve karar veremiyorum. 250V olan V motor çift silindir, 17HP , 15Tork , Hava Soğutmalı , Ön arka Disk 250S olan Sıralı çift silindir, 25HP , 14.7Tork , Sıvı Soğutma , Ön çift...
  19. J

Cruiser Motor Önerisi

Güncel olarak superlight 125 kullanıyorum ve motorumu yükseltmek istiyorum. A2 ehliyetle kullanabileceğim fiyatı 120binleri geçmeyen bir chopper arıyorum. Gözüm eski model olmalarına takıldı. Sorun yaratır mı nasıl olurlar bilemedim. Önerilerinizi ya da tavsiyelerinizi beklerim.
  20. J

Kill Switch Kapatmak ?

Merhaba 50-60 gibi bir hızla giderken yavaşlayarak duracağım. Yavaşlamaya başladığımda killswitchi de kapıyorum ve duruyorum. Killswitch kapalı konumda motor hala haraket ederken (yavaşlarken) egzoz ses çıkartır mı ?

Yeni mesajlar