- Konu Yazar
Selamlar arkadaşlar, herkese iyi forumlar.
CFMoto 450MT almayı düşünüyorum ama birkaç konuda tecrübeli arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.
Benim boyum 1.70. 450MT’nin fabrika sele yüksekliği 840 mm fakat seleyi 800 mm’ye kadar düşürebiliyoruz diye biliyorum.
Boyu benim civarında olan arkadaşlar varsa, 800 mm sele yüksekliğiyle ayağınız rahat yere basıyor mu?
Motor dururken denge problemi oluyor mu?
Yani genel olarak 1.70 boy için bu motor uygun mudur? Bunu merak ediyorum.
CFMoto’nun 1 Aralık fiyat güncellemesinden sonra ilanları takip ediyorum. Sahibinden’de bazı satıcılar hemen yeni fiyat olan 436.000 TL civarına çekmiş.
Ama bazı ilanlar hâlâ eski fiyatından duruyor.
Bu eski fiyatlı ilanları gerçekten o fiyata satıyorlar mı?
Arasak “fiyat güncel değil” deme ihtimalleri var mı?
Şu an almak için doğru zaman mı, yoksa biraz beklemek daha mı mantıklı olur?
Motoru almayı ciddi ciddi düşünüyorum ama hem sele yüksekliği hem de fiyat konusunda emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim, herkese kazasız belasız sürüşler.
CFMoto 450MT almayı düşünüyorum ama birkaç konuda tecrübeli arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.
1) Boy – Sele Yüksekliği Meselesi
Benim boyum 1.70. 450MT’nin fabrika sele yüksekliği 840 mm fakat seleyi 800 mm’ye kadar düşürebiliyoruz diye biliyorum.
Boyu benim civarında olan arkadaşlar varsa, 800 mm sele yüksekliğiyle ayağınız rahat yere basıyor mu?
Motor dururken denge problemi oluyor mu?
Yani genel olarak 1.70 boy için bu motor uygun mudur? Bunu merak ediyorum.
2) Fiyatlar Karışık – Eski Fiyattan Alınabiliyor mu?
CFMoto’nun 1 Aralık fiyat güncellemesinden sonra ilanları takip ediyorum. Sahibinden’de bazı satıcılar hemen yeni fiyat olan 436.000 TL civarına çekmiş.
Ama bazı ilanlar hâlâ eski fiyatından duruyor.
Bu eski fiyatlı ilanları gerçekten o fiyata satıyorlar mı?
Arasak “fiyat güncel değil” deme ihtimalleri var mı?
Şu an almak için doğru zaman mı, yoksa biraz beklemek daha mı mantıklı olur?
Motoru almayı ciddi ciddi düşünüyorum ama hem sele yüksekliği hem de fiyat konusunda emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim, herkese kazasız belasız sürüşler.