Cruiser Motor Önerisi

Güncel olarak superlight 125 kullanıyorum ve motorumu yükseltmek istiyorum. A2 ehliyetle kullanabileceğim fiyatı 120binleri geçmeyen bir chopper arıyorum. Gözüm eski model olmalarına takıldı. Sorun yaratır mı nasıl olurlar bilemedim. Önerilerinizi ya da tavsiyelerinizi beklerim.

Motosikleti
D400
Ben bir süredir araştırıyorum.
Eski model virago 535, daelim daystar ve gv250 hariç alınabilir motor yok bu fiyatlara

Rks nin kayış aktarmalı 250cc bir modeli var
Mondial nevada 250
Hala var mı bilmiyorum regal raptor daytona

Uzun süredir çin harici cruiser gelmiyor, yukarıdakiler ilgini çekerse kullanıcı deneyimlerine de bakıp listeye alabilirsin.

Geçenlerde bir bayida regal raptır yn 125 cc çift silindir yeni bir modelini gördüm ve tasarımına hayran kaldım. 125 cc ye göre biraz ağır bir model. Eğer bu modelin 250 ve 400 cc kik farklı versiyonları gelirse çok iyi bir alternatif olabilir. Malzeme kalitesi ve blok olarak baya geliştirmişler, çok beğendim. Aşağıya resmi ekliyorum.

https://regalraptor.com.tr/regal-raptor-pilder-125--14

Motosikleti
D400
regal, nevada ve rks hakkında pek iyi birşey duymadım.

regallerin tek artısı hala sıfırı satıldıgı için parca problemi olmayabilir diye düşnüüyorum

Motosikleti
S1000XR
Ben bir süredir araştırıyorum.
Eski model virago 535, daelim daystar ve gv250 hariç alınabilir motor yok bu fiyatlara

Bende Virago öneririm 5 yıl kullandım ama sorunları bitmiyor, temizinden bulmak lazım, şaft bile kırdım öyle söyliyim.

Motosikleti
D400
Bende Virago öneririm 5 yıl kullandım ama sorunları bitmiyor, temizinden bulmak lazım, şaft bile kırdım öyle söyliyim.

valla bende cruiser a gecmeyi planlıyorum. virago önerisi var ama 25 yaşında motor almak yerine 6-7 yasında gv250 almak daha mı mantıklı emın olamıyorum.

Motosikleti
S1000XR
valla bende cruiser a gecmeyi planlıyorum. virago önerisi var ama 25 yaşında motor almak yerine 6-7 yasında gv250 almak daha mı mantıklı emın olamıyorum.

Gerçekten güzel temiz bakanları hastaları var Virago'nun. Benim ilk motorumdu ve tecrübesizdim, olabilecek en kötü seçeneği seçmişim. Krank kırdım, sübap ayarı zırt pırt bozuluyordu, 145 km süratten sonra hızlanmama gibi problemler yaşadım, sigorta sorunları sıkça yaşıyordum. Bazen yağmurda korna çalmıyordu falan, envai çeşit şeyler.

Ama ben motoru aldıktan 2 ay sonra bir abimde satın aldı aynısından, üst komşumdu, adamın servise gittiğini en ufak bir arıza yaşadığını hiç görmedim.
2 yıl cillop gibi sürdü sattı sonra.

Şuan kendi fikrim, asla o kadar yaşlı motor almam bir daha. Ne kadar temiz olursa olsun. :thumleft:

Bu arada yaşadığım sorunlara rağmen çok severek kullandığım bir motordu, yani bu kadar sorun yaşamasam satmazdım, şekli şekil, sesi ses, sürüş rahattı.

Yedek parçada da hiç sorun yaşamadım. Çıkmaydı oydu buydu illaki buldum çok beklemeden.

Ama yine söylüyorum ben kendim olsam alabileceğim bütçem dahilindeki en genç motora bakarım, imkan varsa da sıfır.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Gerçekten güzel temiz bakanları hastaları var Virago'nun. Benim ilk motorumdu ve tecrübesizdim, olabilecek en kötü seçeneği seçmişim. Krank kırdım, sübap ayarı zırt pırt bozuluyordu, 145 km süratten sonra hızlanmama gibi problemler yaşadım, sigorta sorunları sıkça yaşıyordum. Bazen yağmurda korna çalmıyordu falan, envai çeşit şeyler.

Ama ben motoru aldıktan 2 ay sonra bir abimde satın aldı aynısından, üst komşumdu, adamın servise gittiğini en ufak bir arıza yaşadığını hiç görmedim.
2 yıl cillop gibi sürdü sattı sonra.

Şuan kendi fikrim, asla o kadar yaşlı motor almam bir daha. Ne kadar temiz olursa olsun. :thumleft:

Bu arada yaşadığım sorunlara rağmen çok severek kullandığım bir motordu, yani bu kadar sorun yaşamasam satmazdım, şekli şekil, sesi ses, sürüş rahattı.

Yedek parçada da hiç sorun yaşamadım. Çıkmaydı oydu buydu illaki buldum çok beklemeden.

Ama yine söylüyorum ben kendim olsam alabileceğim bütçem dahilindeki en genç motora bakarım, imkan varsa da sıfır.

regal 400 hariç de sıfır motor yok ki cruiser :D yani var da onlar zenginler için.

ben de kaşınıyorum. ya yine pulsar alacağım ya da gv250.
el alet tutuyor içinden geçerim gv'nin diye düşünüyorum.

Motosikleti
D400
ben de kaşınıyorum. ya yine pulsar alacağım ya da gv250.
el alet tutuyor içinden geçerim gv'nin diye düşünüyorum.

su an bende ns200 var :D artı eksi sıralıyorum abi valla mantıklı yanı da yok.

pulsar hem piyasa, hem parça ucuzlugu, hem parça ve usta erişimi hem performans hem de kalite bakımından gv250'den daha iyi.

gv250 nin 2 mantıklı yanı cruiser olusu ve kalite bakımından kötü olmaması :D

Motosikleti
XV250 - FZ6
virago 535 cift karburatorlu oldugu icin karburator ayarı biraz karisik ve ayarlanmazsa fazla benzin yakar. Ona dikkat.

Merhaba herkes söylemiş zaten ama Gv250 - Dealim vs var yeni olarak o cclerde alınabilecek ama uğraşırım diyorsan eski kasa alıp biraz da kendine göre kişiselleştirebilirsen güzel sonuçlar da çıkabilir.. Onun dışında gerçekten de 20 yaşında motorlara çok çirkin paralar isteniyor. Türkiye ye gelmeyene o kadar model var ki. Honda nın Rebel 500 ü mesela gelse deli gibi satacak. Aynı motorun rebel 1200 olanı da var ama Türkiye de 95 modeli var o da 250 cc.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar