Arama sonuçlarınız

1. Kerem34_

Feleğin çemberinden geçmiş SYM Fiddle 2

Dostlar merhaba, çok yakın bir arkadaşım kurye olarak çalıştığı yer kapanınca orada çalışırken kullandığı motosikleti satın aldı. Aynı fiyata daha iyi seçenekler vardı fakat arkadaşım öğrenci olduğu ve bazı meselelerden üzerinde haciz olduğu için elden taksit yapan tek seçenek patronuydu (Kredi...
  2. Kerem34_

Benzine tek seferde 44 kuruş zam

Geçen gün gelen zamların üstüne bu zam da gelince forumda açılan 3 TL zam gelecek bilgisine inanmak istemesem de kesinliğinden emin oldum. 1 2 aya kalmaz 3 TL zammı ve fazlasını tamamlar bunlar. Kamu spotu: Sarı yelek güzel bir şey, trafikte görünürlüğü arttırıyor. Gece sürüşlerinde reflektif...
  3. Kerem34_

Zafer Akçay Moto-Teori etkinliği 2 Eylül 2021

Biraz son dakika oldu ama civarda olan, uğramak isteyen arkadaşlar olursa diye paylaşıyorum. Bir saate başlar etkinlik. Mt25, R25 üstünde, siyahlar içinde bir adam görürseniz gelip selam vermeye çekinmeyin. [/url][/IMG]
  4. Kerem34_

Amortisör yağ kaçırması, tamir.

Merhaba arkadaşlar, amortisörüm ince ince yağ kaçırıyor. Dışarıdan herhangi bir şekilde darbe almadı kovanlarda çizik yok, büyük bir çukura girmedi. Maksimum sıkıştığı yerler kasisten biraz hızlı geçmek ve İstanbul'un güzide asfaltına yapılan, kot farkı yüksek mükemmel yamalar. Bir...
  5. Kerem34_

Honda durur mu, yapıştırmış sürprizi

Cb500x, Rebel 300 gibi piyasanın tam ihtiyacı olan modeller dururken Honda Türkiye ne yapar? Hiç durur mu yapıştırır sadece boyu 1 metre 10 santim olanların rahat kullanabileceği, oyuncaktan hallice bir model olan Monkey'in yenisini getirir. Grom'un dedesi olandan hani. [/url][/IMG]
  6. Kerem34_

Oto yollarda hız limitlerinin değişmesi hakkında

Az önce Google amca önüme bu yazıyı öneri olarak düşürdü. Veriler çok harika, 2015'te 8000 kişi ölmüş 2020'de 5000 kişi ölmüş trafik kazası kaynaklı olarak. Bu tabii ki de süper gelişmiş otoyol kalitemiz ve kestiğimiz cezalar sayesinde oldu. Bir de maket polis arabalarının da rolü çok büyük-müş...
  7. Kerem34_

Üniversite sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar.

Önceden üniversiteye giren, tekrar sınava girecek olan arkadaşlar biliyor ki sınavdaki en büyük sorun stres olacak. Forumda bu yaş grubunda çok arkadaş görüyorum, içinizi rahatlatmak için söylemiyorum eğer sakin bir şekilde girer ve sadece soruları çözmeye odaklanırsanız sınavın çözdüğünüz en...
  8. Kerem34_

Mt Motokamp zirvesi

Merhabalar, deneyim olması açısından boş vakitlerimde eski başlıkları okuyorum. Eski üyelerden neredeyse yakın oturan herkes birbirini tanıyor, görüşüyor. Hoşuma gitti bu durum. Normalde sanal arkadaşlıklar bana çok fazla samimi gelmez ama motosiklet alemi biraz farklı, otoparkta denk geldiğin...
  9. Kerem34_

Ne olacak bu Japonların hali

Merhabalar, bahsetmek istediğim şey Japonlardaki fiyat skalasının giderek yükselmesi. Bahsettiğim şey bozulan ekonomi,titanic falan değil. Bunlar zaten böyle, üstüne konuşmaya gerek yok. Hain Yamaha'cılardan asla değilim, Yamaha'nın bu sene yaptığını hiçbir marka yapmadı neredeyse kuru yaklaşık...
  10. Kerem34_

İstanbul'da arkadan çeken kameralar

Merhabalar, İstanbul'da 2 3 aydır motosiklet kullanıyorum. Trafik akıcıysa tehlikeyi aza indirmek adına(temasta olduğum şerit sayısı) en sağ veya en sol şeriti tercih ediyorum. Fakat trafik hızı 30 40km/h'in altına düştüğünde eğer emniyet şeridinde giden iki üç taneden fazla motosiklet görürsem...
  11. Kerem34_

Benzin miktarı, ölçümü hakkında

Geçtiğimiz günlerde kafam dalgın, bir Anadolu Kavağı, Yoros gezeyim biraz temiz hava alırım diye çıktım yola. Normalde hep doldururum depoyu fakat önceki sefer içeri girip kartla uğraşmak istemediğim için az bir miktar almıştım yola çıkarken de fark etmemişim. Normalde çok fazla gitmem hadi...
  12. Kerem34_

Kadıköy yolunda kaza

Çevre yolundan Kadıköy'e giderken Akasya'ya gelmeden biraz önce ters istikamette motosikletli bir arkadaşımız baya kötü bir kaza yapmıştı. Fark ettiğim motosikletin amörtisörleri ve ön tekerleği yoktu, 50 60metre kadar ileride bizim şeritte rastladım tekerleğe. Hasarlı ya da duran bir araba...
  13. Kerem34_

Yamaha geri çağırma

Merhaba, Anladığım kadarıyla büyük bir geri çağırma değil, Herkese sinyal, reflektör gibi basit şeyler çıkmış. Özellikle yeni model motosikleti olan arkadaşlar şasi numarasıyla birlikte bu adresten sorgulama yapabilirsiniz, eski modellere bir şey çıkmamış gördüğüm kadarıyla...
  14. Kerem34_

Sağlık hakkında önemli bir konu, Amerika

Normalde forumlarda konu dışı başlıklar açmayı hiç sevmem fakat benim için önemli bir konu, rahatsız olan arkadaşlardan şimdiden özür dilerim. Ailemden sayabileceğim kadar yakınım olan bir dostum tüm vücudunu etkileyen mide, bağırsak problemleri yaşıyor. Buradan bir doktorun önerisiyle Amerika...
  15. Kerem34_

Aks koruma takozu ne işe yarıyormuş deneyerek öğrendim. Ufak kaza.

Bugün sabah hem biraz o taraflarda işim olduğu için hem de kilometre yapayım rodaj bitsin düşüncesiyle Şile tarafına gittim, dolandım geldim. Akşam yağmur yağarken döndüm, zemini kauçuk gibi bir malzemeden olan otoparka girdim. Otoparkın sonunda motosikletlerin konduğu yere kadar geldim tam sağ...
  16. Kerem34_

İstanbul trafiğinde direniyorum, acemiyim acemi

Daha önce İstanbul trafiği gibi bir ortamda hiç düzenli olarak vitesli motosiklet kullanmamıştım. 3 5bin km scooter tecrübem falan anca vardır. Her yaz köyde emektar cbf 150 ile birkaç hafta geçiriyorum fakat dağ, tepe, ormanda geçiyor günler. Oralarda da trafik yoğunluğu çok düşük. Bir dış...
  17. Kerem34_

Şok'ta SJ4000 Air WiFi buldum, fikir

Merhaba, İstanbul'a geldiğinde almayı düşünmüştüm ama kalmamıştı, araştırınca eken h9r'ı almayı daha mantıklı bulmuştum normal fiyatlarından. Şu an şehirdışı seyahetimde küçük bir şokta bir tane kaldığını gördüm. Sizce şoktan 350 liraya Sjcam almak mı daha mantıklı olur yoksa banggod...
  18. Kerem34_

Yurtdışı alışveriş hakkında birkaç söz

Buradan alışverişim tamamlandığı zaman bilgilendirmemi rica eden birkaç arkadaş vardı, hem onlara hem de ilgilenen diğer kişilere fikir vermesi açısından genel alışverişi ve kendi masraflarımı anlatacağım. Öncelikle eskiden bir gümrük minimum değeri vardı. Aldığınız ürün eskiden 25 Euro'nun...
  19. Kerem34_

Onguard Beast 8016 LX

Merhaba arkadaşlar, zincirimi aldım. Alırken Armor military 714MV ile arasında kalmıştım. Özellikleri neredeyse birebir aynı olan zincirler -metalurjik olarak Bilemiyorum, malzeme mühendisi varsa bir göz atabilir :) - kalınlık ağırlık ve dayanım süreleri açısından söylüyorum. Bu zinciri...
  20. Kerem34_

Bir küçük zincir meselesi

Merhaba arkadaşlar bir zincir kilit kombinasyonu alacağım. Yurt dışından biri gelip de abus getirinceye kadar aklım kalmasın istiyorum. Zaten kapalı otoparka koyacağım ama başka bir yerde kalmam gerekir, kampa gidesim gelir gibi durumlar için bir zincire ihtiyacım var. Kafamda tersane...

Yeni mesajlar