Arama sonuçlarınız

1. L

Motorsiklet ikinci el fiyat oranları

Ben kimsenin istediği fiyatta değilimde piyasa artık iyicene tuhaf oldu eskiden git derdik bajaj al honda Yamaha al zarar etme falan şimdi onuda diyemiyoruz millet sohbetlerde tavsiye istiyor git en kötüsü cbr250 al diyorum abi onun ikinci eli 60 bin olmuş diyor mt25 al diyorum ikinci eli temizi...
  2. L

Yakıt fiyatları gene artmaya başladı

Geçen haftalar dizel 21 benzin 19 lara düşmüştü bugün baktım gene dizel tabelada 25 benzin 20 olmuş ..
  3. L

İkinci el hacime göre fiyat kıyaslaması

Son zamanlarda kendime de motor baktığım için ilanlarda bazı motorlarda şu tip ibarelere çok sık denk geliyorum özellikle 600-800-1000cc motorlarda çok görüyorum işte 250ccl ler 150-200 bin olmuş bu fiyata bedava .. Benim anlamadığım bana tuhaf gelen bu motorların çoğunun yaşı var üretimi...
  4. L

Mitomani nedir

Hep motorsiklet ile ilgili konular açıcak değiliz ara sıra böyle bilgilendirici sosyal bilimsel konularda açmak bence iyidir konunun kimseyle ilgisi yok en başta onu diyim sosyal sorumluluk çerçevesinde bilgilendirici bir konu olsun diye açmak istedim… Mitomani nedir ? Patolojik yalan, yalan...
  5. L

Motorsiklet kurallarının güncellemeye ihtiyacı var acil..

Bunlar benim 25 yıllık tecrübelerim sonucu edindiğim şahsi kişisel düşüncelerim kimseyi bağlamaz yani… En başta bence 50cc karmaşasının son bulması lazım 100cc ye kadar araba ehliyeti ile ve trafik sigortalı mtv siz olmalı bence yani 50cc ve 100cc harmanlanmalı tek bir sınıf olmalı ...
  6. L

Cbr250r sport touring edition :)

Gaga biraz fazla olmuş onun dışında makul https://youtu.be/ex3AhzR19cY
  7. L

E tebligaht hakkında bilgisi olan varmı

Arkadaşlar ayın üçünde e tebligaht geldi 1 Ocak 2022 deki mtv arabanın vergisini ödemediğim için neyse hemen ödedim sonra e devlet bakdım borç görünmüyor sadece Temmuz ayı görünüyor bugünde tebligattınız okundu falan diye bir mail geldi… Başka yapmam gereken bir şey varmı ..
  8. L

50cc 100cc 500cc 1000cc uzun yol yapılırmı konuları bıkkınlık verdi

Arkadaşlar sıkılmadınızmı cidden bu konudan.. şu foruma 2004 demi ne geldim o zamandan bu zamana hiç bir şey değişmedi her ay fiks 5-6 bu tip konu açılıyor 50cc ile yapılırmı 100cc ile yapılırmı 150-250cc yapılırmı falan filan… Arkadaşlar gözünüzü seviyim bir YouTube açın izleyin insanlar cub...
  9. L

Yeni model bekleyenler ötv farkını unutuyor

Yeni model bekleyenler motorsiklette ki ötv farkını unutuyor 250cc ye kadar %8 250cc üstü %37 Sıkıntı şurda yeni emisyon euro5 standartlarında firmalar ulaşmakta zorlanıyor çünkü performans ve güçte çok fazla törpüleme yapmaları gerekiyor bu kaybettikleri gücü de bir yerden bir şekilde amorti...
  10. L

Düşük Hacim Tur Yol adv Makine Tavsiye

Merhaba düşük hacimde 250-300cc ye kadar yol tur yol makinesi bakınıyorum bulamadım varmı gözümden kaçan bir şey .. Zaten düşük hacimde doğru dürüst endruo,tour ,sport tour , cruiser hiç makine yok varsa yoksa naked ve ss getiriyor bütün firmalar.. Bakdım inazuma 250f var çok eski , benell...
  11. L

Motorsiklet sanal forum gerçek

Arkadaşlar motorsiklet forumları sadece sanal diğer ortamlar gibi değil .. Bizler çoğumuz kortejlerde geçitlerde, festivaller de , saygı sürüşlerinde , yada ortak buluşmalarda bir araya gelen insanlarız hiç birine katılmasan bir yerde motorunu görüp denk gelip biri selam verir biri .. Yani...
  12. L

Yakıt mevzusu ne kadar önemli

Şimdi bakdım ekimde yakıt 7 liraymış kasımda 8 lira olmuş şu anda 21 lira .. yani 6 ayda 8 den 21 olmuş .. peki 6 ay sonra ne olur sizce .. Peki bu yakıt oranlarında motorsiklet dünyası ne yapıcak sizce … bugünü düşünerek yorum yapmayın 6 ay sonrasını 7 ay sonrası oluşabilecek fiyatları...
  13. L

Bit pazarına Nur yağıyor

Son iki yıldır ciddi bir şekilde bazı eski o yada bu nedenle burun kıvrılmış beğenilmemiş tutmayan motorlara son iki yıldır farkındamısınız bilmiyorum ama çok büyük bir talep var ., Yüksek enflasyon dışında bu tür motorlar normal yapmaları gereken primden daha yüksek prim yapmaya başladılar...
  14. L

Bu gece benzine zam geliyor

Bu gece benzine zam geliyor deposunu doldurucaklar geceye kalmasın benzinlikler de kuyruk olabiliyor.. Kaynak https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/benzine-zam-geliyor-3-7125206/amp/ https://www.ntv.com.tr/ntvpara/benzine-zam-geliyor,bh8BuWXeXEKOxzWi9EYmsQ
  15. L

Hintli vs Çinli

Sizce hangisi .. Bence Hintli nedeni ne gelince Hindistan zaten malum hem çok kalabalık 1.5 milyarlık nüfusla hemde fakir bir ülke haliyle bütün trafik ulaşım ucuz yollu motorsiklet tabanlı dönüyor yani yollardaki pek çok taksiler tuk tuk denilen bazı 4 lastikli araçların çoğu motorsiklet...
  16. L

Motor camiası nereye gidicek sizce

Benim tahminim piyasa ekonomi analizi yapmadan zaten hepimiz bunı yaşıyoruz konuşmaya gerek yok.. Yakıt ve motor fiyatları arttıkça yüksek hacim satışları biticek yani üç beş on yirmi adet konsiye gelir onlar dışında bence artık distiribütörlerde büyük partiler halinde getirtmez.. adamlar...
  17. L

Egolarınız Lego Paranız Çöp Olmasın...

Uzun zamandır girmiyordum girmişken bir konuda açıyım tarihe not düşsün istedim.. Ekonomik ticari durumlar belli konuşmaya gerek yok siyaset yapmadım hiç yapmamda hepimiz yaşıyoruz işin içindeyiz. Pandemi bitsede bir şeylerin düzeliceğini şahsen sanmıyorum .. Paranız değerli paranız her...
  18. L

Bazı Moto Vlog Youtuber'lar Kadın Takıntısı

Yahu bugün youtube da ben normalde motorsiklet youtuber larını izlemem sevmemde çoğunu.. Bugün piston segman motor yapımı ile ilgili bir şeyler aramak için bu tip kanallara giriyim dedim malum youtube da bir kere bir kaç kanala girdinmi sol tarafda hep o içerikde videolar gösteriyor bazılarınada...
  19. L

motor grupları klüpleri hakkında

Ben uzun yıllar hiç birine katılmadım ama çok gezilerine kortejlerine eşlik ettiğim gruplar oldu.. çoğuda kayboldu gitti.. bir ara furya vardı ingilizce isimlerle türkçe töreli böyle miks garip gruplar. red flanca orange filanca geneldede hayvan isimleri olurdu eagle wolf gibi bana çok tuhaf...
  20. L

a haber'in seçim analistinin kebapçı çıkması

a haber'in seçim analistinin kebapçı çıkması mevzusu şaka gibi ne kadar gerçek ne kadar yalan bilmiyorum ama gerçekse artık daha neler diyicem.. https://eksisozluk.com/a-haberin-secim-analistinin-kebapci-cikmasi--5995629