Arama sonuçlarınız

1. J

Yaralanmalı Kaza Sonrası Süreç

Arkadaşlar herkese merhaba, kardeşim 2 gün önce bir trafik kazası geçirdi motosiklet ile. Kendisi yemeksepeti kuryesiydi. Kazaya sebep olan karşı araç %100 kusurlu bulunacak çok yüksek ihtimal. Karakolda karşı araç sürücüsünden şikayetçi olduk fakat bundan sonra izleyeceğim yol hakkında bir...
  2. J

Motosiklet motor kitledi

Arkadaşlar selam, geçen gün sabah motosikleti çalıştırdım normal bir şekilde yola giderken bir anda tak tak vurma sesi geldi ve motosiklet stop etti. Bir kaç kere marş bastım tam çalışacak gibi olurken tekrar tak tak sesi gelip durdu. Motorun varyatör kısmını söküp elimle çevirmeye çalıştım 1...
  3. J

Çalıntı KTM RC 390

Arkadaşlar 14 Ekim Saat 20:20 civarı İstanbul Güngören - Mehmet Nesih Özmen mahallesi Haldun Taner sokak- Merter Platform rezidans önünden 34 CGD 613 plakalı KTM RC 390 motosikletim çalındı. Gören olursa 0538 070 35 44 no lu telefonu ararsa sevinirim.
  4. J

NHC ve TRW debriyaj balataları

Herkese selamlar RC390 motosikletimin debriyaj balatalarını değiştireceğim fakat 2 marka arasında kaldım. NHC marka debriyaj balatası 250 lira civarında TRW olan ise 550 lira civarında. TRW elbette daha iyi fakat 300 lira gibi bir fark var arada. Aranızda daha önce NHC debriyaj balatası kullanan...
  5. J

YÜKSEK CC MOTOSİKLET ÖNERİSİ

Herkese selam arkadaşlar. Yakında ehliyeti yükselteceğimden dolayı yüksek cc bir motosiklet almak istiyorum fakat aklımda çok fazla soru var. Şuan KTM RC390 kullanıyorum.Bütçem yaklaşık 30 bin tl olacak. Aklımda CBR 600F (2005) veya Yamaha R1 (2003-2005) var. İstediğim, bana masraf çıkarmayacak...
  6. J

KTM RC390 Zincir sorunu

Herkese selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 16 bin km de olan motosikletimin zincir ayarını yaparken lastiği çevirdikçe zincir gerginliğinin değiştiğini gördüm. Dişlilere baktığımda aşınma veya eğilme göremedim. Motosikletin kullanım kılavuzunda resimde görüldüğü üzere zincirin 20 parçasının arası...
  7. J

MOTOSİKLETİN SU EKSİLTMESİ

Tekrardan herhese merhabalar.KTM RC 390 14 bin kmdeki motosikletim su eksiltmeye başladı.Yaklaşık 2 hafta önce akşam motosikleti her zamanki gibi evin önüne bıraktım,sabah motosikleti çalıştırdığımda beyaz duman atmaya başladı suyuna baktığımda max. noktasının biraz altında olduğunu gördüm(3-4...
  8. J

YAĞ DEĞİŞİMİNDEN GÖRÜLEN DEMİR PARÇALARI

Öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Yaklaşık 1 ay önce aldığım KTM RC390 motosikletimin 15 bin bakımını yaptırmak için servisi aradım 600 ile 700 lira arasında fiyat söyleyince bakımını kendim yapmaya karar verdim. Daha önceki motosikletimin bakımını kendim yaptığım için...

Yeni mesajlar