Arama sonuçlarınız

1. Jeansque

Cardo Spirit VS Knmaster Kn6100

Merhabalar, yakın zamanda yeni intercom almayı düşünüyorum. Çok fazla bütçem yok açıkçası. Bütçeme göre iki model arasında kaldım. Cardo Spirit ve Knmaster Kn6100. Bu iki modelden birini kullanıp memnun olan var mı? Kaskım Ls2 Stream 2 modeli...
  2. Jeansque

KAZA YAPTIM

Merhabalar, perşembe günü kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen aracın vurması sonucu kaza yaptım. Motosikletin kuyruk kısmında hasar var. Kaza sırasında sırt çantamda bilgisayarım vardı ve kırılmış durumda. Şu an hastanedeyim ve hastane polisine ifade verirken özellikle bilgisayarı...
  3. Jeansque

Aprilia Shiver 750 alınır mı?

Merhabalar değerli forum üyeleri. Sizlere yine bir sorum ile geldim. Bilenler olacaktır bir adet Dominar 400 UG motosikletim var. Şu an 14600 KM’de ancak perşembe günü bir kez daha tura çıkıyorum dönüşte 17.000 KM olması muhtemel. Motorla gezdikçe bana inceden bir kaşıntı düştü. Motoru değişip...
  4. Jeansque

Dominar 400 ile 4000 KM

Öncelikle herkese merhabalar, malumunuz üzere bir süre önce Dominar'ım ile Elazığ-İzmir arası bir yolculuk yapmayı planlamaktaydım. Nihayetinde bu yolculuğumu kazasız, belasız tamamlamış bulunmaktayım. Buradan bana destek olup, fikir veren herkese teşekkürü bir borç bilirim. Öncelikle...
  5. Jeansque

Elazığ-İzmir Motosiklet ile Uzun Yol Planım

Merhabalar, 24-25 Temmuz gibi İzmir'e tatile gitme gibi bir planım var. Planı önce arabayla gitmek üzerine kurmuştum ancak sonrasında neden motosiklet ile gitmeyeyim dedim. Motosikletim 2021 Model Dominar 400 UG. Motorun 10.000 bakımını birkaç gün önce yaptırdım hali hazırda bakım derdim yok...
  6. Jeansque

Akü şarj cihazı tavsiyesi

Merhabalar, uygun fiyatlı akü şarj cihazı arıyorum. Kendi motosikletimin aküsünü kışın genelde söküp oda sıcaklığında muhafaza ediyorum daha önce problem yaşamadım. Ancak arkadaşıma aldığım Altai tank 50 modelinin aküsü ne olur bilemiyorum. Motosiklet muhtemelen bahar aylarına kadar...
  7. Jeansque

Korktuğum başıma geldi

Bugün bir arkadaşımla gezmeye çıkmıştık. Mola verdiğimizde senin çanta biraz fazla mı sallanıyor dedi. Artçı selesini kaldırıp bakmam ile başımdan aşağı kaynar suların dökülmesi bir oldu. Maalesef çanta demiri şasemin kırılmasına sebep olmuş. Yarın kaynak yapılacak umarım sağlam olur ama...
  8. Jeansque

Hatalar silsilesi

Bu konuyu biraz içimi dökmek için açıyorum. Bir süredir hata üstüne hata yapıyorum. İlk yaptığım hataya gelecek olursam. Samimi bir arkadaşıma sürekli motosikletin rahatlığını, kolaylığını övüyordum. Bu sebepten etkilenecek olacak ki motosiklet almak istedi. Ben o heyecanla al tabi neden...
  9. Jeansque

Hangi lastik alınmalı

Abiler merhaba. DOMİNAR 400 UG motosikletimi 5600 KM'dir fabrika çıkışlı lastikle kullanıyorum. Bugün bir iki çatlak gözüme çarptı ama küçük bayağı. Biraz huzursuz oldum ve yeni lastik bakayım dedim. Şimdi aklıma takılan bir şey var. Benim motosiklet için baktığımda önerilen Anlas Set...
  10. Jeansque

300 KM Hızda Motorun Kol Çıkarması

https://www.youtube.com/watch?v=9e0EjWp3zvY&t=20 Arkadaşı Allah korumuş, tekeri kilitlense muhtemelen son videosu olabilirmiş.
  11. Jeansque

Kask tavsiyesi

Herkese merhaba,kız arkadaşım için kask sipariş edeceğim bütçe çok fazla yok maalesef 1100-1200 TL maksimum duruyor şu an. Dikkatimi çeken kaskları ekliyorum. Sizin de ayrıca öneriniz varsa paylaşın lütfen. https://www.hepsiburada.com/ls2-ff390-split-motosiklet-kaski-p-hbv00000962si...
  12. Jeansque

2022 Dominar 400

Sürpriz bozan: https://www.hizliresim.com/pxxp8yj Şaka bir yana çanta demiri ve ön cam çok tatlı geldi bana. Zibilyon tane sorun varken kozmetik iyileştirmeler ne kadar müşteri çeker bilemiyorum tabi. Türkiye fiyatını düşünmek bile istemiyorum.
  13. Jeansque

Dominar 400 paddock

Merhabalar, Dominar 400 UG motosikletim için orta sehpanın çirkin görüneceği kanısındayım. Bu yüzden arka kaldırma sehpası almak istiyorum. https://urun.n11.com/yedek-parca/gp-kompozit-arka-kaldirma-sehpasi-universal-P417935455 Linkte bulunan ürünü almak istiyorum ama takozdan mı yoksa maşadan...
  14. Jeansque

Alırım bir Hayırlı Olsun

Levend84 abimiz bir süredir kimseyi hayırlı etmediği için bu konuyu açmak zaruriyeti hissettim. Evet Motosikletim Dominar 400 UG 2021 model. Bugün itibari ile 1 ay ve 1100 KM'yi doldurmuş bulunmaktayım. NS 200'den buna geçince haliyle tork ve hızlanma daha fazla keyif verir hale geldi...
  15. Jeansque

Ne kadar sürede ekipman yeniliyorsunuz?

Merhabalar bugün üzgün bir şekilde fark ettim ki korumalı pantolonum yırtılmaya başlamış. Pantolonu Mart 2020'de almışım. Çok da kullanmadım açıkçası, gezilere giderken giyindim çoğunlukla. Moralim bozuldu biraz. Sizler ne kadar sürede pantolon, eldiven yeniliyorsunuz? Acaba kot yerine tekstil...
  16. Jeansque

Dominar 400 topcase ve çanta demiri

Merhabalar, yeni motosiklete geçince haliyle yeni çanta ve çanta demiri ihtiyacı doğdu. Gp kompozit çanta demirine bakınca 390 TL gibi bir ücret gördüm sanki biraz pahalı gibi. Bir de yorumlarda vida kısmının küçük geldiği, genişletilmesi gerektiği yazıyordu. Çanta da alüminyum çantalara...
  17. Jeansque

Motosiklet CC yükseltme hakkında

Yine yeniden yeni bir konu ile sizlerle birlikteyim değerli forum üyeleri. Bilenler bilir 2016 model 13200 KM'de bir NS 200 motosikletim var. Geçen sene nisan ayından bu yana 4000 KM kadar yol yapmışım. Aldıktan sonra da ekstra olarak birçok şey eklettim. Elimde 15.000 TL kadar nakit param...
  18. Jeansque

NS 200 Ayna ve Manet önerisi

Merhabalar 2016 model henüz 13.000 km de bir NS 200'üm var. Aldığımda zaten aynaları çok sağlam değildi ancak şimdi hepten yalama olmuş gibi. Vida ile sıkıyorum ancak birkaç gün sonra tekrardan bozuluyor ayarları. Aynalarımı değişmek istiyorum ancak NS 200 aynasından çok da memnun değilim...
  19. Jeansque

Motosiklet Uzun Yol Hakkında

Merhabalar, yine ve yeniden aklımdaki bazı sorular için siz değerli forum üyelerinin fikirlerine ihtiyacım var. Temmuz 2 gibi Elazığ çıkışlı önce Adana sonrasında ise Mersine geçmeyi planlıyorum. Aklımdaki sorulara gelecek olursak. Motosiklet ile ilk uzun yolculuğum olacak. Bir gün içerisinde...
  20. Jeansque

Motosiklet USB Şarj Önerisi

Merhabalar, motosikletim için usb şarj aleti almak istiyorum ama baktığım ürünlerin bir çoğu güven vermedi. Birkaç kaan elektronik modeli buldum ancak kimi su geçiriyor, kimi kapalı olsa da aküden elektrik çekiyor gibi yorumlar yapmış. Motosikleti çok fazla kullanmıyorum şu an ancak haziran...

Yeni mesajlar