Cardo Spirit VS Knmaster Kn6100

Super Moderator
2016'dan bu yana Cardo / Packtalk kullanıyorum.
Yorum yapabileceğim herhangi negatif bir yanı olduğunu söyleyemem.. 8 yıldır pil seviyesi neredeyse sadece %20 azaldı. KNMaster hk. hiç fikrim yok, sadece bir kez arkadaşımın kaskına monte etmiştim.

Favorim Cardo olacaktır.

2016'dan bu yana Cardo / Packtalk kullanıyorum.
Yorum yapabileceğim herhangi negatif bir yanı olduğunu söyleyemem.. 8 yıldır pil seviyesi neredeyse sadece %20 azaldı. KNMaster hk. hiç fikrim yok, sadece bir kez arkadaşımın kaskına monte etmiştim.

Favorim Cardo olacaktır.

Teşekkür ediyorum. Amazon Almanya'da 3200 TL'ye buldum Cardo'yu, onu sipariş edeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

aynı konu 1 ay içinde 4 defa açıldı aratırsanız daha iyi olur

Öneriniz için teşekkür ederim. Konuları kontrol ettim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Cardo bilinen bir marka. diğeri çinde üretilip hangi ülkeye ithal edilirken ithalatçısı üzerine ne marka basılsın diyorsa o marka olarak üretilen noname bir ürün. Eğer kanmaster bütün tasarımı kendi yapıp sırf kendine özel ürettirmiş olmasaydı yani marka bastırmak dışında üretimde olsaydı başka türlü derdim.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Eğer kanmaster bütün tasarımı kendi yapıp sırf kendine özel ürettirmiş olmasaydı yani marka bastırmak dışında üretimde olsaydı başka türlü derdim.

Çinli ÇinÇonlar Kaan ağbimizi fena kazıklamışlar, fena kaymışlar. Fotokopisini çekip çekip satıyorlar.
(Yoksa Ka(y)an Elektronik de çaktırmadan bize mi kayıyor orasını annamadı ben. :silent: )

Vurmayın artık yerli malına dermanı kalmadı :mrgreen: Cardo Spirit sipariş ettim amazon germanyden inşallah memnun eder :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar