Dominar 400 paddock

Merhabalar, Dominar 400 UG motosikletim için orta sehpanın çirkin görüneceği kanısındayım. Bu yüzden arka kaldırma sehpası almak istiyorum.
https://urun.n11.com/yedek-parca/gp-kompozit-arka-kaldirma-sehpasi-universal-P417935455 Linkte bulunan ürünü almak istiyorum ama takozdan mı yoksa maşadan mı alacağımı bilemedim. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
Yok
Merhabalar, Dominar 400 UG motosikletim için orta sehpanın çirkin görüneceği kanısındayım. Bu yüzden arka kaldırma sehpası almak istiyorum.
https://urun.n11.com/yedek-parca/gp-kompozit-arka-kaldirma-sehpasi-universal-P417935455 Linkte bulunan ürünü almak istiyorum ama takozdan mı yoksa maşadan mı alacağımı bilemedim. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam yaziyor aciklamada.

ÜRÜN ADI: GP Kompozit Universal Arka Kaldırma Sehpası
RENK SEÇENEKLERİ:Kırmızı - Siyah
UYUMLU OLDUĞU MARKA: UNIVERSAL
UYUMLU MODEL VE YILI: Universal
AÇIKLAMA:
Demir borudan üretilmiştir.
Elektrostatik boya kullanılmıştır.
Tekerlekleri slikon malzemedir.
Maşadan ve takozlardan kaldırılabilir.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Maşa daha garanti bana göre. Motoru değiştirdiğinizde takoz almaya üşenebilirsiniz, takoz takacak yeri bile olmayabilir.

Maşa daha garanti bana göre. Motoru değiştirdiğinizde takoz almaya üşenebilirsiniz, takoz takacak yeri bile olmayabilir.

Teşekkür ederim. Sipariş geçtim şimdi

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Hocam yaziyor aciklamada.

ÜRÜN ADI: GP Kompozit Universal Arka Kaldırma Sehpası
RENK SEÇENEKLERİ:Kırmızı - Siyah
UYUMLU OLDUĞU MARKA: UNIVERSAL
UYUMLU MODEL VE YILI: Universal
AÇIKLAMA:
Demir borudan üretilmiştir.
Elektrostatik boya kullanılmıştır.
Tekerlekleri slikon malzemedir.
Maşadan ve takozlardan kaldırılabilir.

Hocam açıklamada maşa ve takoz yazıyor da hangisi mantıklı onu bilmediğim için sordum. Sağolsun Pea güzelce açıkladı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Takozdan kaldıracaksanız da dikkat edin, ben elimi parçaladım. Takoz takma yeri ileride ve de plaka altı arka çamurluk uzundu, haliyle sehpa kısa geldi. Ücretsiz çözümü Arka çamurluk plastiğini kısaltmakta buldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar