Arama sonuçlarınız

1. nicknamer

Rüzgar

Görüntüler motosikletle ilgili değil ama süreç içerisinde en çok büyüyen korkumdan; rüzgardan. Motosiklette bu durumu nasıl yönetiyorsunuz? Güncelde app işe yaramıyor. Anlık değişiyor. Nasıl yapıyorsunuz? Gözüm korkuyor açıkçası.
  2. nicknamer

Deneyim görüşlerimizi paylaşalım mı?

Tozları alıp, yola çıkmaya başladık. Hatırlamamız gereken şeyler var. Gelin beraber hatırlayalım, ne dersiniz? Facebook notlarıma bakıyordum, bir videoyu kaydetmişim. Yorumlar çok iyiydi, paylaşmak istedim, belki sizler de benzer yorumlar yaparsanız faydalanırız. İlk ben başlayayım...
  3. nicknamer

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

bugün kot üstünde de kurye yağmurluk takımıyla çıktım ama ilk andan itibaren dizlerim sızlamak deyimiyle acıdı ve 30 dk lıkmiş yolculuğunda üşüdüm. Sorun kot giymiş olmam mı? Ekipmanı iyileştirmem yeterli olur mu? Yoksa artık araba alma zamanım mı gelmiş? Not: Honda Forza ve arkasına...
  4. nicknamer

Motosikleti kışın kaç gün ara ile çalıştırmak lazım?

Gerçekten soruyorum branda altında kitledim, sokakta. Hava kötü. Ne sıklıkta çalıştırmak lazım. 3 ay hiç dokunmasam sorun olur mu? Honda Forza mutlu yıllar diler.
  5. nicknamer

Yamaha Tracer 25 neden halen üretilmedi?

Çift silindir, %80 şehir içi, %20 şehir dışı. Yakıt, bakım, servis sorunsuz. Neden halen üretilmiyor? 250 cc sınıfında ve bilhassa 400 cc sınıfında, Adventure, Japon çift silindir neden yok anlamıyorum.
  6. nicknamer

motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

taksitle şunu al dediğiniz vs? Max 1m tl Yoksa euro dolar bekleyelim mi?
  7. nicknamer

Trk702 vs Trk502 vs Ktm390 vs CfMt450

Şehir içi trafik + köprü geçeceğim (çekmeköy-beşiktaş) mümkünse rüzgar beni korkutmasın artık. Şehir dışı muğla sürüşleri olur senede birden fazla. Aklıma esince bolu falan yapabileyim kışın. Henüz artçı yok ama olursa sele falan çözeriz. 1.83 boy, 95 kg biriyim. Onu da ekleyeyim. Ktm 390...
  8. nicknamer

19-22 Temmuz İstanbul-Bozcaada (Ayazma plajı) seyahatim

Selam Yamaha'lılar! Honda Pcx motosikletimle İstanbul'dan yola çıkıp Bozcaada tarafında kamp yapmaya gidiyorum. 125 cc ile uzun yol yapılır mı? Yorulur muyum? Sorularına yarı yoldan yanıt veriyorum: Sıfır yorgunluk. Süreç içerisinde editlemek adına başlığı açmak istedim. Hazırlık aşaması...
  9. nicknamer

rüzgar

Şimdi fsm'den Honda Pcx ile geçtim. sırat gibiydi. Anlık 26 ymış hızı. Önceki yıllar böyle bir rüzgar hatırlamıyorum. Sizler ne düşünüyosunuz? Bir kango arsca kendimi siper etmesem, haberde beni okurdunuz.
  10. nicknamer

kask önerisi - uzun yol + ses

nexx superspeed sx100 kullanıyorum - çok memmnunum kaskımdan. kaskla mı ilgili bilmiyorum ama Orta-yüksek sesleri arar oldum gibi hissetmeye başladım. Motosiklet üstünde 8 yıl geçti normal gibi geliyor. Ama ileride bu bir soruna dönüşür mü emin olamadım. 1) Nexx superspeed sx100 kullananlar...
  11. nicknamer

Yamaha Tracer 9 fiyatı hk

canım epey sıkkın, direk konuya gireceğim: yamaha tracer 9 gt, yurtdışında yaklaşık 15k euro'ya satılıyor. türkiye fiyatıyla 650k tl demek ama türkiye'de 900k+ tl liste fiyatı var. bu durum normal mi? ya ben bu motoru almaya ne zaman niyetlensem makas açılıyor. yetişmeyi geçtim, yakınına bile...
  12. nicknamer

6000 km - 6 ay ve satış hk

selamlar, sıfır aldığım motosikleti 2000 km ve 5 ay oldu. Şimdi bunu satmak istersem ceza mı ödeyeceğim? Yükseltmek istiyorum da. Tşkler & iyi bayramlar
  13. nicknamer

Motosikleti bırakmak kararı

8 sene evvel hayatımda aldığım en mantıklı karardı. Halen de severek sürüyorum ama son dönemlerde arkadaşlarım da evlendi ve arabaya döndüler. Neyse dedim zaten tektim motor üstünde. Ama son dönemlerde soğuktu, ekipmanın aldığı zamandı derken biraz bıkmış; hepsinden önce eski zindeliği ve...
  14. nicknamer

Rüzgar ve soğuk

Git gide canımı sıkmaya başladı, hiç de bilgim yok. Yani bana bu işi öğretin. Bu zamana kadar hep idare ettim ya da çıkmamıştım. İş ev arası günlük 40+ km ve köprü geçmeli. 125cc scooterımla köprüyü sırat gibi geçiyorum. Motor hafif ve rüzgar çok yiyorum. Motor montum var eldiveni de çözdüm ama...
  15. nicknamer

köprü ve rüzgar hızı

az önce fatih sultan mehmet köprüsünden geçtim. daha öncede fırtınaya körpüde yakalanıp tenere ile geçmiştim. sırat gibiydi, tek ayağım yerde. şimdi scooter ile geçtim ama bu allaha emanetti. ölmüş de olabilirdim o derece ciddili veya şu an ana sayfaya bir haber. köprüye girene kadar sıfır...
  16. nicknamer

motosiklet satış ve yeni alım & trafik sigortası

selamlar, iptal etmek yerine basamak düşebilmek için devam ettirebiliyor muyuz? örn: 125 cc scooter sattın, 250 cc bir motosiklet aldın. trafik sigortasını taşıyabiliyor musun? fiyat farkı çıkıyor? ya da olmuyor? süresi düşüyor mu? nasıl oluyor bu?
  17. nicknamer

mtv ve kasko fiyatları

125 cc scooter için 4.basamak 7.300 tl ödedim 29 ekim 2024 fiyatıdır. merak ediyorum 600 cc ve benzeri, 900 cc ve benzeri ne ödediniz? özellikle çalınma teminatlı kasko tutarını da merak ediyorum.
  18. nicknamer

Twin Tenere Tracer

Fikrimi değiştirmeden gelip sormak istedim. 1) Twin Tenere ya da Tracer (3T) almak için tek eksiğim biraz cesaret biraz akıl. Sadece keyfi süreceğim, bol bol parlatma ve km yerine bez eskitme amacı ile alacağım. 2) Ehliyet ve ekipmanım var. Yaş 30+, Arabam da var. Motor sürekli sürmeyeceğim...
  19. nicknamer

Tenere 7/ Tracer 9/ Twin

Bu 3’ünü de 3 dk kadar sürebileceğin (hız değil hissiyat) bir yer var mı? Kiralama falan da olur? İstanbuldayım. Bir ihtimal sormak istedim.
  20. nicknamer

Hangi marka koruma demiri ve çanta? 700 cc +

Selam romalılar, Bir Tenere 7’miz var. Olduğu yerde düşürdük biz bunu ve üzerindeki G. komp yamuldu - belki de zaman etkisidir bilemiyorum. Başka markalarada baktık. Trexes (18k ₺) ve Touratech (20k ₺) iki marka bulduk. Trexes’i duymuştum ama diğerine yabancıyım. 1) Deneyimleyen bilen...

Yeni mesajlar