Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam dostlar, yaklaşık 4 - 5 seneye S1000RR düşünüyorum şuan da bütçem yetmediğinden anca 4 - 5 seneye geliyor :). 2016 model olan s1000rr yani yeni kasa olmayanın sıfırını 4 - 5 sene sonra bulma şansım var mı acaba ? yoksa içim gider vallahi :).
biliyosunuz ki ikiside birbirinden adrenalin dolu insanlar. viraj alma konusunda olsun yerinde hız açma konusunda olsun çok tecrübeliler. ikisini de bilmedikleri virajlara koysak bu versusu kim alır arkadaşlar sizce ? benim görüşüm Max.
Sahibinden sitesi üzerinde 0 km 18 model r6'nın 86 bin tlye satıldığını gördüm.Fiyatlar gerçekten çok abartılmaya başlandı.10 bin km 17 model ZX10R bile 108 bin tl.Yani üstüne az daha koyup ZX10R almak daha mantıklı.Bu gidişle millet tecrübe edinmek için 600'lük yerine 1000cc'ye geçerekten...
Merhaba hayırlı ramazanlar öncelikle.R25 üzerinde 32 bin km tecrübem var fakat r25'den önce bi motor sürmedim r25 ilk motorum idi.MT09'a geçmek istiyorum sıkıntı çeker miyim? Bu arada ciddiyetin dibine kadar farkındayım.Nerede ne kadar gaz açağımın olsun vs.
aklımda supercorsa sp ve rosso 3 var sizce hangisini tercih etmeliyim. veya öneriniz varsa açığım :king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:28 ----------
michelin power rsde olabilir ?
videonun 4.14'de görüldüğü gibi çalışır halde marş basıyor.böyle yaparak dişliyi kırmaması muzice değil mi yanlış mı biliyorum ?
http://www.youtube.com/watch?v=EN0EFAAE-cU
şuan çok saçma bi soru sorucam fakat aşırı merak ettim yemediğinden daha önce deneyemedim.motorun üstüne sigara içsem külü depoya düşse uçar mıyız arkadaşlar :mrgreen: soruyu ciddi ciddi soruyorum bu arada troll değil amacım.
arkadaşlar hayırlı haftalar öncelikle. 19 yaşındayım a2 ehliyetim var supermoto toplamak istiyorum fiyatı çok kaçmayacak güzelinden torklu bir motor almak istiyorum lastiklerini felan ben sonradan toplayabilirim sorun değil de motor konusunda bi fikrim yok. önerdiğiniz marka model varmı acaba :)