Arama sonuçlarınız

1. D

Trafik Polislerin Saçmalaması

Merhaba, bugün yaşadığım absürt bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün evimin önünde park halinde duran motorumu yıkamak için park yerinden çıkaracaktım. Tam o esnada sokaktan trafik polisi geçiyordu. Ben de geri geri motoru itecektim, itmeden önce bir benzine bakayım ne kadar var benzin...
  2. D

CB250R Vites Sorunu

Merhaba en son bir kaza yapmıştım fakat kazadan önce de motorun tüm bakımlarını yaptırmıştım. Aradan birkaç gün geçti ve motoru görmeye gittim sildim yıkadım parça siparişini de verdim. Fakat kullanırken bir şey fark ettim motor boşta olmasına rağmen N yakmıyor. Boşta, gaz verebiliyorum stop...
  3. D

Motor Piyasası Çok Durgun Mu?

Merhabalar herkese şu an CB250R kullanıyorum fakat yakın zamanda bir tane de CB650R almayı düşünüyorum. Fakat önümü çok çok fazla kestiremiyorum ne kadar kullanırım ne yaparım ne ederim diye. Piyasaya bakıyorum ilanlara çok eski tarihli ilanlar var ve hala duruyor. Hızlı nakite ihtiyacım olsa...
  4. D

CB250R İçin Yağ Tavsiyesi

Merhaba, yağ değişimi geldi fakat şu an şehir dışındayım önceki bakımda usta Castrol kullandığını gördüm ama hangisini kullandığını bilmiyorum. Yağ değişiminde sizce hangi marka yağı kullanayım? Gerçekten performanslı ve motorla güzel çalışmasını istiyorum. Önerebileceğiniz bir yağ var mı acaba...
  5. D

CB250R Boştayken Kendi Kendine Bire Atıyor

Merhaba, bugün otoparkta fark ettiğim daha doğrusu artık bugün net emin olduğum bir olay oldu. Ara ara yapıyordu ama bugün net oldu. Şöyle ki motoru kullanıyoruz ve biraz dinlensin diye boşta çalışıtırıyorum rölantide o çalışma esnasında motor ''rıı rırıı rıı'' yapıp devirde oynamalar olup N...
  6. D

CB250R İçin Zincir Tavsiyesi

Merhaba, en son konumda bakıma götürmüştüm ve zincirimin artık değişmesi gerektiğini söyledi, bir aya yakın bir süre idare edebileceğim söylendi ama bugün ses iyicene arttı. Açıkçası biraz maddi olarak sıkıştım o yüzden bir ay ileride olsaydı daha iyi olacaktı ama artık binmeye korkar duruma...
  7. D

38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

Merhaba motoru yeni aldık ve bakımı yaptırmamız gerekiyor bu zamana kadar hep yetkili serviste yapılmış bir motor. Bu yüzden yetkili servisten çıkarmaya gönlüm razı gelmiyor ama çarşamba gününe sıra verdiler o konuda da kötü oldu biraz. Bakım zamanı geldi çünkü. Değişecek şeyler ise: hava...
  8. D

2025 model motorlar beklenmeli mi?

merhaba, mt 25 almayı düşünüyoruz sizce 2024 model mi almalı yoksa 2025 model motorlar beklenmeli mi? eğer beklenirse ortalama çıkış fiyatı sizce 2024 ile benzer mi çıkar yoksa piyasa yukarı yönde mi hareketlenmeye başlar? bu konuda çok kararsız kaldık o yüzden bilen biri varsa çok iyi olur.

Yeni mesajlar