Arama sonuçlarınız

1. Ö

ön amortisörde boşluk ?

arkadaşlar servis hafif ön amortisörde boşluk olduğunu çıkartıp yağlanması gerektiğini falan söyledi ama çokta acil değil gerek yok dedi bende işim olduğu için bırakmak istemedim tamam kalsın o zaman dedim ama kafama takıldı bunun bana ne gibi yansımaları olur acaba bir gün gidip bıraksam mı ...
  2. Ö

Bu neden olur sizce ?

Arkdaşlar motorumda son üç haftadır nedenini anlamadığım bir denge sorunu yaşıyorum. Motosikletin gidonunda çok hafif titreşim var. Gidon yüksek hızlara çıktığım zaman hafif hafif ön arka kafa sallıyor. Üç ay önce rosso 2 taktırmıştım ve balans ayarlarını da hep yaptırmıştım. Bundan beş ay önce...
  3. Ö

Kışın 15w-50 koyulur mu ?

Arkadaşlar sabahtan beri forum sitelerinde dolaştım tam cevabını bulamadım. Kullanım kılavuzuna baktım 15w-50 yok 15w-40 yazıyor ? İkinci kafamı karıştıran nokta bu oldu. Yamaha servisinde ben 10-40 yağda ısrar etmeme rağmen usta illa bu sıcak havalarda kalın yağ kullan dedi. Bir ara racing...
  4. Ö

Gösterge panelinde bunlar ne ?

Arkadaşlar benim gerçek yaptığım km şimdi kaç, ODO ve Trip yazıyor. Tripte 3000 yazıyor, ODO'da 4100 yazıyor. Ben şimdi kaç yapmışım ? Kusura bakmayın size basit bir soru olarak gelebilir ama ben bilmediğim için soruyorum.
  5. Ö

Serviste konulan yağı değiştirmeli miyim ?

Bir arkadaş yamaha serviste yarı sentetik yağ kullandıklarını söyledi benim aklımı karıştırdı, 1000 bakımında bana hiç sormadılar yarı sentetik mi koyalım yoksa tam sentetik mi koyalım diye. Acaba servisten çıkar çıkmaz motul tam sentetik ile değiştirebilir miyim ? Yoksa hiç gerek yok mu ? Bana...
  6. Ö

Radar fobisi ?

Arkadaşlar durmadan radardan ceza gelince bende radar fobisi oluştu. Devletin tüm borcunu ben mi ödemek zorundayım ? Artık motosikletten keyif alamıyorum, ceylan su içerken nasıl tedirgin oluyorsa bende sağa sola bakıyorum radar var mı diye :pale: :pr: Beni sollayanlar, sellektör yapanlar, ne...
  7. Ö

Tek Tabancayı duyan oldu mu ?

Severek takip ettiğim apaçi olmayan tek kanaldı ya nere gitti bu çocuk çok merak ediyorum ? Türkiyeye döncem dedi acaba minübüs veya taksi şöförü çocuğu şişlemiş olmasın yada sol şeritten gitmeye çok alıştı da sağ şeritte bunu çiğnemiş olmasınlar :) ne oldu çıldırcam :pr:
  8. Ö

Kanalizasyon kapakları, şikayet?

Arkadaşlar motosikleti balans ayarı yaptırmaktan bıktım iyice bir insan yolun tam ortasına neden koskoca kanalizasyon kapağı koyar cinnet geçircem artık. Bir yoluda keyif alarak gideyim, acaba motosikletin bir şeyine zarar vermiş midir demekten usandım. Bir arkadaşımız da haberlerde çıktığına...
  9. Ö

Bilgisayar iade almıyorlar ? Tüketici hakları?

Arkadaşlar pazartesi günü kipa avm merkezinden teşhir ürünü bir hp notebook aldım. Bu notebooka baktım çalışıyor çok incelemedim aldım zaten benim için önemli olan internete girmesi ve Office programlarını kaldırmasıydı ve arada bir film izlemek için. Eve getirdim bunun ikinci ekran kartı olan...
  10. Ö

Sağır olduğunu nereden anlarız?

Arkadaşa ikinci el r25 alıcaz ama araştırmadımız yer kalmadı. Adamın ilk motoruymuş çok temiz bakmış ama ben rodajdan şüpheleniyorum ne yapmak lazım sizce ? Otoyolda bastım biraz ama 6. Viteste on bindevirlerde zor hızlanıyor benim motorum ondan daha atak gibi geldi bana ama arkadaş psikoloji...
  11. Ö

Bu motor alınır mı ?

Arkadaşlar royal jordanian'ın motosikleti çok hoşuma gidiyor. Özellikle sesi :) Acaba egzozu ne çok merak ediyorum. Şu motosikleti alıp egzoz değiştirsem nasıl olur sizce ? Aynı sesi alır mıyım? Birde bu adama londranin ıçinde bu kadar gürültü yapmsasına nasıl izin veriyorlar anlamadım çok...
  12. Ö

Yamaha bayileri yenileniyor

Yamaha Motor, tüm Türkiye’de bayi yapılanmasında yenilenmeye gidiyor. Kando felsefesinden yola çıkarak beklentileri aşan hizmet stratejisiyle hareket eden Yamaha; müşterilerin bayilerde daha keyifli ve konforlu zaman geçirmeleri ve aidiyet duygusunu daha fazla hissetmeleri için; konseptini...
  13. Ö

Kaliteli lastik basınç ölçer ?

Arkadaslar michelin lâstik ölçme aletlerine baktım en az 250 tl den başlıyor kalitesiz bir şey de almak istemiyorum sizin öneriniz, fiyat-kalite acısından uygun bir âlet biliyor musunuz ?
  14. Ö

Başka marka yağ kullandirtmiyorlar ?

Arkadaşlar her servise gittiğimde bakımda yamalube koyuyorlar ben aslında motulu istiyorum ama garantiden çıkacağını söylüyorlar. Sizce servisten sonra motul 7100 ile değiştirmeli miyim ? Tek bir yağı da mecburiyetten kullanmak istemiyorum bende inat oluştu?
  15. Ö

Yanlış iğne yapılması ?

Arkadaşlar bu sabah acile gittim, ateşli ateşli iğne yaptılar, ben o kadar iğne oldum bunun kadar acitani 'nı görmedim.Sol elimde ve ayağımda uyuşukluk var. Çok korkuyorum, yanlış iğneden sonra felç kaldı diye bir haber vardı. Bu acemi kız sinirlere iğne vurduysa, benim şimdi ne yapmam lazım çok...
  16. Ö

Bu ne yapmaya çalışıyor?

Arkadaşlar bu 90 km ile ticari araca çarpan arkadaşın yaptığı açıklamaları dinlediniz mi sinirimden telefonu fırlatacaktım.Ilk önce yardıma gelen doktorlara teşekkür etmek yerine küfür ediyor sonrada bu kazaya farklı bir bakış açısı getireceğim diyor ve lastiklerin ekipmanlardan çok daha önemli...
  17. Ö

Ön amortisör geçmeyen boşluk? Garanti ?

Arkadaşlar 4bin km'de motosikletim, serviste gidon bilyalarından oluyor dediler.Gittim tamir ettik deyip geri gönderdiler.Şimdi yine ön amortisörden yine ses geliyor, titreşim, dengesizlik ise cabası servise gitmekten çok yoruldum ve bıktım yapamıyorlar yaptık deyip gönderiyorlar.100 km eve...
  18. Ö

R25 artçı şikayetlerinden bıktım?

Yok popom ağrıdı yok belim ağrıdı, senin motora binince çok yoruluyorum.Sinirlerim bozuldu ya nasıl binmeleri gerektiğini bin kere anlatıyorum ama yok hep aynı tepkiyle karşılaşıyorum.Bir daha motorla ilgisi olmayan, rahatına düşkün arabacı tayfayı motoruma almayacağım. Ben nerede yanlış...
  19. Ö

Rosso 2 beklediğim gibi çıkmadı?

Bu lastikler hiç bekledigim gibi çıkmadı.Bu üçüncü oluyor lastiklerin tutunması çok kötü durmadan kayıyor.Kendimi kızak yapar gibi hissediyorum.Irc bence bunlardan daha iyi tutuyordu, ciddiyim? ! Acaba rodajda oldugu için olabilir mi yoksa takarken bir yanlışlık mı yaptılar anlamadım ki şaka...
  20. Ö

Antalya kask sorunu ?

Arkadaşlar ben her zaman, bakkala da gitsem tam korumayla giden biriyim ama bu günlerde kaskın içinde kafam pişiyormuş gibi hissediyorum.Düdüklü tencerenin içinde sanki et haşlama oluyormuş gibi, yarın arkadaşımla Antalyanın ilçelerine gezmeye gideceğiz ama kask alsam mı çok kararsızım sizce...

Yeni mesajlar