Bu motor alınır mı ?

Hocam paran varsa alacak kadar değil ama devamını getirebikecek kadar varsa 1 saniye düşğnmeden al derim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
BMW F800'deki Rotax motorun 100cc ekstra olarak modifiye edilmişini kullanıyormuş bu motor; F800'lerin motorları kronik sorunlu motorlar değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bizim forumda sanki birisinde vardı bu motosikletten.Ama kim olduğunu hatırlamıyorum.

Motosikleti
Ns200
RJ'nin tüm motorlarında sesli egzoz var. Msx125 ile bir videosu vardı. 125likten bile deli gibi ses çıkıyor. Bu arada nudaya ben de hastayım. Çok değişik çizgileri var. Depo kısmı özellikle hoşuma gidiyor. Kafa biraz tuhaf duruyor ama tümüne bakınca gayet güzel duruyor. Param olsa da ben alsam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

https://youtu.be/2iSkTUpS-FQ?t=2m18s

Bende aynı modelin Eskişehir’de satılanını takip ediyordum ancak o zamanlar bütçe yetmediği için Husqvarna Te610 aldım. Motosiklet herşeyiyle kendini size bağlıyordu.
Ta ki sanayiye uğrayana kadar...
Eğer yaşadığınız yerde yada yakınında servisi varsa bence onunla iletişime geçin. Parçalarını,servis ücretlerini vs. Öğrenin ona göre değerlendirin.
Aksi takdirde benim gibi yedek parçalarını yurtdışından getirtip kendiniz tamir,bakım yapmak zorunda kalırsanız sıkıntı olabilir. Ben yedek parça bulamadığım , yaşadığım çevrede bu motosikletlerden anlayan bir servis olmadığı için sattım.( Bu arada ikinci el piyasası da maalesef çok durgun- soran çok oluyor ama piyasası çok ağır)
Sonrasında bir şekilde bütçemi ayarladım Eskişehir’deki Nuda 900 ‘u almayı kafaya koymuştum ama geçmişi düşününce gittim Yamaha aldım. Şimdi kafam rahat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar