Bu ne yapmaya çalışıyor?

Arkadaşlar bu 90 km ile ticari araca çarpan arkadaşın yaptığı açıklamaları dinlediniz mi sinirimden telefonu fırlatacaktım.Ilk önce yardıma gelen doktorlara teşekkür etmek yerine küfür ediyor sonrada bu kazaya farklı bir bakış açısı getireceğim diyor ve lastiklerin ekipmanlardan çok daha önemli olduğunu söylüyor tamam lastiklerde önemli ama ekipmanları hiç önemi yokmuş gibi konuşuyor. Bu tür insanlar olduktan sonra ve gençler bunu örnek almaya devam ettikçe Allah korusun daha çok ölüm haberi duyarız gibime geliyor

https://youtu.be/0lvMCHjk308

Körlerin sağırların birbirini ağırladığı yerde fazla şeey etmemek lazım.

Motosikleti
Forza 250
Şiddetle motora binmeye devam etmeni tavsiye ediyorum şeklinde yorum yapan birisi var adamın ölmesini istiyor herhalde.

Kimsenin sürüşünü eleştirecek kadar bilgili ya da tecrübeli değilim ama bu kanal sahibinin videolarını izliyordum ve böyle kaza yapacağı belliydi. Hatta diğer motosiklet sürücülerini sıfır geçtiği videoları falan var. Geçmiş olsun ne diyelim.

Saçma salak insanlarin saçmalıklarıyla hayatınızı harcamayin. YouTube denen çöplükte Türkçe videoları izlemeyi bıraktığımdan beri hayatım daha güzel:))

Şiddetle motora binmeye devam etmeni tavsiye ediyorum şeklinde yorum yapan birisi var adamın ölmesini istiyor herhalde.

Kimsenin sürüşünü eleştirecek kadar bilgili ya da tecrübeli değilim ama bu kanal sahibinin videolarını izliyordum ve böyle kaza yapacağı belliydi. Hatta diğer motosiklet sürücülerini sıfır geçtiği videoları falan var. Geçmiş olsun ne diyelim.

Genç olabilir ama hatasindan hiç ders çıkarmıyor. Ayna kullanmaya hiç gerek yokmuş, pahalı kasklara ise hiç gerek yokmuş sanki kask takmasaydı da ölmeyecekti supermen

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

Saçma salak insanlarin saçmalıklarıyla hayatınızı harcamayin. YouTube denen çöplükte Türkçe videoları izlemeyi bıraktığımdan beri hayatım daha güzel:))

Keşke bende izlemeseydim bir ümid akıllandı sandim ama yok aynı ###

Forum sayesinde tanıdım, motosiklet kullanmaktan bi haber, o derece.İşin kötüsü bunu hiç bir sekilde kabul etmiyor hep dış etkenler suçlu, kendi bileceği iş aynı şekilde onaylayanlarinda tabii.Videosunu açmaya değmez.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar