Arama sonuçlarınız

1. B

Uygun Fiyatlı Motosiklet Mağazası

Arkadaşlar Merhabalar, Yarın İstanbul'dan Ordu'ya CB 250R ile yola çıkıyorum, öncesinde zincirimi yağlamak için sprey alacağım, gaz sabitleyici aparat alacağım ve gereken diğer ihtiyaçları, uygun fiyatlı kazıklamayan motosiklet mağazası öneriniz var mı? Normalde internetten alıyorum ancak...
  2. B

İstanbul'dan orduya cb250R ile önerileriniz nelerdir?

Merhabalar, Bugün veya yarın yeni motorum cb250R ile İstanbul'dan Ordu'ya gitmeyi düşünüyorum. Genel önerileriniz nelerdir merak ediyorum 200Km üzeri yol önceden yapmadım. Teşekkürler.
  3. B

13 bin lira kasko teklifi

Merhabalar, İki yıldır A2 motosiklet sürücüsüyüm, Activa S'den CB250R'a geçmeye karar verdim ve bugün motosikletimi bayiden teslim aldım. Kasko yaptırmayı düşünüyordum ancak kasko firmasının bana teklifini aşağıda ekliyorum, ne dersiniz uygun mu yaptırmalı mıyım?
  4. B

Binlerce intercomdan hangisi?

Selamlar, Bir intercom bakayım dedim binlerce seçenek var, ikili almak istiyorum ama hangisini almalıyım, orta bütçeli 1000'e kadar mesela ne önerirsiniz? Teşekkürler
  5. B

Montumu değiştirmek istiyorum

Arkadaşlar Selamlar, Geçen sene Venom Dynamic mont satın aldım ancak sonradan anladım ki bedeni S almam gerekirken M almışım. Dolayısıyla hiç giymedim ancak yoğunluğumla birlikte aklımdan çıktı gitti, bir senedir askıda dolapta. Şimdi yeni motosiklet aldığım için mont ihtiyacım doğdu...
  6. B

Husqvarna Svartpilen 250 vs Honda CB250R

Merhabalar, Husqvarna Svartpilen 250 vs Honda CB250R karşılaştırmasında öneriniz hangisi olurdu ve hangi yönden dolayı? https://www.husqvarna-motorcycles.com/in/svartpilen/svartpilen-250/?category=The%20Specs https://honda.com.tr/cb-250R
  7. B

Shark Drak (Raw) Shark Vancore Yorumlarınız

Merhabalar, Shark raw ve vancore kasklar çok ilgimi çekiyor ve almayı düşünüyorum. Raw'da çok rüzgar sesi oluyor mu merak ediyorum max 130 km'de mesela? Ayrıca kullananlar varsa genel yorumlarınız nelerdir?
  8. B

Zincir kilit arkaya mı öne mi takılmalı?

Selamlar, Zincir kilidin genelde ön janta takıldığına tanık oluyorum, en güvenlisi hangisidir?
  9. B

İstanbul'da gün içinde disk kilit mi zincir mi?

Arkadaşlar selamlar, Bir CB250R alarak vitesli motosiklete geçiş yapıyorum, İstanbul'da arkadaşımın evine gün içinde gidip kapıya çektiğimde veya 1 gecelik parkta disk kilit önerir misiniz? Önerirseniz en pahalısını mı almak yani ABUS almak mı mantıklı ?
  10. B

CB250R'a Geçiş

Selamlar, Bir süredir almayı düşündüğüm CB250R'ı bugün Honda Bayisi'nden sipariş verdim, 2 senedir kullandığım Activa S'den güzel bir geçiş olacak, oldukça mutluyum. Ancak malum İstanbul'da yaşıyoruz şimdi daha iyi korumam gereken bir motosikletim var, hırsızlar malum kapıda, önceden...
  11. B

A2 otomatikten vitesliye geçiş

Dostlar Selamlar, 2 sene önce scooter kullanmak için aldığım A2 otomatik ehliyetimi vitesliye geçmek için A2 vitesli olarak değiştirmek istiyorum, ancak Corona olaylarından dolayı hiçbir sürücü kursuna İstanbul'da ulaşamıyorum. Bu konuda bilginiz var mı, uzun süren bir işlem midir?
  12. B

Activa S'den CB250R'a geçiş

Arkadaşlar selamlar, İki yıla yakın süredir ilk motosikletim olan Honda Activa S'i kullanıyorum, şimdi uzun zamandır gözüme kestirdiğim ama gündemim yapmadığım cb250r'a geçiş yapmayı düşünüyorum. Çoğunlukla şehir içinde kullanıyorum ama şehir dışına da kaçmak istiyorum hatta uzun yollar da...
  13. B

Scooter ile Yunan Adalarına

Merhaba arkadaşlar, Bu haftasonu bir kaçamak yapıp Yunan adalarına gitmek istiyorum ama vizesiz girilen adalara ve motosikletimle, böyle bir şey deneyen var mı mümkün oluyor mu ve çok pahalıya patlıyor mu? Bilginizi paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.
  14. B

Telefon tutucunun yalnızca aynaya takılabildiği motosikletlerde alternatif ve önerile

Merhabalar arkadaşlar, Activa S motosikletim var, telefon tutucu takarak navigasyonumu kullanmak istiyorum, önceden aynaya bağlanan kapalı telefon tutucudan aldım fakat ayna çok titredi ve kaliteli bir ürün olmadığı için kullanmaktan vazgeçtim. Activa S veya bu tip scooterlar için nasıl bir...
  15. B

İstanbul'da scooter'ım ile nereye gitmemi önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar, Honda activa s 2018 motosikletim var, genelde İstanbul merkezde bazen kadıköy bazen levent tarafına ulaşım amaçlı motosiklet kullanıyorum, fakat kız arkadaşımla haftasonları çok da uzak olmayan ( çünkü scotter olduğu için anayollar bazen özellikle gece zor olabiliyor) fakat...
  16. B

Uygun Fiyatlı Adli Kayıt İçin Kamera Önerileriniz

Merhaba arkadaşlar, Adli kayıt amaçlı pili iyi giden uzun süre kayıt alabilen uygun fiyatlı motosiklet kamerası önerilerinizi bekliyorum, neden iki konu açtın diye kızmayın, diğerine ekleyemedim kamera önerisini çünkü sistem izin vermedi.
  17. B

Uygun Fiyatlı Intercom Öneriniz

Merhaba arkadaşlar, Uygun fiyatlı, tercihen pili iyi giden intercom önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  18. B

Lastikçi Öneriniz Lütfen

Arkadaşlar merhaba, Motosikletim için (Activa S) Anlas Winter Grip 2 almaya karar verdim, siz de öneriyor musunuz? Dahası İstanbul'da önerdiğiniz kaliteli iş yapan lastikçi öneriniz varsa memnun olurum.
  19. B

Motosiklete sonradan artçı basamağı takılır mı?

Merhabalar arkadaşlar, Honda Activa S motosikletime artçının daha rahat edebilmesi için açılır kapanır artçı ayaklığı takabilmek istiyorum, böyle bir imkan var mı? Motorun orjinalliğini bozmadan böyle bir şey mümkün müdür? Önerilerinizi bekliyorum ve neden 2018 yılında hala artçı basamağı...
  20. B

Scotty Yemek Yapan Var Mı?

Merhaba arkadaşlar, Boş vakitlerimde scotty yemek yaparak gelir elde etmeyi planlıyorum, Scotty Yemek sürücüsü var mı? Ortalama saatlik olarak vs. ne kadar kar getiriyor öneriyor musunuz? Kısacası deneyimlerinizden bahsederseniz sevinirim. Teşekkürler,

Yeni mesajlar