Husqvarna Svartpilen 250 vs Honda CB250R

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Maddi durumun iyi ise husky almanı tavsiye ederim,değilse cb250r.İki motoru da test edip kullandım(vitpilen 401) kesinlikle husky kalitesini ortaya koyuyor.Benim test ettiğim biraz daha daha spor versiyonu idi ancak.

180 ve üzeriysen 2 motorda sırıtmaya başlar.svartpilen başka bir kategoride gerçekten hayran bırakıyor tasarımı tarzı kalitesiyle.

Husqvarna kalitesi bambaşka diğer markalarla bile kıyaslamam. Ancak arkadaşımın dediği gibi boyun uzunsa iki modeli de tercih etmemeni öneririm. Yedek parça , bakım servisi , piyasada tutulabilme açısından ise Honda daha mantıklı tabi yine seçim sizin

Bybre kaliper
Mrf lastik
Ktm/Bajaj blok yapisi.

Bu huski nin hindistanda uretildigi bellide,ureten firma bajaj mi??

Varsa araştiran,yeşillendirsin burayi.

Hocam Husqvarna nın 250 lik modeli olduğunu bilmiyordum bi bakıyım dedim aşık oldum resmen, blok zaten KTM , hatta KTM ile birlikte Bajaj fabrikasında üretiliyor, youtube da Hintliler bayağı bi ilgi göstermiş bu modele , yanlış bilmiyorsam sıfır 2020 fiyatları Honda ile nerdeyse yakın, ve Honda nın krank kırma riski taşıması da muhtemel

Bu arada bir sorum olacaktı bulunduğum şehirde Husqvarna bayii si yok, zaten birkaç şehirde var sadece, Ktm bayiileri bu modeli getirtebiliyor mu ? Ayrıca Ktm servisleri de husqvarna ya bakıyor mu ?

Bende modeli çok beğendim Husqvarna iyidir biliyorum, ancak bir kıyaslamanızı istedim merak ettim. İkisi de oldukça kaliteli tarzlar yakın ama ince çizgilerle ayrılıyor.

Hocam Husqvarna nın 250 lik modeli olduğunu bilmiyordum bi bakıyım dedim aşık oldum resmen, blok zaten KTM , hatta KTM ile birlikte Bajaj fabrikasında üretiliyor, youtube da Hintliler bayağı bi ilgi göstermiş bu modele , yanlış bilmiyorsam sıfır 2020 fiyatları Honda ile nerdeyse yakın, ve Honda nın krank kırma riski taşıması da muhtemel

Bu arada bir sorum olacaktı bulunduğum şehirde Husqvarna bayii si yok, zaten birkaç şehirde var sadece, Ktm bayiileri bu modeli getirtebiliyor mu ? Ayrıca Ktm servisleri de husqvarna ya bakıyor mu ?

şu krank muhabbeti artık bitebilir mi? ben hiç krank kıran honda görmedim de duymadım da. saçma şeyler yaymayın nolur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer motosikleti sınırlarının dışında kullanırsak hepsi dötü başı dağıtmaz mı ki ?

KTM ve Honda Kalite bloklar üretiyor. Ancak ne CB250R bloğu ( malezya ) japonya' da üretiliyor. Ne Vitpilen 250 bloğu ( Hindistan ) Avusturya' da. İki makinede büyük ölçüde asya da üretiliyor. Tabi bu onları dayanıksız yapmıyor. Orada da aynı üretim kültürü ve standartlar devam ediyor. Ancak bunlar giriş seviyesi motosikletler. Harcanan para ve zaman kadar kaliteliler.

CB1000R ile CB250R nasıl aynı kalitede değilse Vitpilen 701 ile Vitpilen 250 aynı kalitede olamaz. Ancak aynı markadan çıkan başarılı ürünler olacaklardır. CB bloğu krank kırdı da Duke bloğu kırmadı mı ? Kullanıcı hatası olur. Üretim hatası olur.

Mesele bunlar yaşandığında sorun çözebilen bir temsilci bulmak. Piyası olsun kolay satılsın diyen CB250'yi şekli tasarıma önem veren Vitpileni alabilir. İkisi de güzel motosikletler.

Svartpilen'i Sakarya'da Pamukova KTM bayisi getirmiş, inceledim, üzerine bindim, fevkalade güzel bir motor... Cb250ye göre biraz ufak gibi ama işçilik ve kalite daha yüksek... Gelen tek motor hemen satılmış, bayii çok ilgi olduğunu söyledi. Sipariş etmişler, yenileri geliyormuş. KTM Duke ile ortak çok parçası var. Tasarım olarak çok özel ve müthiş bir tarzı var. Bence en yakışıklı 250cc...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar