Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de arayis halindeyim. Kiminle konussam Sena al diyor ama 3000 tl vermek istemiyorum.
Kn4000 diye bir modele ulastim ama onunla ilgili de yeterince kullanici yorumu bulamadim. Siz de bir bakin isterseniz.
Aliexpress'den haftalarca beklemek istemiyorum.
Knmaster intercom 3.yü aldık hala daha kullanıyoruz. Tavsiye ederim. En sonuncusunu 250 tl ye almıştım 6 ay önce.
7 saat falan şarjı gidiyor sürekli baglı halde.
Darkcity2000 nickli arkadaşın incelemesi var youtube ve forumda. Aynısı freedconn olarak geçiyor çin de.
Edit. 3. Derken 3. Arkadaşımıza. Benimki iki yıllık hala daha iyi. Şarjda çok bir eksilme yok.
Bt-S2 die arattır görürsün. Verdiğin parayı hakeder. Aldığına pişman etmez. Çarşamba akşamına kadar bekle. Dolar dip yapacak. O ara siparişini verirsin.
Bende önceden BT-S2 vardı buradan kazanıp daha moturum yok diye satmıştım pişman oldum şimdi. Fiyatları benzer istersen onada bakabilirsin, Gearbest'te satılıyor. İncelemesi falan vardı youtube'da.