İstanbul'da scooter'ım ile nereye gitmemi önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Honda activa s 2018 motosikletim var, genelde İstanbul merkezde bazen kadıköy bazen levent tarafına ulaşım amaçlı motosiklet kullanıyorum, fakat kız arkadaşımla haftasonları çok da uzak olmayan ( çünkü scotter olduğu için anayollar bazen özellikle gece zor olabiliyor) fakat yolda gitmekten keyif alacağımız, gittiğimizde orada da keyif alacağımız yerler önermenizi rica ediyorum.

Bebek, galata, fatih vs. zaten gidiyoruz, biraz daha uzak ama çok arabaların bizi yormayacağı gittiğimizde huzur da bulabileceğimiz güzel nezih yerler.

Sevgiler, güzel haftasonları.

avrupa tarafında garipçe, rumeli feneri, belgrad ormanları neşetsuyu.. anadolu yakasında yoros kalesi polonezköy(kahvaltı için), şile, ağva..

Merhaba arkadaşlar,

Honda activa s 2018 motosikletim var, genelde İstanbul merkezde bazen kadıköy bazen levent tarafına ulaşım amaçlı motosiklet kullanıyorum, fakat kız arkadaşımla haftasonları çok da uzak olmayan ( çünkü scotter olduğu için anayollar bazen özellikle gece zor olabiliyor) fakat yolda gitmekten keyif alacağımız, gittiğimizde orada da keyif alacağımız yerler önermenizi rica ediyorum.

Bebek, galata, fatih vs. zaten gidiyoruz, biraz daha uzak ama çok arabaların bizi yormayacağı gittiğimizde huzur da bulabileceğimiz güzel nezih yerler.

Sevgiler, güzel haftasonları.

Niye kendine bir hedef koyuyorsun? Vakti zamanında burada bir abimiz vardı; abimizin adını hatırlayamıyorum ama Çinli scooter'la Türkiye turu yaptıydı. Motosiklet=MACERA...tüm önlemlerini al, sıkı giyin; yolda ufak tefek sorunları giderebileceğin ekipmanı da yanına koyarsan eğer; her yere gidebilirsin. İlla güzergah ver diyorsan eğer; Kadıköy sahil yolundan Tuzla'ya ve sonrasında İzmit'e doğru devam et...Tavşancıl(istanbul'a yakın) falan güzeldir...bu da olmaz diyorsan kaptır git kuzeye doğru şile yoluna...her ikisi de keyiflidir.Bu arada Kymco Agility 125 ile 9 sene önce Ankara'ya gitmiş adamım. Evet tehlikeli ama şeridinde sakin gidersen ve dikkatli olursan gidiliyor.Tabi yeterli kullanma becerin ve yol okuma kabiliyetine haiz değilsen hiç deneme derim. Çünkü şehirlerarası yollara göre değil activa s ve türevleri. İyi gezmeler...

Avrupa yakasinda bahcekoy yolu var cok guzel virajlari var orman icinden garipceye kadar gidebiirsin. Kahvalti ve balik lokantalari var
Deniz kiyisindaki sol taraftaki son yer guzeldi en son gittigimde 10 yil once😁😁

Sahil yolundan fıtı fıtı Yeşilköy...
Samatyadan sonra Bakırköye kadar burnunuzu tıkayın, mangalcılar sahneye çıktı...

Çatalca Antikköy. Hafta sonu kahvaltı, mangal için gidilir.

Eyüp, Piyer Loti.

Hava açıyor. Pazar günü şehir içinde keyifli bir trafik bulmak neredeyse imkansız.

Avrupa yakası; Karaburun, Ormanlı plajı, Çilingoz, Kıyıköy öneririm. Tayakadın'a kadar 3. köprü yolundan gelip devamında orman içi yollardan gidebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar