Arama sonuçlarınız

1. semih118

Gezi için nasıl bir motor?

Selam arkadaşlar. Bi süre sonra tekrar geri döndüm motora :D Fakat bütçe piyasaya göre az malesef. Motor için 15 civarı max 20 bin tl ayırabilirim. 1.80 boyunda 100 kilo bi canlıyım. Bazen hanımı da alırım arkama o da 50-55 kilo. Dolaşacağım yol en fazla 100-200 km olur öyle abartı uzun yol...
  2. semih118

Kuba RX-9 stop etme ve tekrar çalışmama.

Arkadaşlar geçen yolda 40-50 km hızla giderken stop etti motor. Daha sonra çalıştırmaya çalıştığımda marş basıyor, hafif gaz verince pırr pırr yapıp çalışacak gibi oluyor, duman atıyor ama çalışmıyordu. Yolda kalınca kayınçoyu aradım geldi o da baya uğraştı ayak marşıyla da çalışmadı falan. En...
  3. semih118

Ucuz Motosiklet Seçimi Yardım :)

Merhaba arkadaşlar. Bu hafta sonu tekrar bi motor alıcam ama bütçe düşük çünkü hafta sonu hanıma da araba alıcam aynı zamanda :D https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-evlilik-sebebi-ile-satilik-v-twin-cruiser-son-fiyat-765964962/detay...
  4. semih118

4 Silindirden vazgeçtim :D Hangisini seçeyim?

Arkadaşlar 4 silindire geçecektim ama 25 30a ölü motor alıpta tamirci tamirci gezmek istemiyorum hiç sevmem makinalarla uğraşmayı anlamamda zaten :) Ktm RC 250- R25 ABS - GSX 250r - CB250r - CF 250NK vs çok araştırdım internet üzerinden. R25 ABS frenleri süspansiyonları vs pek iyi değil...
  5. semih118

Gelelim artık 4 silindire :D

Arkadaşlar 2 3 senedir motorla motor sürmekle baya haşır neşir oldum. Eski konularımdanda görebilirsiniz 50cclik scooter alınca zehri kapmıştım 😁 sonra cbr 250, 250lik maxi scooter, rn 180 falan ucuz hesaplı motorlarla takılıp durdum. Artık 4 silindire geçicem nolur tecrübe, helva, zaptetme vs...
  6. semih118

İzmir Karşıyaka Atakent

merhaba arkadaşlar yaşım 33 bi ay sonra 34e giricem. hayatımın 17 senesi bucada 14 seneside yeşilyurtta yaşadım. 2 senedir de torbalıda yaşıyorum. karşıyaka atakentte küçük bi market/tekel bayi devralma durumum var. daha gidip araştırmadım geçmiş ciroları falan inceliycem barkod sistemi oto...
  7. semih118

TNT 25-GROM-YZF 125 VS

Merhaba arkadaşlar. Ben tatlı su motorcularındanım :)) Kışın sürmem ama havalar ısınınca kanım kaynamaya başlar. İzmirdeyim bu arada. Daha önceden cbr 250, 250lik maxiscooter, rn180 falan kullandım aldım sattım. Şimdi 10 bin tlye kadar sınırda bi motor almayı düşünüyorum. Tnt 25in sesini bile...
  8. semih118

Aşırı kararsızım? Naked-Ss-Grom :D

Merhaba arkadaşlar.Şimdiye kadar alıp kullandığım motorlar rapid 50cc scooter, cbr250, xmotion 250cc maxi scooter, rn180. cbrı severek almıştım ama oturuş pozisyonunu sevemedim acemilikten yük kollarıma biniyordu :D dedim bi scooter deneyelim o da 200 kilo civarıydı zaptetmesi hoşuma gitmedi...
  9. semih118

Sonunda 2 tane takas geldi 😁

Arkadaşlar benim tgb xmotion 250efi maxiscooterla takas konusunda 2004 honda cbf 250 ön camlı kappa çantalı vs ve rks rn 180 sahibi iki kişiyle görüştük. Bana vitesli motor lazım ehliyet sınavından önce iyice pratik yapmak için. Eskide olsa honda çok çok temiz ve kaliteli duruyor. Rks de msx...
  10. semih118

Acemiye vitesli motor tavsiyesi.

Arkadaşlar ehliyet işinden vazgeçmiştim ama dün gittim yazıldım b ye a2 ekleticem haziran başı direksiyon sınavı var. Vitesli motor lazım pratik için. İlk olarak moto gusto 50cc scooter sonra cbr 250 sonra büyük bi hatayla tgb xmotion 250 efi aldım. 50cc hala duruyor ufak işler için çok iyi...
  11. semih118

250lik maxi scooter yerine

Merhaba arkadaşlar tgb xmotion efi 250 almıştım 2014 model 14 bin kmde. Bir sefer almadan bindim bi de daha sonra ufak gezinti yaptım sola yatırdım çok düşük hızda. Acemi olduğum için çok ağır ve güçlü geldi motor bana. Biraz soğudum ihtiyacımdan fazlası durumunda bana şu an. Bunu ne ile...
  12. semih118

En güçlü 50cc hangisi?

Merhaba arkadaşlar. Honda cbr 250 ve tgb 250lik scooterdan sonra ehliyet almamaya karar verdim. Çünkü süratle işim yok. İki motorlada 60ı geçmedim. Anladım ki 50cc bana yeter. Zaten izmir torbalıdayım bilen bilir her yer dümdüz. Hali hazırda rmg moto gusto rapid 50cc motor var hanım kullanıyor...
  13. semih118

Tgb xmotion 250 efi

Arkadaşlar bilen vardır cbr 250 almıştım 50cclik scooterdan sonra. Cbr çok temiz çok iyi motordu ama oturuş pozisyonu vitesli oluşu vs beni zorladı. Bende scooter aldım tekrar. 2014 15bin kmde tgb 250 aldım. Çok temiz motor sıfır gibi. Sürdüm ettim çok hoşuma gitti sonra da aldım. Sizce çok...
  14. semih118

Gidonu çok sıkmak :))

Merhaba arkadaşlar bilenler vardır 50ccden sonra cbr 250ye geçtim. 5 dakikalık sürüşten sonra ellerim ağrıyor uyuşuyor gidonu sıkmaktan. Bundan nasıl kurtulabilirim? Zamanla geçecek bir şey sanırım yinede tecrübelilere bi sorayım dedim. Başka bi sıkıntım yok çok şükür :)
  15. semih118

4 model arası seçim

Arkadaşlar rüzgarı yedik bi kere 50cclik scooter olsada :D Şimdi ikinci el bi motor alıcam acemi olduğum için. Hoşuma gidenler bu 4 model. CBR 250 MT 125 125R ve pulsar 200RS Güçle süratle işim yok maksat sevdiğim tarzda bi motosiklete binip iyice pişmek. Ehliyet alanı evimin dibinde zaten...
  16. semih118

Selamlar

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım 50lik bi scooterım var :D 32 yaşımdayım İzmir'denim yeni bi motor alıcam bilgi almak için üye oldum. Saygılar kazasız belasız sürüşler herkese.

Yeni mesajlar