- Konu Yazar
Arkadaşlar 2 3 senedir motorla motor sürmekle baya haşır neşir oldum. Eski konularımdanda görebilirsiniz 50cclik scooter alınca zehri kapmıştım
sonra cbr 250, 250lik maxi scooter, rn 180 falan ucuz hesaplı motorlarla takılıp durdum. Artık 4 silindire geçicem nolur tecrübe, helva, zaptetme vs gibi konuları konuşmayalım. 33 yaşımdayım, 15 senedir trafikteyim trafiği okuma vs sıkıntı değil. ilk vitesliye cbr 250 ile başladım gram zorlanmadım yanlış oturuş pozisyonu hariç 
Gelelim mevzuya. Bütçe 25 bin civarı. Atıyorum 5-6 binlik arıza çıkarsa yaptırırım sıkıntı değil üzülmem. Arabalardan ettiğim zararın haddi hesabı yok motorun masrafı koymaz
Maksat 4 silindire başlamak.
Bu paralara cbr 600rr, zx636r veya naked olarak z750, xj6 vs bulunabilir mi? Model ve km sıkıntı değil. İzmir Torbalı'dayım varsa buralardan arkadaşlar görüşmek tanışmak isterim motoru alınca
Gelelim mevzuya. Bütçe 25 bin civarı. Atıyorum 5-6 binlik arıza çıkarsa yaptırırım sıkıntı değil üzülmem. Arabalardan ettiğim zararın haddi hesabı yok motorun masrafı koymaz
Bu paralara cbr 600rr, zx636r veya naked olarak z750, xj6 vs bulunabilir mi? Model ve km sıkıntı değil. İzmir Torbalı'dayım varsa buralardan arkadaşlar görüşmek tanışmak isterim motoru alınca