Arama sonuçlarınız

1. CagrioneTR

Beatrix kullanıcısı yok mu yauu ?

Ne zamandır foruma girmiyordum. Şubat başı Arora Beatrix almıştım. Ama öyle ama böyle kışı geçirdik. Şimdi geldik yazaa :))) Bir whatsapp ve telegram grubumuz var. Burada kimse var mıııı :)Aramaya Beatrix yazdım heeeç bişey çıkmadı. Dertleriniz, sıkıntılarınız yada beğendiğiniz özellikleri...
  2. CagrioneTR

CF moto NK 400 Kullanan var mı?

Valla forumda aradım yok bu motor. Kullanan var mı? Ne derece memnunsunuz? Malum sitede 14.900 e 2. eli var ama kazalıdır büyük ihtimalle yazmamışlar bir şey çok da kaslı bişey miş gibi duruyor. Ama Çin malı ya bi kararsız kaldım.
  3. CagrioneTR

Ben Hangisini Ödeyecem

Arkadaşlar Merhaba, Yarın NVİ den randevumu aldım B ehliyetim var zaten A sınıfı da aldım belgeler falan hazır da ben bankaya gittiğimde hangi parayı ödeyeceğim. 0 dan ehliyet almıyorum ama 0 dan A sınıfı ehliyet aldığım için bunu mu? A1,A2 VE A HARÇ ÜCRETİ + DEĞERLİ KAĞIT+ VAKIF PAYI 164,40...
  4. CagrioneTR

Katil Bariyerler için düğmeye basılmış

Katil bariyerlere' karşı harekete geçildi AK Parti Sakarya Milletvekili Sofuoğlu'nun girişimiyle yol kenarlarındaki, motor dünyasının "katil bariyer" olarak nitelendirdiği sistemlerin kaza anında motosiklet sürücülerine zarar vermeyecek şekilde düzenlenmesi için düğmeye basıldı. AK Parti...
  5. CagrioneTR

Sorun Bende mi?

Herkese Merhaba, XMAX 300 ile geçirdiğim saçma sapan kaza sonrası motoru kazalı haliyle sattım. Bu sefer ehliyetimi aldıktan sonra yine bir XMAX veya benzeri bir scooter alırım diye planlıyordum. Burada ki amaç öyle vites debriyaj fren falan uğraşmamak. Fakat ehliyet kursunda vitesli MT-07...
  6. CagrioneTR

Kaza yaptım :(

Tamamen benim acemiliğim sonucu emniyette duran lastik tamircisine arkadan girdim. Allahtan ford transit arabanın kapıları açıktı yoksa aranızda yoktum motorun son hali fena biri bana resim nasıl koyuluyor öğretebilir mi resimlerini de paylaşayım .
  7. CagrioneTR

Yağmur Deneyimi Hk

Herkese Merhaba, Geçenlerde kısa da olsa yağmurlu bir günde yolda yakalandım. Yağmurluğum selenin altındaydı fakat kısa süreceğini bildiğimden giymedim hem nasıl olur diye denemek istedim. Şimdi kaskın vizörü açık kullanırım genelde. İçine güneş gözlüğümü takarım göze çerçöp böcek taş girmesin...
  8. CagrioneTR

Herkese İyi Bayramlar.

Bayram boyunca yolda olana, Evinde olana, Ailesine vakit ayırana, Mezarlık mezarlık gezene, Kısacası herkese iyi bayramlar dilerim. Tekerinize taş deymesin. Düz bassın. Sevgiler, saygılar.
  9. CagrioneTR

Motor sola çekiyor nedendir?

Herkese merhaba Motor 0 aldım fakat elleri bıraktığımda sola çekiyor bir yerinde bir sorun varmıdır Servisi aramalımıyım?
  10. CagrioneTR

İstanbul'da bu yola kesinlikle girme dediğiniz neresi var?

Herkese Merhaba, Aranızda yeniyim. Cumartesi günü Toprak Holdingin oradaki bu fulyadan köprü bağlantı yoluna çıkan yol vardır arnavut kaldırımlı yol. Ordan köprüye girebilmek için geçtim. Arnavut kaldırımı olduğundan çok çok çok bozuk bir yoldu. Belim koptu ki benim motor XMAX 300 2018 sözde...
  11. CagrioneTR

Olmazsa olmaz dedikleriniz

Herkese Merhaba, Motoru daha konforlu ve güvenli yapan motor aksesuarlarını sormak istiyorum. Benim motor XMAX 300 kilit alarm ihtiyacım yok. Evimin yakınında 2 tane kapalı garaj var aylık abone olacağım. Her gün 55 git 55 gel 110 km iş ev arası yolum var. Bu uzun tur camı illa şart mı mesela...
  12. CagrioneTR

Ben hiç kaza yapmadım diyen yok mu?

Yau arkadaş bu motora binipde yana yatırmamış olanınız yok mu hiç? Her kaza konusunda bende söyle yaptım bende böyle yaptım çevremdeki kullanan arkadaşların hepsinin bir kez bir yerleri kırılmış. Hakikatten ben motoru bırak yana yatırma yanından bile geçmedin diyeniniz yok mu?
  13. CagrioneTR

Motorum ilk askesuarını aldım. Çok mutluyum :=)

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/eken-h9r-4k-ultra-hd-wifi-aksiyon-kamerasi-kvk-servis-garantili-100-orijinal-urun-345827408?urvid=104707048 Bu kamerayı aldım. Yarın elimde olur. Kullanan var mı acaba bunu? Her aldığım yeni şeyi burada paylaşacağım. En son da kaskı alıp motoru almayı...
  14. CagrioneTR

Ha bu Sharp testini yapanlar kafayı mı yemişler?

Çok önemli olarak bilinir dimi sharp testi yıldızları. Yanlışım varsa düzeltin Polycarbonate Thermoplastic bu materyaller çöp değil mi? Adam polycarbonate kaskın üsütünde dururken kırılıyor. Benim kafamı nasıl korusun. Thermoplastic kasklar zaten elden düşünce kırılıyor. Peki bu sharp denen...
  15. CagrioneTR

kymco AGILITY 16+ 150i ABS kullanıcı yorumu yapabilecek varmı?

Bu taylan malı motoru kullanan selenin rahatlığı motorun performansı konusunda bilgi sahibi olan kimse varmı? Bir arkadaş varmış almış yazmış 18 haziranda sonra forumdan atmışlar ona da soramıyorum. :)
  16. CagrioneTR

Sebebi neydi ki ?

Bu motor fiyatlarında ki artış yaz dönemi motor dönemi diye mi yoksa 0 larının vergilerden dolayı yükselişi ile ilgilimi sadece? Sizce?
  17. CagrioneTR

NMAX 155 kullanıcıları rica etsem yardımcı olur musunuz???? Yada fikir sahibi olanlar

Merhaba, Sıkıntım NMAX 155 ayda 22 gün çoğu TEM otoyolunda olacak şekilde günde 55 gidiş 55 geliş 110 km yolu, gider gelir mi? Motor bir süre sonra bayılır mı? Benim boy 1.90 kilom 80 ince uzun biriyim. Sizce sırıtır mı?
  18. CagrioneTR

Motor Kazası

Merhaba, Bir arkadaşım geçenlerde bir kaza geçirmiş haberini yeni aldım sol kaburgadan bariyere girmiş 50 60 la. Göğüs ön arka omuz dirsek diz ayak bunları koruyacak ekipman var. Peki kaburganın solundan arkadaşım gibi darbe alırsak fullbody koruyacak bir ekipman yok mu? Arkadaşımın üzerinde...
  19. CagrioneTR

Binlerce İkilem Yardım :( İsyan edicem.

Herkese Merhaba, Binlerce ikilem içerisindeyim. Yardım edin. Sizin şuan 30.000 TL bütçeniz olsa 0 deneyimli biri olsanız. Hangi scooter, ve ekipmanları tercih ederdiniz? Ailem eşim motor almamı istemiyorlar bana bir şey olacak diye. Benim şu hayatımdaki 3 hayalimden biri motor sahibi olmak...
  20. CagrioneTR

Kask Alırken???

Herkese Merhaba, Aşağıdaki konu illaki bir zamanlar bir yerde açılmıştır. Fakat ben bulamadım. Varsa linkini yoksa da fikirlerinizi rica ederim. 1. Kask alırken SHARP yıldızı çok önemli mi? Önemliyse LS2 nin 4 yıldız almış 300 400 liralık kaskları var alınır mı...

Yeni mesajlar