1) Motorla börekçiye girdim (Birşey olmadı)
2) Filtering esnasında sağdaki sapak için araba kafa çıkardı, sağ tamponuna sürttüm ve düştüm (kaburgam çatladı)
3) Seyir halinde giderken sol sapağı kaçırmamak için adamın teki üstüme kırdı ve uçtum (Ayağımın arkası, topuğun üst kısmı yaralandı)
4) Solumdan ambulans çarptı (Normal kot giyiyordum, havada takla atıp yere düştüm, dizim kanadı sadece, kot parçalandı)
5) Lastiğim daha rodajdayken, yeni motorun da tepkilerini daha tanımıyorken düşük süratte motoru sağa yatırdım. (Birşey olmadı)
6) Seyir esnasında kask içinde hapşurdum, göz hapşırık sırasında kapanır ya bir açtım gözümü öndeki araba boş yolda durmuş. Panik fren yaptım ama arabaya çarpacağım korkusuyla kendimi motordan aşağı attım. (Birşey olmadı)
7) Tek şeritli u dönüşü gibi viraja hızlı ve yanlış yerden girdim, viraj sonunu göremedim konumumdan ötürü, viraj sonunda araba durdu aniden, ben de yatıktım, baktım bagaja gireceğim motoru sola devirdim. (Sol üst kol ve omuzda doku zedelenmesi oldu, hareket kabiliyetim azaldı, 2 ayda anca eski halime döndüm)
Bütün bu kazalar 2 senede oldu, nedenlerini biliyorum; apaçilik, yanlış konumlanma, öngörüsüzlük, kendine aşırı güven, itlik kopukluk..