Kaza yaptım :(

Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
Tamamen benim acemiliğim sonucu emniyette duran lastik tamircisine arkadan girdim. Allahtan ford transit arabanın kapıları açıktı yoksa aranızda yoktum motorun son hali fena biri bana resim nasıl koyuluyor öğretebilir mi resimlerini de paylaşayım .

geçmiş olsun hocam. sende birşey yoktur umarım ? ekipman durumun hızın neydi ?

Motosikleti
yqZ40N.jpg
[/url][/IMG]
WD3Y7Q.jpg
[/url][/IMG]
3zGoEp.jpg
[/url][/IMG]
aYrEzg.jpg
[/url][/IMG]
Y6ZbgE.jpg
[/url][/IMG]
8zR1YW.jpg
[/url][/IMG]
DDgJ7m.jpg
[/url][/IMG]

Umarım becerdim bu son resim de görülen boşluk dizimle yaptığım. Ve iyiki dizlik varmış yoksa dişim paramparçaydı

sdt

Geçmiş olsun.
Sen iyiysen eğer gerisi teferruattır takma o kadar.

Motosikleti
Duran arabaya 100 le falan girdim iyiyim sağ bileğim eldivende bilek katlama koruyucusu olmadığından incindi dizim dizlik olmasına rağmen incindi vurdum durdum düşmedim

kardeşim geçmiş olsun forumdaki en şanslı insanlardansın. Böyle bir kazadan bukadar sağlam yırtman büyük bir şans.

Motosikleti
Arabayı görünce frene asıldım ama durmadı hızlıydım çok şükür adam arkada olsa Onuda biçilen allah korudu

Abs de var dimi bunlarda bide. Ona rağmen duramaman gerçekten çok enterasan. Ama kaza işte akıl sır ermiyor isterse ne olursa olsun...

geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bende nice motorlar pert ettim ama sana bişey olmadıgı ıcın sevınmen lazım mal bu yeri doldurulur.

Motosikleti
Ans aracı erken durdurmaz abs sadece manevra yapmana yardımcı olur ıslak yolda falan hatta abs daha uzun fren mesafesi bile demek bence

Ans aracı erken durdurmaz abs sadece manevra yapmana yardımcı olur ıslak yolda falan hatta abs daha uzun fren mesafesi bile demek bence

Abs manevra yapmana yardımcı olmaz . Pro-Abs manevra yapmana yardımcı olur bunun en ıyı ornegini ktm bi videosuyla vermiştir youtubedan arastırırsanız bulabılırsınız.

Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, ucuz atlatmışsınız. Hatta bedava.

Motosiklet için üzülüyorsanız da üzülmeyin, içten söylüyorum. İnsana birşey olmadı ya gerisi hikaye.

İyileşince daha iyisini alır daha dikkatli kullanırsınız. Herşey tecrübe, tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun,100 değildir ama o 100 olsa transitin üstünden fırlar giderdin herhalde dediğin gibiyse çok şanslıymışsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar