Beatrix kullanıcısı yok mu yauu ?

Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
Ne zamandır foruma girmiyordum. Şubat başı Arora Beatrix almıştım. Ama öyle ama böyle kışı geçirdik. Şimdi geldik yazaa :)))

Bir whatsapp ve telegram grubumuz var. Burada kimse var mıııı :)Aramaya Beatrix yazdım heeeç bişey çıkmadı.

Dertleriniz, sıkıntılarınız yada beğendiğiniz özellikleri var mı hiç. Ben şahsen memnunum. En çok da arka süspansiyonlardaki emiciler. Çok konforlu. Eski XMAX 300 den daha konforlu en azından. :)

Valla ben de eşime alıcam araştırıyorum. Hiç problem yaşadınız mı

Benim karşı komşuda var sebebini bilmemekle beraber ikinci el yeni almasına rağmen satmayı düşünüyor. Tip olarak benim çok hoşuma gitti her önünden geçtiğimde bi tur dönüp bakıyorum, ama kullanma fırsatım olmadı mekaniğini bilen arkadaşlar açıklasın :D

Motosikleti
Valla bizim motorun tek sorunu USTA sı. Adam akıllı usta bulunmuyor. Onun dışında motorda hiçbir sorun yaşamadım. Bİrde 2000 km de bir bakımca girmesi çok az ama çinli olduğu için mantıklı. :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Beatrix değil ama Seha kullanıyorum...

Arora Beatrix, RKS Freccia, Kanuni Seha...

Bunlar aynı tornadan çıkmış, farklı marka basılmış, neredeyse aynı motosikletler...kısa mesafelerde, şehir içinde, çok hafif arazi şartlarında, keyifli, estetik, pratik, torklu, kıvrak motosikletler. Görsel olarak da ciddi anlamda ilgi çekiyorlar. Bana motoru soran çok oluyor örneğin. Kanuni deyince şaşırıyorlar. Çünkü Honda ADV 150'nin birebir kopyası. Zaten hepsinin esinlendiği motor Honda 150 ADV.

Bu motorlardan hangisi alınmalı? En ucuzu, servisi en yakın olanı, parçası en kolay bulunanı...Bunlarla kuryelik yapıp, 50 bin km'leri sorunsuz devirenler var. İlk 1000 km'de sorun yaşayanlar da var. Biraz şans işi. İkinci el düşünmeden, alıp kullanılacak aletler. Çok da üzerine yazılacak bir durum yok yani...

Motosikleti
Sehayı bilmiyorum ama arora düğmeleri olsun görünümü olsun ekran özellikle kaliteli yapmış. Ama içini aç işçilik leş. Bende bir ara kuryelik yaptım bu motorla ek iş gibi akşamları sadece. Her türlü gidiyor sorun çıkarmadı. Halan kuryelik yapan adamlar arkadaşlarım var. Uzun yola peki gelmiyor. Tavsiye etmiyorum yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar