Arama sonuçlarınız

1. G

Aksiyon Kamerası - İntercom Bağlantısı

iyi forumlar herkese yine araştırıp tam aradığım cevabı bulamadığım 1 konuda foruma danışacağım tabiki :) 1 adet aksiyon kameram var markası ve özellikleri boşverim ama Sony AS300 modeli ve 1 adet de intercom alacağım şimdi ben aksiyon kameramda 3.5mm jack olduğu için 1 tane yaka mikrofonu ile...
  2. G

Dual-Sport Kask Konusu

Beyler forumda 2013 yılın açılmış bir konu var ama o yıllarda bu tip kasklar ülkemizde pek yoktu olanlardan en ucuz en kalitesizleriymiş.(Konuyu okuyunca öyle anladım) Şimdi Dual-sport kask dediğimiz olay Şu tip kasklar oluyor bu kaskların diğer kasklardan farkı burun kısmı daha geniş bir...
  3. G

Sport Touring - Enduro (Tracer700-Versys650-DL650-NC750x)

İyi akşamlar herkese foruma çok fazla konu açıp soru soruyorum farkındayım ama günlerdir motosiklet alacağım ve karar veremiyorum açıkcası 174 boy 75kg biriyim, Kullanım amacım ağırlıklı şehir içi olacak ama trafik ortamında çok takılmıyorum.(Sırf trafikten kaçmak için 1 saat fazla mesai...
  4. G

Motosiklette Genişlik Ne Kadar Önemli ?

Herkese iyi forumlar beyler.Gün içinde arkadaşlarımla böyle motosikletler hakkında konuşurken Ducati Scrambler'a bakıyorduk ben çok seviyorum açıkcası işte bu motor neye hizmet ediyor ne için falan diye özelliklerine bakarken bir arkadaşım genişliği 860mm imiş bu şehir içide aralara girmez tarzı...
  5. G

Vites Değiştirmeyle Alakalı 1 Soru

iyi forumlar herkese öncelikle ben motosiklet kullanmaya yeniş başlamış ama meraklı biri olarak bir sorum olacak. Yeni öğrendiğim için youtubeden video izlerken insanların debriyaj sıkmalarına falan bakarak izliyorum hani merak için bazı insanlarda vites atarken debriyajı ya sıkmıyor yada böyle...
  6. G

Guzel Butceli Baslangic

Herkese iyi forumlar. 30 eylulde direksyon sinavina girip basarili oldum ve cok sukur A ehliyetimi alacagin dosyam gelince. Simdi motosiklet ve ekipman olayina geldi sira bazi arkadaslar belki sacma bulcak gereksiz bulacak ama 177 boy 73 kilo bir insanim ve gectigimiz hafta İstanbuldaki 5 6...
  7. G

Servis Ağı ve Profesyonellik Konusu

Herkes iyi forumlar biraz baktım foruma tam kapsamlı bir konu göremedim bunun hakkında. Genel olarak türkiyede belli başlı markalar var ve hepsinin birbirine benzer modelleri var fiyatlarıda yakın bu durumda özellikle yeni başlayan arkadaşlar servis ağı , parça fiyatları ve ithalatçının...