- Konu Yazar
iyi forumlar herkese yine araştırıp tam aradığım cevabı bulamadığım 1 konuda foruma danışacağım tabiki
1 adet aksiyon kameram var markası ve özellikleri boşverim ama Sony AS300 modeli ve 1 adet de intercom alacağım şimdi ben aksiyon kameramda 3.5mm jack olduğu için 1 tane yaka mikrofonu ile kullanıyordum ama şimdi intercom alırsam onunda mikrofonu olacak. Böyle kullanan bir ton arkadaş var aklıma gelen çözümler şunlar oluyor
1. 1 tane kameranın 1 tane intercomun olmak şartıyla 2 mikrofon monte edeceğim kaska (çok kötü bir çözüm)
2. Ne kadar doğru çalışıyorlar bilmiyorum ama bazı aparatlar var 1 tane mikrofon çıkışını 2 ye çıkarıyor böyle kullanıp 1 intercoma 1 kameraya takıcam (Buda çok saçma)
Yokmu şöyle aksiyon kamerasını intercomun mikrofonu ile tümleşik kullandığımız 1 sistem açıkcası bulamadım cahilliğime verin bilen arkadaşlar varsa söylesin lütfen
1. 1 tane kameranın 1 tane intercomun olmak şartıyla 2 mikrofon monte edeceğim kaska (çok kötü bir çözüm)
2. Ne kadar doğru çalışıyorlar bilmiyorum ama bazı aparatlar var 1 tane mikrofon çıkışını 2 ye çıkarıyor böyle kullanıp 1 intercoma 1 kameraya takıcam (Buda çok saçma)
Yokmu şöyle aksiyon kamerasını intercomun mikrofonu ile tümleşik kullandığımız 1 sistem açıkcası bulamadım cahilliğime verin bilen arkadaşlar varsa söylesin lütfen