Arama sonuçlarınız

1. K

Anket desteği

Merhaba dostlar, ocağınıza düştüm :P . Yüksek lisans araştırmam için anket yapmaktayım. Anket havacılıkta yolcu tercihleri üzerine. Amelece geliyor biliyorum ama yaşamadan bilinmiyor.İnanın benim için destekleriniz çok kıymetli. Son 150 kişiye ulaşmam gerekli. Eşe dostada doldurtursanız makbule...
  2. K

Ailem genişliyor Yeni bebekler geldi

Değerli forumdaşlar tekrardan selam olsun, Yeniden mutluluk paylaşmaya ve sizlerle hasbihal etmeye geldim. Bugün sizlere yeni bebeklerimi paylaşacağım. Benim için motosiklet bir tutku ve sanırım varımı yoğumu bu yola harcıyorum :)) . İlk yavrumuz Brabus 1300R 23th edition. Bu bebekten daha...
  3. K

Joker Batman kılığında ülkemize gelmiş

Öncelikle hepimizin derinden sarsıldığı acı dolu günlerden geçmemiz hasebiyle sabır diliyor yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Yeniden aranıza her ne kadar uzun süre önce tanıtılmış, çokça incelenmiş, yorumlanmış ve artılarıyla eksileriyle kendini ispatlamış olsada yeni motorumu...
  4. K

Piaggio MP3-530 Exclusive Mini inceleme

Arkadaşlar selam, Aranıza yeniden yeni bir cengaverle katılıyorum. Artılarını ve eksilerini bir haftalık 390 km deneyimimle aktarıyorum; + 3 tekerli olması virajlarda ciddi derecede güven hissi veriyor + Lastiklerin hepsi michelin city grip olarak gelmekte + LCD ekran renk kalitesi ve...
  5. K

Yeni Yeşil Devim H2-SX

Yine yeniden selamlar değerli dostlar. Uzun süreden sonra tekrardan mutuluğumu sizlerle paylaşmak için konu açmış bulunuyorum. Daha iyisinin sizlere nasip olmasını dilerim. Kawasaki bu modelle birlikte japon modelleri içinde bir ilki barındıran radar teknolojisini kullanıma sunmuş vaziyette...
  6. K

Yeni Yeşil Devim Z-H2 🤩

Yeşilcilerin arasına katılmış bulunuyorum umarım herkes bir gün dilediği motora sahip olur. Sevgilerle... [/url][/IMG]
  7. K

Yeşillerin efendisi Kawasaki Fiyat güncellemesi :(

2 gün önce bir adet yeşil dev alayım diye aradım fakat fiyat çok eski kalmış güncel değil ilanlar diyerek hem fiyat listesini güncellediler hemde motoru satmadılar. ::unsure::
  8. K

Yeni yoldaşım R18 Transcontinental ✨

Selamlar dostlar, Uzun bir süreden sonra sizleri yeni dostumla selamlıyorum. Herkese sezonun son günlerinde keyifli sürüşler diliyorum. ❣ https://youtu.be/IkxzJfKqb6Q
  9. K

Yeni yoldaşım GSXS1000

Merhaba arkadaşlar , Mv agusta sonrasında gönlüm S1000 e düştü. Motorun çok yabancısı değilim daha önce touring versiyonu olan F modelini kullanmıştım vede şimdiye kadar deneyimlediğim en tatlı kullanışlı motorlardan biriydi. S modelininde üzmiyceğini düşünerekten zamlar öncesi motoru almış...
  10. K

Yüzsüz satıcı.

Merhaba dostlar , malum siteden bir motor beğenip almak istedim ve ilandaki yazıları öngörerek sahibiyle pazarlık ettim. Fiyatda anlaştıktan sonra plakadan hasar kaydı sorgulaması yaptım ve 12 bin küsür lira hasarı olduğunu öğrendim. Böyle yüzsüz k*ncık insanlarla nasıl yaşıyoruz aklım almıyor...
  11. K

Suzuki rezaleti gsxs1000F 400 km'de debriyaj yakması.

Merhaba arkadaşlar , başlığı okudunuz ve sizde oha dediniz dimi? İlk öncelikle şüheleri ortadan kaldırmak için belirtiyim acemi bir sürücü değilim debriyaj nedir nasıl kullanılır biliyorum ve bundan önce 20k km vitesli motor kullandım. Motor Otoyolda devir verdiği halde ivmelenmediği için hemen...
  12. K

GSXS-1000F sifir bol aksesuarli

595496561 Malum sitede yayinda , fiyat sondur.
  13. K

Yeni motorum GsxS1000F

Merhaba abilerim ve arkadaşlar. Motorumu yeni aldım ve yan çanta takıcam fakat dandik soft çanta istemiyorum. Estetik ve modern görünümlü bir çanta arıyorum tavsiyeleriniz varmıdır? Depo üstü olarakda givi st603 ve st602 arasında kaldım 603 çok büyük kalır mı? 603lü fotoyuda yukluyorum buyrun.Bu...
  14. K

Gsxs-1000F sorular

Merhaba arkadaşlar , Suzuki 1000F almaya karar verdim bayi ile anlaştık herşey tamam motoru kendime ayırttım. Kafamda motorla ilgili sorular var eğer konuya hakim birisi var ise aydınlatabilir mi? *125'lik gsxr larda gördüğüm rpm limit bu motordada varmıdır? *Yan çanta takmak istiyorum...
  15. K

Montlar hakkında yorum

Merhaba arkadaşlar bugün kardeşler motorsikletten indirimde olan 1 i yazlık 1 i kışlık olmak üzere 2 adet mont ve 1 adet yazlık pantalon aldım. Almadan araştırdım fakat kafamda birkaç soru var bunları size danışmak istiyorum. Kışlık mont; Revit Defender Gore Tex Mont...
  16. K

CBF 150 KIRMIZI DOLU makine

Merhaba arkadaşlar yanında sıfır IRC lerinide veriyorum michelin lastikler 5350km de Fıtı fıtı kullanılmış sizi üzmiycek bir motordur. Ekstraları: Ön koruma demiri Yan çanta demiri Arka çanta demiri Shad sh33 Arka çanta + Led paketi Yan çanta seti Michelin Lastik seti Sıkıntılı noktaları: Arka...
  17. K

Bir Spartalı Doğuyor. (kask önerisi içerir.)

Merhaba dostlar abiler ablalar kardeşler. Kask seçimi yapmak istiyorum fakat arada kaldım ve yüksek meblalı ürünlerde tecrübem az.Motorum Dominar 400 ve rengi mürdüm diye bir renk kahverengi gibi. Komple ekipman dizmek istiyorum ve kiloluyum :) 179 110 kiloyum. Bütün ekipman tavsiyelerinizi...
  18. K

Foruma yeni civciv gelmiştir.

Merhaba değerli forum üyeleri , abilerim ablalarım kardeşlerim. Foruma yeni üye olmuş bulunmaktayım ve yaşım 22. Yalova'da üniversite okuyorum. Türkçe dersim hep zayıftır imlayı elimden geldiği kadar uygulamaya çalışmaktayım. Motor sevdam sıfır bir araç alamıyışım ve ATV tutkumdan ötürü...

Yeni mesajlar