Yeni yoldaşım GSXS1000

Merhaba arkadaşlar ,

Mv agusta sonrasında gönlüm S1000 e düştü. Motorun çok yabancısı değilim daha önce touring versiyonu olan F modelini kullanmıştım vede şimdiye kadar deneyimlediğim en tatlı kullanışlı motorlardan biriydi. S modelininde üzmiyceğini düşünerekten zamlar öncesi motoru almış bulundum. Güzel dilekleriniz için şimdiden şükranlarımı sunuyorum sağlıkla kalın.

NILtR6.jpg
[/url][/IMG]
x00cNu.jpg
[/url][/IMG]
0IvS3G.jpg
[/url][/IMG]
mZHBQZ.jpg
[/url][/IMG]

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Suzuki S serisi ayrı bir zevk. dolu dolu görüntüsü maşallah

haaaaahh sonunda insan evladının biri şu motoru almış.hocam hayırlı uğurlu olsun silinip giden bir motor ama ne motor.0km si bi ara mt07 den bir tık yukarıya sattılar yine satamadılar o kadar insanlar bu motordan haberi yoktu halada yok aslında.çok pişmanım şu işe giremediğim için.şimdi ederine geldi ama iş işten geçti.naked olan bence harika f kasası çok çirkin eski bir modelmiş gibi gözüküyor kanımca.kalite bir motora örnektir uzun yıllar sizi mutlu edicektir.kazasız belasız
bu arada 0km mi benmi yanlış görüyorum ?

haaaaahh sonunda insan evladının biri şu motoru almış.hocam hayırlı uğurlu olsun silinip giden bir motor ama ne motor.0km si bi ara mt07 den bir tık yukarıya sattılar yine satamadılar o kadar insanlar bu motordan haberi yoktu halada yok aslında.çok pişmanım şu işe giremediğim için.şimdi ederine geldi ama iş işten geçti.naked olan bence harika f kasası çok çirkin eski bir modelmiş gibi gözüküyor kanımca.kalite bir motora örnektir uzun yıllar sizi mutlu edicektir.kazasız belasız
bu arada 0km mi benmi yanlış görüyorum ?

Teşekkür ederim . Evet alet sıfır kilometre :) kalan son 2018 model

Alet ateş ediyor. Ağız tadıyla binin İnşallah. Çok güzel makine.

Motosikleti
D400
full siyah olsa tam efsane olacakmıs ama bu halde bile insanın içi gidiyor.

tekerin düz bassın hocam, hayırlısıyla bin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun çok güzel

Ekleme yapayım. Motobaba die bir vlogger var. O bu motoru kullanıp, hatalarını ve düzeltme yollarını göstermişti. İncelemeni tavsiye ederim.

Motosikleti
Yok
full siyah olsa tam efsane olacakmıs ama bu halde bile insanın içi gidiyor.

tekerin düz bassın hocam, hayırlısıyla bin

Hayret, bu arkadaşımıza, "...forumda kirlilik yapacak bir özenti karakter daha ortaya cıktı demektir... Yönetici arkadaşlara da cagrımdır, bu tür konulara izin verilir ise herkes kendi eşşeğinin fotosu için konu acması serbest ise bilelim de bizde ırzına geçelim forumun." diye yazmamışsın ne hikmetse, başına taş mı düştü?

[URL="http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/202141-benim-essegin-fotograflari.html#post4543362"]http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/202141-benim-essegin-fotograflari.html#post4543362[/URL]

@KityVity, hayırlı olsun, güle güle kullan.

Motosikleti
D400
Hayret, bu arkadaşımıza, "...forumda kirlilik yapacak bir özenti karakter daha ortaya cıktı demektir... Yönetici arkadaşlara da cagrımdır, bu tür konulara izin verilir ise herkes kendi eşşeğinin fotosu için konu acması serbest ise bilelim de bizde ırzına geçelim forumun." diye yazmamışsın ne hikmetse, başına taş mı düştü?

[URL="http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/202141-benim-essegin-fotograflari.html#post4543362"]http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/202141-benim-essegin-fotograflari.html#post4543362[/URL]

@KityVity, hayırlı olsun, güle güle kullan.

arkadaş nickimi salih yapın diye konu acmamış senin gibi.

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/201852-nick-degisikligi-talebi.html

Ya da üye olur olmaz, olan olmayan aynı konulardan onlarca acmamış

Adam en son 1 sene önce konu acmış , şimdi tekrar acıyor. Senin gibi boş trol değil.

Motosikleti
Yok
Şu söylediklerinle hiç bir alakası yok o dediklerinin, çaresizce kıvırmaya çalışıyorsun:

"...forumda kirlilik yapacak bir özenti karakter daha ortaya cıktı demektir... Yönetici arkadaşlara da cagrımdır, bu tür konulara izin verilir ise herkes kendi eşşeğinin fotosu için konu acması serbest ise bilelim de bizde ırzına geçelim forumun."

Anlayan anladı.

Motosikleti
D400
Öncelikle sil gözyaşlarını.
Yazdıgım mesaj birkaç satırlık ve birbirini tamamlar nitelikte, sen işine gelen kısmını alıyorsun.
Diğer yazdıklarıma da cevap verseydin

Voltaren_Salih bey , neyin özentiliği bu?
Actıgın konuların cogunun zaten acılmış oldugu konu oldugu gerçeği ve forumda kirlilik derken sadece hava olsun diye actıgın eşşek konusunu kastetmediğim (istiyorsan diğer konularına yazdıklarıma da bir bak)

Ayrıca senin konunun acıldıgı yer ile bu konunun acıldıgı yer aynı mı?

Voltaren_Salih

Konu: Benim eşşeğin fotoğrafları...
Konunun acıldıgı yer MOTOSOHBET

Bu konu : Yeni yoldaşım GSXS1000
Konunun açıldığı yer: Tebrik ve Kutlamalar

Gelip milletin konularını da kirletme, kendı konularından birisinden devam et.

Edit:

Voltaren_Salih değilmiş Salih_Voltaren 'miş. Pardon.

Motosikleti
Yok
Hala "hava olsun diye" diyor yahu. :)

Tamam @arndiol, kusuruma bakma.

İyi sürüsler dostum. Naked GSX1000 oldugunu bilmiyordum, sokakta daha cok goruruz umarım.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hayırlı olsun... Suzuki candır :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar