Yeni motorum GsxS1000F

Merhaba abilerim ve arkadaşlar. Motorumu yeni aldım ve yan çanta takıcam fakat dandik soft çanta istemiyorum. Estetik ve modern görünümlü bir çanta arıyorum tavsiyeleriniz varmıdır? Depo üstü olarakda givi st603 ve st602 arasında kaldım 603 çok büyük kalır mı? 603lü fotoyuda yukluyorum buyrun.Bu arada motor yakışmış mı ? :p
ir0vih.jpg
ir0vih.jpg
2rooxgk.jpg
2rooxgk.jpg
2nrcjq.jpg
t50opt.jpg
348j0ux.jpg
2ztdny8.jpg

hayırlı olsun.

fotodaki depo üstü çanta biraz büyük sanki. yüksek hızlarda sıkıntı yaratabilir.

EDr8Ag.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

hayırlı olsun.

fotodaki depo üstü çanta biraz büyük sanki. yüksek hızlarda sıkıntı yaratabilir.

1000F in camı o kadar büyük ki ayak durup top speed yapabilirsiniz :) Ulaşmaz o çanataya.

79,000TL way anasını! millette para var huzur var. Biz de bunları kim alır diyorduk. Hayırlı olsun ne diyelim gözümüz kalmasın.

Hayırlı olsun. Ama o çanta o depoya biraz fazla büyük, onun yarısı kadar yükseklikle birşey olsa tam olur gibi duruyor. Bu kadar yüksek bir çanta ihtiyacınız varsa ve topcase kullanmak istemiyorsanız artçı selesi üzerine eklenebilen yakışıklı kumaş çantalardan kullanabilirsiniz.

Keskem benim olsa.
Şaka kardeşim.
Büyük makinenin cazibesine kapılıp hız yapılmayacak yerlerde gaz açma. Örnek tek Teker Arif. butceniz var görünüyor. Şehir içi kısa mesafe falan kullanmak icin bir tane yedek motor olarak 125 cc falan da almani öneririm.cunku o elcik elinin altında oldukça riski her zaman yüksek. .
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan kardeşim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gençlerin tabiriyle "motor ateş ediyor" Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

ooo buralar şenlenir şimdi,bir ara benimde canım çekmişti çok araştırdım ama Antalya'da servisi yok diye vazgeçmiştim.biraz bahseder misin motordan fiyat,performans özellikler falan.

Dostum cok emanet oturmuşsun. Ben o parayı versem bağdaş fln kurardım heralde Ağa şekli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar