Yeni Yeşil Devim H2-SX

Yine yeniden selamlar değerli dostlar. Uzun süreden sonra tekrardan mutuluğumu sizlerle paylaşmak için konu açmış bulunuyorum. Daha iyisinin sizlere nasip olmasını dilerim.

Kawasaki bu modelle birlikte japon modelleri içinde bir ilki barındıran radar teknolojisini kullanıma sunmuş vaziyette (Ducati ve R18 transcontinentale benzer). Kör nokta, adaptif cruise control ve çarpışma önleme ikazı gibi özelliklere sahip. Ayrıca yeni tft ekranla birlikte Suzuki GSXS1000GT (2000 km aktif kullanıyorum) üstünde bulunan ekrana kavuşmuş. Ekranın gösterge tarafı farklı olsada navigasyon gibi uygulamaları benzer. Ayrıca lastik hava basıncını ekrandan okuma ve SE versiyonuna özel elektronik amortisörlerde kullanışlılığı arttıran özelliklerden. Bunun dışında diğer kullandığım motorum olan ZH2 ile kardeş bloğu kullansada tepkiler farklı. Kafa kaldırma olayı ZH2 kadar agresif değil. Güç daha lineer ve denge yere daha yakın hissettiriyor. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Hey Maaşallah. Kasasız belasız güzel günlerde kullanın.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Kawasaki yeşili yakıyor. Tekeriniz düz bassın.

fakirlik o kadar içime işlemiş ki

motoru görür görmez parça lazım olsa kim bilir kaç para tutar diyorum içimden.

hayırlı olsun bu arada

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fakirlik o kadar içime işlemiş ki

motoru görür görmez parça lazım olsa kim bilir kaç para tutar diyorum içimden.

hayırlı olsun bu arada

Ülke şartlarına göre konusalım..

Siz fakir degilsiniz, adam zengin. kendinize bu kadar yuklenmeyin :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Maşallah Kawasaki gibi Kawasaki.

Size de hayırlı olsun, kazasız belasız ve iyi günlerde sürün.

Hayirli olsun tekeriniz düz bassın.

Yakışıyorken giyineceksin
Dişin kesiyorken yiyeceksin
Paran varken bineceksin
Bilek sağlamken gazliyacaksın.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
4 Japonun tartışmasız kralı. Ülke şartlarında bu paraları bu riskli markalara yatıranlar benim gözümde gercek motorcu dur. Güle güle kullanın.

nazar-boncugu.gif

4 Japonun tartışmasız kralı. Ülke şartlarında bu paraları bu riskli markalara yatıranlar benim gözümde gercek motorcu dur. Güle güle kullanın.

https://www.neoldu.com/d/other/nazar-boncugu.gif

Arkadaşda belki gerçek motorcudur ama Gerçek motorcuyla motorun bir ilgisi yok cub scooter motorlarla bile şu anda bile dünyayı gezen yüzlerce insanlar var ..

arkadaş belliki varlıklı biri Allah malına mal katsın o motor nerden baksan sıfırı 700-800 bin tl vardır ..

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Arkadaşda belki gerçek motorcudur ama Gerçek motorcuyla motorun bir ilgisi yok cub scooter motorlarla bile şu anda bile dünyayı gezen yüzlerce insanlar var ..

arkadaş belliki varlıklı biri Allah malına mal katsın o motor nerden baksan sıfırı 700-800 bin tl vardır ..

Bende onu anlatmaya çalısıyorum , zengindir onun icin para değildir diye yaftalamak yerine , bu paraları motora verebilenlerin gercekden motor tutkusu olduğunu düşünüyorum. Kılık kıyafeti bi 50 lik scooter parası olan GS kullanıcısı ile ayağında parmak terlik , g.tünde picama , üstünde tişört , ( kask zaten yok ) olan birinin motorculuğunu kıyaslayamamak gibi bişey.. İsterse 20 ülke gezmis olsun..

Kazasız belasız iyi günlerde kullanın bende ekimden sonra geleceği soylenen 2023 ninja 400 alacağım umarım.

Hayırlı uğurlu olsun.

Şu kawasaki'lere bir ben mi kırmızıyı çok yakıştırıyorum?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar