Arama sonuçlarınız

1. Kursad55

Motosikletimiz çalındı

Merhaba arkadaşlar Forum üyelerimizden Bursalıali abimizin motosikleti 29.09.2021 tarihinde Bursa Kayhan da bulunan evinin önünden çalınmıştır. Motorun en son görüntüsü. ATK çanta üzerinde Ali abinin Bursa' da Çizdirdiği ZONGSHEN logosu var. Motorun en Belirgin özelliği de Egsozun sağ...
  2. Kursad55

Kışın kafayı üşütmek yada üşütmemek

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler herkese. Kış girdiğinde beridir sürekli kafayı üşütuyorum ki kış daha yeni girdi. Kask gitmeden önce kar maskesi onun üstüne bandana takıyorum kaskim ff353 ls2. Ne yapsam kafayı üşütüyorum. Kaliteli bir balaklava mi almalı yada yeni bir kask mi almak lazım...
  3. Kursad55

Kamp yeri önerisi

Selamun aleyküm arkadaşlar , cuma günü Bursa 'dan çıkıp Samsun'a kadar gideceğim ama yolumun üstündeki yaylalara kamp alanlarına uğrayıp gitmek istiyorum . Sakarya taraflarına uğrayıp o istikamette devam edeceğim . Bana mutlaka gitmelisin dediğiniz yaylalar kamp alanları var mı tavsiyeniz ...
  4. Kursad55

Motosiklet yolcu sepeti veya yük sepeti

Merhaba arkadaşlar eski mz lerde olan model gibi yolcu sepeti arıyorum uygun fiyatlı sağlam olan bursa ve çevresi olabilir samsun da olabılır hiçbiri olmassa yük sepeti de olabilir
  5. Kursad55

Arazi şartlarında ön ve arka amortisör ayarı

Günaydın arkadaşlar Bu uzun zamandır aklıma takılan bir soru. Asfalt şartlarında biraz sert ayar kullanmak daha mantıklı yol tutuş ve viraj kabiliyeti açısından, bunda hemfikiriz sanırım. Lakin forumlarda arazi şartlarında amortisör ayarları için kimisi sert olmali kimisi yumuşak olmalı demiş...
  6. Kursad55

Depo tokatlama sorunu ( capra x ile)

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce kle 500 motosikletime anlas capra x lastik aldım şu ana kadar 200 km yol yaptım. Arazide güzel asfaltta idare eder gerçi yatmaya meyilli bir yapısı var lastiğin. Sorun şu ki asfaltta düz yolda 120 km hızda depo tokatlama olayı oluyor lastikler değişirken balans da...
  7. Kursad55

Şanzıman sorunu ( çatır çutur gelen sesler)

Selamun aleyküm arkadaşlar . Bu sabah işe giderken her şey normaldi. Düz bir yolda 4. vites de giderken vites 5 e geçmedi. Biraz zorladım yine geçmedi sonra sağa çektim durdum ayaklıga aldım motoru. Baktım ki zincir bayağı bollaşmış. Sonra çalıştırdım viteslerde bir anormallik vardı. Vites...
  8. Kursad55

Bajaj discover 125 st bursa dan

Motosikletim gayet temiz özenle kullandım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-25binde-servis-bakimli-temiz-733449522/detay
  9. Kursad55

Motosiklet ile ilgili tabirler, deyimler, özlü sözler vs...

Merhaba arkadaşlar, motosikletlerle ilgili merak ettiğim bir şey bu. Duyduğunuz, kullandığınız böyle kelimeler nelerdir acaba. Yada yöresel isimler. Mesela bizim memlekette motosiklet demezler ben hiç duymadım potpot derler, yada hepimizin çok kullandığı tekerine taş değmesin gibi cümleler
  10. Kursad55

Motosiklet çalışmıyor.

Merhaba arkadaşlar, motosikletimin marka model bajaj discover 125 st. Dün motosiklete bindim, evden 4 km uzağa gittim, arkamda bir arkadaşım var. Gidene kadar hiç bir sorun yok zaten şu ana kadar da bir sorun yaşamadım. Neyse biz bir saat kadar durup gidecektik sonra motosiklete bindim, kontagı...
  11. Kursad55

Uludağ göller bölgesine gittim

Merhaba arkadaşlar adım Uğur. Bursa da oturuyorum . Bir kaç gün önce Uludağ da zirvenin hemen altındaki buzul göllerine gittim . Maalesef yalnız gitmek zorunda kaldım . Aslında gitmeden bir ay önce kadar forumda yol arkadaşı aradım ama arkadaşlar müsait olmadılar neyse sağlık olsun. bu arada...
  12. Kursad55

Bursa dan Uludağ göller bölgesine yol arkadaşı arıyorum ( temmuz ayında)

Merhaba arkadaşlar adım uğur bursa da yaşıyorum temmuz ayında, kestel in alaçam köyünden uludağ göller bölgesine benimle birlikte gidecek yol arkadaşları arıyorum
  13. Kursad55

Peugeot panterin farı çok az yanıyor

Selamun aleykum arkadaşlar peugeot panter motorumun ön farı çok az aydınlatıyor ne yapmam lazım bir kac tamirci ye götürdüm ama anlamadılar bu kadar yanar diyorlar da beni bu cevap tatmin etmedi karanlık yollara giremiyorum ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mı şimdiden teşekkür ederim

Yeni mesajlar