Kamp yeri önerisi

Selamun aleyküm arkadaşlar , cuma günü Bursa 'dan çıkıp Samsun'a kadar gideceğim ama yolumun üstündeki yaylalara kamp alanlarına uğrayıp gitmek istiyorum . Sakarya taraflarına uğrayıp o istikamette devam edeceğim . Bana mutlaka gitmelisin dediğiniz yaylalar kamp alanları var mı tavsiyeniz . Birde yalnız gidiyorum müsait olup arkadaşlık etmek isteyen olursa sevinirim . :)

Çok görülecek yaylalar var ,tek başına olacaksan çok güvenli olmayabilir, ama Sakarya Poyrazlar gölünde kamp yapabilirsin,hafta içi olursa sakin olur,taraklı - Akyazı arasında davlumbaz yaylası, Karagöl yaylası, sultanpınar yaylası var ,oralarda yayla evlerine yakın yerlerde de kamp yapılabilir,Abant gölü yada Seben gölünde de kamp yapılabilir Bolu istikametinde

Motosikleti
Henüz yok.
Pürenli, turnalı, inanönü yaylası o tarafta çok fazla yayla var. Siz benden 1 hafta önce yola çıkacaksınız.

Teşekkür ederim imkan dahilinde Uğrayabildiğim yaylalara gideceğim kamp için de güvenli hissettiğim yerlerde kamp yaparım bakalım hayırlısı bu sene böyle oldu yalnız gideceğiz anlaşılan ☺

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar