Arama sonuçlarınız

1. Olcan138

Motosiklet.Net Cafe (Geyik Muhabbetleri)

Cafe MT havadan sudan sohbet, geyikten muhabbet başlığıdır... Belirsiz aralıklarla temizlenir... Aralıklar oldukça uzayabilir:P İyi sohbetler...:cat:
  2. Olcan138

Kenan SuperSport'a Zirvede Döndü

Kenan Sofuoğlu ara verdiği SuperSport kariyerindeki yerine eski rakibi Fabien Foret'nin önünde tamamladığı yarışla zirvede döndü. 15 turluk yarışın çoğunda liderlik için 7 pilota kadar çıkan bir mücadele görülürken Sofuoğlu, Foret'nin yakalayamadığı bir tempoyla birinciliğin sahibi oldu. Pole...
  3. Olcan138

Bugün Pazar...ve iyi ki doğdun Mavi Gözlü Dev

Bugün pazar. Bugün beni ilk defa güneşe çıkardılar. Ve ben ömrümde ilk defa gökyüzünün Bu kadar benden uzak Bu kadar mavi Bu kadar geniş olduğuna şaşarak Kımıldamadan durdum. Sonra saygıyla toprağa oturdum, Dayadım sırtımı duvara. Bu anda ne düşmek dalgalara, Bu anda ne kavga, ne hürriyet, ne...
  4. Olcan138

İyi ki doğdun büyük kaptan [BBRR]

Kalbi kendinden, iyi niyeti kalbinden büyük Barış kaptan, moderatörlüğün mihenk taşı:P, sitedeki varlığımın ve durumumun belki de en büyük destekçisi, hayattaki birçok görüş ve duruşumun dolaylı yoldan da olsa sebebi BBRR, iyi ki doğdun, iyi ki varsın...::wish:: Kaç aylık vefasızlıktan sonra...
  5. Olcan138

Husqvarna Şehre İndi: Nuda 900R

Önce planları, projeleri; ardından dedikoduları ve taslaklarıyla gündeme gelen, ailesinin geri kalanından çok daha şehirli, çok daha geniş kullanım alanına sahip yeni Husqvarna resmen açıklandı. Münih'te tanıtılan, bu hem oldukça agresif, hem oldukça sportif modelin adı "Nuda 900R".
  6. Olcan138

Kenan Mugello'da 13. Sırada

125 cc ve MotoGP sıralama turlarının ardından İtalya'nın Mugello pistinde Moto2 sıralamaları da tamamlandı. 125 cc'de Fransız Johann Zarco'nun, MotoGP'de ise Avustralya'lı Casey Stoner'ın elde ettikleri pole pozisyonun Moto2'deki sahibi Marc Marquez oldu. Gridin ilk sıralarında yer alacak diğer...
  7. Olcan138

Mugello'da Stoner Önde

Kuru bir zeminle başlayıp, yağışlı bir havayla devam eden sıralama turlarında şanslı görülüp, iddialı olan ev sahibi pilotlar yerine pole pozisyonu Valentino Rossi'ye ait pist rekorunu da kırarak Avustralya'lı pilot Casey Stoner elde etti. Stoner'ın 0.445 saniye gerisşndeki Ben Spies yarışa...
  8. Olcan138

Doktor Mugello'da Kask Geleneğini Bozmadı

Kendi ülkesinde, ev sahibi sayıldığı Mugello pistinde her yıl biribirinden ilginç, farklı ve anlamlı kasklarla ortaya çıkan Valentino Rossi, bu sene de geleneği bozmayarak, "Göz" temalı kaskıyla pistteki yerini aldı. Kendi yüzünün ve "ne yaptım ben" temalı eldivenlerinin yer aldığı kasklar gibi...
  9. Olcan138

Motosikletliler İçin Yeni Trafik Düzenlemelerinde Pozitif Bir Adım

Avrupa genelinde motosiklet ve motosikletlileri ilgilendiren gelişmeler, yasalar gün geçtikçe artıyor, ilerliyorlar. Konuyla ilgili son güzel haberler Belçika'dan...1 Eylül'den itibaren Belçika genelinde motosiklet sürücülerini güzel gelişmeler bekliyor. Yeni kurallar Avrupa'daki mevcut...
  10. Olcan138

2012 Ducati 1199 XTreme

Ducati'nin hakkında bolca konuşturan Diavel'inden sonra çok sesi çıkmamış olsa da, görünen o ki yakında Ducati XTreme ile yeniden gündeme gelecek. Firmadan sızan son fotoğrafın, 2012 model Ducati Superbike 1199'un ilk fotoğrafı olduğu düşünülüyor. Fotoğrafı internet sitesinde yayınlayan...
  11. Olcan138

6 silindirli BMW naked mı geliyor?

EICMA'da BMW Concept 6 ortaya ilk çıktığında, ilk 6 silindirli BMW modeline ön ayak olacak naked bir modeldi. Üretim aşamasına gelindiğinde ise karşımıza çıkanlar K1600GT serisi touring modeller oldular. Bu da akıllara ilk görünen spor naked modele ne olduğu sorularını getirdi. İnternette...
  12. Olcan138

Yeni Aprilia Scarabeo'lar

Çekişmeli scooter piyasasında yeni modeller git gide artarken, efsaneler de yani yüzleriyle piyasada var olduklarını hissettiriyorlar. 2011 Aprilia Scarabeo 125 ve 200 ie de stilleri ve teknolojik yenilikleriyle bu duruma güzel iki örnek. Aprilia Scarabeo 2000'lerin başında Avrupa ve özellikle...
  13. Olcan138

Mugello'da Ev Sahibi Capirex Yok

MotoGP'nin bu haftaki Mugello yarışı, yarışmaması kararı verilen Loris Capirossi'nin eksikliği sebebiyle pistte 16 motorla başlayacak. Capirossi'nin isteği dışında bu kararın alınmasını sağlayansa geçen hafta Assen'deki sıralama turları sırasında high side sonucu yaptığı kaza ve vücudunda oluşan...
  14. Olcan138

Los MiniBikers (animasyon MotoGP özetleri)

Az önce Los MiniBikers adındaki bu sevimli çizgi yarışlara rastladım, önce sadece Japonya yarışına bir gönderme olarak yapılmış bir şey sansam da, sonradan farkettim ki adamlar ciddi ciddi bir seriye çevirip her yarışın özetini yayınlıyorlarmış.. Fikrin ortaya çıkışı Alvaro Bautista Aspar'da...
  15. Olcan138

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 87. yaşı; bağımsız, karakterli, hür, ayrıcalıklı, gurur ve onur dolu yaşamlarımızın dayanağı, büyük Türk Milleti'nin "en büyük bayram"ı kutlu olsun! Cumhuriyet kadar uzun, cumhuriyet kadar sağlam, cumhuriyet kadar özgür, sağlık, başarı ve mutluluk dolu yıllar dilerim...
  16. Olcan138

Ducati ile MotoGP-WSBK yüzleşmesi

Hiç merak ettiniz mi bir MotoGP pilotu mu yoksa bir Dünya Superbike yarışçısı mı daha hızlıdır? Böyle bir merağınız varsa, bunu 12 Haziran'da saatler 19.00'u gösterdiğinde ünlü Misano pistindeki "Dünya Ducati Haftası" organizasyonunda giderebileceksiniz. Büyük bir Ducati fanatiği değilseniz...
  17. Olcan138

Aprilia RS50'den Ducati GP Replikasına bir dönüşüm

Videodaki motor, Ducati hayranı kızına bir babanın hediyesi... Kikka adlı 14 yaşındaki kız, hayranı olduğu Ducati markasına sahip olmayı istemiş, fakat Ducati diğer üreticiler gibi 50cc kategorisinde Race Replica'lar üretmediğinden, babası Kikka için bir Aprilia RS50 alarak, üzerinde çalışıp...
  18. Olcan138

Rossi Gece Yarışlarına Savaş Açtı

Doktor'un gece sürüşlerinin bir hayranı olmadığı bilinen bir gerçek ve bu defa bu fikrin Katar GP Gece Yarışı için kendisinde oluşturduğu kanıyı açıklamaktan da çekinmiyor. Rossi'ye göre pistteki nemlilik lastik seçimini zorlaştırıyor ve sürücüler için zor koşullar yaratıyor. Stoner, Hayden...
  19. Olcan138

Honda'dan Yeni CB Twister

Honda büyük sükse yaratarak VFR1200F'ini duyurmuş olsa da, Japon üreticinin asıl kozu olabilecek yeni CB Twister'ı da hazır. 110 cc'lik 4 zamanlı, 8000 devirde 9 beygirlik maksimum güce ve 6000 devirde 9Nm'lik maksimum torka sahip yeni CB Twister cuma günü Hindistan'da göz önüne çıktı ve büyük...
  20. Olcan138

Dünya Rakı Günü Kutlu Olsun

"Balığı bol, mevsimi soğuk, geceleri uzun ve harflerinden rakı yazılabilen yegane ay" olan aralık ayının 2.cumartesi, "Dünya Rakı Günü" herkese kutlu olsun... Deminiz güzel, beyazınız bol olsun...:cat: