Ne biliyim normal konuşuyor işte.halimi hatrımı soruyor.bugün misal işte sıkıntı oldu.bir hemşireyle atıştık engelli ve yaşlı bir hastamı odadan çıkardığı için uyarmıştım o hemşireyi.
Biraz zaman geçti mesaj geldi canını sıkma moralin bozuk bugün diye.
Tövbe tövbe nereden biliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Kimi gördün kilisede john nedir .kilisede ne işin vardı?
komik amerikan sözleri işte

john(con) müslüman olmuş o yüzden kiliseye gitmemiş v.s. (imza bu yazı değil :mrgreen
.... sapıktan ziyade bu eleman sizden hoşlanıyor gibi tabi aranızda nasıl diyaloglar geçtiği de önemli, peki laftan anlamıyor mu? yani ne derseniz diyin ısrar ile sizi arıyor mu yine?
şöyle söyleyeyim, ne sizin ne benim nede bir başkasının hayat garantisi yok. başımıza ne zaman ne geleceği belli olmaz.
bu sizden hoşlanan kişi ruh hastası biri çıkar ve sizi etkilemeyi başaramayacağını anlayınca size zarar verebilir. bundan korkuyorsunuz dimi?
aslında küçük bir tabancanız olsa iyi olur, derhal bir çeşit kişisel koruyucu almalısın. elektrik tabancası biber gazı falan kesin bulundur yanında.
ne diyim

bende birindeb hoşlandım ama 3 gündür cevap vermiyor bana

ale: eh ne yapalım ilgisini çekemedik, halbuki o beni etkilemeyi başardı. zaten sorun bu, benim onla alakam yok iken o beni etkiledi ve beni yaralayıp gitti. neyse önemi yok, geçer bu günlerde.
tavsiyem kişisel koruyucu taşıyın kesinlikle,