2012 Ducati 1199 XTreme

Super Moderator
Ducati'nin hakkında bolca konuşturan Diavel'inden sonra çok sesi çıkmamış olsa da, görünen o ki yakında Ducati XTreme ile yeniden gündeme gelecek.
Firmadan sızan son fotoğrafın, 2012 model Ducati Superbike 1199'un ilk fotoğrafı olduğu düşünülüyor.
Fotoğrafı internet sitesinde yayınlayan Motociclismo dergisinin modelin adının Ducati XTreme olacağını düşünmesine rağmen, MCN bunun firma içi bir lakap olduğunu, modelin kesinlikle 1199 olarak anılacağını belirtiyor.
Yeni 1199'un bir V-Twin motora ve 1198'den birkaç beygir daha güçlü bir motora sahip olması bekleniyor(185-190 hp civarı). Yeni dizaynın ve şasinin de Ducati için devrimsel yenilikler olacağı söylenirken, çerçevesiz tek parça farın da Ducati tarafından sokaklara yeni transfer edilen bir yenilik olduğu dikkat çekiyor. Daha hafif malzemelerle üretilen 1199'un ağırlığının da 140 kg civarlarına inmiş olduğu söyleniyor.
Model hakkında yenilikçi arka süspansiyon ve Desmosedici tarzı koltuk altı egzoz söylentileri şimdiden Ducati'nin son zamanlardaki en büyük teknik mihenk taşı ünvanını getirmiş olsa da 1199(XTReme) hakkında daha ayrıntılı bilgi için hala derginin basılacak sayısı bekleniyor.

Ekli dosyalar

• ducati-1199-599x472.jpg
    ducati-1199-599x472.jpg
    57.3 KB · Görüntüleme: 6,288

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ducati desmosedici disinda herhangi bir spor modeline simdiye kadar isim vermedi.
Desmosedici'ninde ismini hak ettigi bir sebebi vardi.
Eger bu modele bir isim vereceklerse,teknik anlamda bir devrim beklemek gerekiyor.
Olamazmi?
Olur.:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------

ulem mesaji gônderdim biposto aklima geldi.:cherry:

Super Moderator
Çaktırmasan da olurdu, Biposto'yu bilen kaç kişi çıkacak şu forumda:p En olmadı o isim değil, kişi/koltuk sayısı diye kıvırılırdı...:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Çaktırmasan da olurdu, Biposto'yu bilen kaç kişi çıkacak şu forumda:p En olmadı o isim değil, kişi/koltuk sayısı diye kıvırılırdı...:p

Aslinda ben de tek kisilik mevzusundan kivirayim diye düsündüm ama sonra yediremedim kendime.:)

olcan medaratörümüz bu gece iyi iş çıkarmış 3 yeni modeli zevkle okudum

Maşallahı var keratanın. Olum Ducati kaçamayacaksın benden gün gelecek senin sahibin olacağım. Vurucam kırbacı vurucam kırbacı. :queen:

carl fogarty :) unutmayalım .. unutturmayalım :D M900 s4 carl fogarty (limitet edition ) olarak "foggy" çıkmıştır :)

Super Moderator
Hazır bolca isim atılmışken ortaya, kimi kaynaklar da "Superquadrata" ismiyle hitap ediyorlar modele.

superquadrata.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar