Arama sonuçlarınız

1. O

Superlight 125 ve 200 arasinda beriz fark var mi

Arkadaslar superlight alacam ama 200 un sifiri yok. Ayrica pesin para vermek zorunda kalmak istemiyorum. 125 an itibariyle bayide 95bin 12 taksit. Cok fark yoksa aralarinda 125 alayim diyorum. Gitmiyor alma diyen de var siz ne dersiniz
  2. O

Bajaj avenger 150 mi kuba superlight mi

Yasim 40 oldu. Artik cruiser istiyorum hizla isin yok. Cok param da yok. Siz olsaniz hangini tercih ederdiniz
  3. O

Kuba superlight 125 mi yoksa RKS SRV 125 mi

İkisi arasinda kararsiz kaldik hangisinin artilari fazladir
  4. O

50 cc Scooterim Çalışıyor gitmiyor

Merhaba. Yillardir pulsar kullanicisiyim. İlk defa 50 lik bi scooter aldim. Yolda kaldim. Calisiyor gazi da aliyor hic yurumuyor. Gitmiyor ne olmus olabilir garantisi devam ediyor mondial wing 50
  5. O

Pulsar ns200 vites sorunu

Arkadaslar Benim pulsar duz yolda giderken vitesler cok zor gecmeye basladi sanki debriyaji sıkmiyom gibi cat cat zor geciyor. Durduk yere oldu duz yolda. Sonra durup bi baktim anlamadim. kalktim ikinci viteste ses yapmaya basladi. Yuruyor ama zor geciyor. İkinci viteste ise araba sanki geri...
  6. O

Pulsar ns 200 motor arıza ışığı

Arkadaslar 17 model pulsarim var.motor ariza lambasi yakti. Yagi filan iyi motorda da aksi bi ses yok randumanli calisiyor sikinti ne ola ki?
  7. O

Bt22 interkom

Bt22 interkom nasil arkadaslar kullanan var mi? Benim kask cene acilmaz. Kulakliklar siskinlik yapip kulaklari acitir mi?
  8. O

Polis siren dat

Arkadaslar motora çin mali polis dat taksam megafonu su gecirir mi? Bilgisi olan var mi?
  9. O

Bursa'da motosiklet ekipmanları satan büyük mekanlar

Arkadaslar Bursa Turkiyenin 4ncü buyuk şehri. Ama bi istanbulun hasanpaşasina nedensahip degiliz? Boyle canimiz sıkıldiginda kask olur efendim mont olur, ne bileyim disk kilidinden lastige bakmak gezmek icin neden bi avm miz yok hala anlamis degilim. Acaba talep mi yok diyorum.o kadar motorcu...
  10. O

2017 pulsarlar en hızlısı mı?

Arkadaslar 2017 ns 200 lerin digerlerinden daha hizli oldugu soyleniyor. Model yillari arasinda ne farklar var?
  11. O

Pulsar çalişmama

Arkadaslar pulsarim iki saniye mars basiyor calismiyor. Tekrar bastigimda hic yok. Kontagi kapayip acinca tekrar mars basiyor ama o iki saniyede gine calismiyor. Normalde kontagi kapayip acmadan uzun basabilirdim yada ikinciye basabiliyordum simdi kesiyor calismiyor. Fikri olan var mi. Saygilar
  12. O

Fren hortumunun kauçuğu çatlak diye muayeneden geçemedim

Arkadaslar fren hortumunun ici saglam.herhangi bir sorunu da yok. Sadece disindaki lastik kismi catlak diye gecirmedi. Pulsar ns 200 on fren hortumu 1500tl alcak durum yok. Ne yapabilirim
  13. O

Motosikletim yürümüyor. Yardim..

Pulsar ns 200. Çalistirdim. Motor calisiyor ve vitesler geciyor lakin yurumuyor. Balatalar bitse isaret verir diyorlar hic kacirma yapmadi daha once. Nerede sikinti olabilir?
  14. O

Pulsar ns 200 mü tvs apache 200 mü

Arkadaslar 2016 model hero hunkum var. Yaklasik 30bin tl para ediyor satacagim. elime 15bin tl para gecti. Toplam 45bin tl param var diyebiliriz. Pulsar istiyordum ancak 2016 50bin km uzeri pulsar alinabiliyor. Malum sayfaya bakinca o paralara tvs apache rtr 200 u gordum. Dusuk kmlerde 2020...
  15. O

Manyetolu far

Merhaba. Bazi motosikletlerde manyetolu far sistemi diye lanet bi sistem var. Gazi actikça farin ışığı artarken gazi kapayinca azaliyor. Hatta rolantide yok derecesine geliyor. Benim motor da malsef oyle. Bu tip farlarin ampulunu beyaz yapsak sorun olur mu?
  16. O

İkinci motor için sigorta

Arkadaslar ikinci bir motosiklet uzerimize aldigimizda sigorta primi artar mi? Ya da devlet srn motor mu alip satiyorsun deyip vergi koyar mi? Arkadasima motor alacagiz fakat bazi nedenlerden oturu uzerine yapamiyor. Benim uzerime olursa bu konularda bana ne gibi sorunlar yasatir?
  17. O

Küçük motor ve Anlaş winter grip

Arkadaslar hero hunk var bende. Ön lastik cok kayiyor. Arkada anlas var o iyi. Ama ön lastik kayiyor orjinal. Anlas winter grip önerdiler. Sadece ön lastik alsam bu benim motorrun lastik ebatlarina gore var midir? Ikincisi de yazin da kullanabilir miyim?
  18. O

Hero hunk sinyal

Arkadaslar yan yatirma sonucu sol on sinyal cami kirildi. Cami uydurma yapabilir miyiz komple mi degisecek? Parca sorunu oldugundan ucuz yollu baska sinyaller takilabilir mi
  19. O

Ön lastik camurlugun arka kismina surtuyor

Arkadaslar merhaba. On lastik camurlugun arka kismina surtuyor. Camurlugun arka bolumunu kaldirmaya calistim ama cok sıkı. Ne yapmam gerekir ?
  20. O

Subap ayarsizligi yağ yaktirir mi?

Arkadaslar 30 binde motorum. Hero hunk. Cok temiz. 2000km de bir yagini degisirim. Gecen motorcuya gittim. Şıkır şıkır ses geliyordu. Bi ara getir subap ayari yapalim dedi. Acil degil dedi. Fakat bi zaman sonra yag kontrolu yaptigimda neredeyse hic kalmamis gibiydi. Hic eksiltmezdi. Acaba ilgisi...

Yeni mesajlar