Arama sonuçlarınız

1. aera34

600f eksozdan pis koku geliyor

Arkadaşlar 600f buji değiştim ama eksozdan okadar çok pis koku geliyor ki gözlerim yanıyor nerdeyse bana bir fikir verecek varmı imr9 orjinal buji taktım senkron saatlarim vakum biraz düşük bu işe bir fikir verecek varmı motorda sorun yok gayet güzel çalışıyor ama koku bitiryor beni 2003 model...
  2. aera34

Sente ayarı

Arkadaşlar Honda CBR 600f egzantirik zincir ve gergi degisicem fakat krank pozisyonu t mi i de mi duruyor bilgi verir misiniz upload
  3. aera34

Elektrik kesintisi

Merhaba arkadaşlar 600f de bir sorun var başına gelen varmı şimdi normal 5bin 6 bin devirde sabit giderken sorun yok fakat devir yükseltmek istediğimde 10 bin vs motorda komple bir elektrik kesintisi oluyor gevşek biyer yok kontak lehimleri güzel ateşleme bobin ler güzel olcumler yapildi...
  4. aera34

600f motordan gelen ses

Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu mesela motor herhangi bir sorun yok güzel çalışıyor fakat bastık gaza gidiyoruz 4bin 5 bin devir sonrası motordan bir ses geliyor yorumlamam egzantirik den gelmesi fakat söktüm zincir pek salmamis kendini ama bir bakla elimle zor büküyor bozulmus bir tane...
  5. aera34

Acil yardım teknik bilgi istiyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar bende mt07 var bir sorun yoktu fakat bir süre sonra üst kapaktan yağ gördüm değişmek istedim değiştim kapağı kapatıp mars yaptım egsoz borularının tam altında iki tane ufak delik var orda yav atıyor ne olmuş olabilir şu değil yag akıyor
  6. aera34

Motor sente hakıkında

Arkadaşlar biraz bilgiye ihtiyacım var resimde tl fı var bunlar anlamı nedir yani şöyle sente konumuna getirmek için t mi ı mi bu konumda mı durması gerekir pek detaylı bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim İyi akşamlar
  7. aera34

Obd cihazı

Arkadaşlar herkese merhaba Honda cbr 600f4i için obd cihazı varmı bilgisi olan varmı
  8. aera34

Hayırlı bayramlar cbr600f sorunum var

Arkadaşlar herkese merhaba motorumda şöyle bir sorun var devir yükselttiğinde fi ışığını yakıyor motorda bir dengesizlik başlıyor motoru stop ettiğimde ışık sönüyor her şey normale dönüyor sanki bir yakıt yetiştirememe sorunu var ya da bana öyle geliyor yada tp sensör sorun olabilir mi sorun...
  9. aera34

Honda cbr 600f

Arkadaşlar motorum kol çıkardı ve kelle motor arıyorum varmı bildiğiniz usta vs İstanbul Anadolu yakası motor tamir ettirmiyorum çıkma motor takıcam eski motorumdaki parçalar da satılıktır bilginiz olsun iyi akşamlar
  10. aera34

Far ışıklarda oynama

Arkadaşlar merhaba şimdi benim motor şarj problemi vs hepsini çözdüm konjektör sorunu vardı fakat bu sorun konjektör değişmeden öncede vardı tabi rölanti veya normal açık gazda giderken farlarda ufak bir dalgalanma söz konusu konjektör değişti şarj ediyor başka nerde dır sorun statör olabilirmi
  11. aera34

Konjektör

Arkadaşlar merhaba şimdi benim problemim motor sanki far fren fan vs açınca çekişten düşüyor yada rolantideyken gaz verirsem pır pır yaparak yükseliyor şimdi sorum şu ölçüm yaptım 13 14 görüyorum 3000 de deviri yükseldikçe de voltaj düşüyor 11 12 acaba konjektör mü yoksa statör mü veya aynı...
  12. aera34

İyi geceler

Arkadaşlar honda cbr 600f önfren müşürü takılı kaldı neyse söktüm kaybettim müşürü bide :) fakat şimdi yeni müşür aldım standart fakat müşürü takınca fren basılıymış gibi ışık yanıyor ufak tık bastığımda sönüyo ters iş yapıyo kabloları ters düz yapıyorum yine aynı bu müşürler farklımı
  13. aera34

Debriyaj sorunu

Arkadaşlar Yen'i fark ettim motor sehpada iken debriyaj koluna bastığımda ayırmıyor artı motor çalıştığında arka teker dönüyor bir süre sonra lastik rahatlıyor boşa kalıyor bu durum aşırı soğukdan mı olur sizler de varmı bu durum
  14. aera34

Arkadaşlar yardım edin

Sony as200v kamera var bu YouTube da adamlar ne güzel konuşuyor rüzgar sesi yok kaskın için den ne yaptım aksesuar bulamadım akıl verirmisiniz
  15. aera34

Cbr 600 konjektör arızası

Arkadaşlar merhaba dün tam biraz hava iyi motor la birazcık tur atayım derken kontrol ettim sağı sağı solu ama altarnatörden çıkan kablo erimiş çalıştırdım biraz kablo takibi yaptım konjektöre giden kablo var birazda o ısınmış ama altarnatör tarafındaki kablo erimiş resmen varmı fikri olan...
  16. aera34

Debriyaj balata yardımınız lazım

arkadaşlar honda cbr 600f 2001 model bu debriyaj balataları söktüm 6 adet fakat gelen ebc kevlar 7 adet yay plaka geldi hepsi normal birtanesi ince şimdi bu 7 otururmu olurmu yoksa inceyimi çıkartıp 6 yapıp takim kalın cıkartıp inceyle beraber mi takim tabi sıralar da önemli youtube de videolar...
  17. aera34

Honda cbr 600 f4i iridyum buji

Arkadaşlar motoruma iridyum buji ve kevlar debriyaj seti montajlatıcam tek düşüncem iridyum buji yan etki yaparmı motora varmı kullanan
  18. aera34

Debriyaj teli koptu acil yardım

Arkadaşlar debriyaj telim koptu ve yarın temin etmem lazım pazar günü anadolu yakasındayım polonez köy varmı açık biyerler bildiğiniz gelip alim honda cbr600f
  19. aera34

HONDA CBR 250 R YÜKSEK MODELLE TAKAS OLUR

Merhaba motorum sorunsuz dur bin git Honda 600f takas olur üstü tamamlanır 17000 sınırım vardır 2014 model 24000 km dedir bir yan yatma söz konusudur ekspertiz ve fotolar mevcuttur şişik Türk usulü bir rapor değişen ayna sinyal susturucu bukadar şeffaf olmak lazım takas da motorumun üstüne...
  20. aera34

Sony hs 200 ses problemi

Arkadaşlar cihazı yeni aldım fakat kayıt yaparken ses kaydı yapmıyor mikrofon acık rüzgar azaltma kapalı varmı bilgisi olan teşekkürler