Arama sonuçlarınız

1. A

Pulsar 200 Ns 2017 Vites Kolunu Şanzımana Bağlayan Yayın Kırılması

Merhaba, Bugün işe giderken sol şeritte 2'den 3'e geçmek istedim. Bir anda vitesin atmadığını fark ettim. Kendimi sağa attım kontrol ettim. Vites pedalı aşağı yukarı oynamıyordu. Çok zorlarsam geçiyordu. Neyse bi şekilde işe gittim geldim eve koydum. Biraz araştırma yaptım. Muhtemelen vites...
  2. A

Roma'ya Motosiklet ile gitmek

Merhaba, Mayıs ayında 3 aylığına Roma'ya eğitim görmeye (hafta içi mesai şeklinde çalışacağım bir üniversitede) gideceğim. Aylık 900 euro civarı bir bütçem olacak (hibe ve burslarla), buradan gitmeden de kenarı atıp ailemden de istersem bu miktarı arttırabilirim ama gerek yok gibi gözüküyor...
  3. A

Youtube'daki motosiklet kanalları, Fikirleriniz

Merhaba abilerim arkadaşlarım, Hepinizin bildiği gibi Barkın abiyi kaybettik üstünden baya da zaman geçti. Sıkıldıkça açıp izliyorum rahmetliyi bazen izlemesem bile arka planda dinliyorum hala hiç görmediğim videoları çıkıyor zaman zaman. Youtube'da güzel motosiklet kanalları var ama hala Altın...
  4. A

Biletix - Motosiklet Fuarı Bİletlerinde İndirim

Motosiklet fuarı biletlerinde indirim var. Ben Ankaradayım diye erkenden almak istemedim belki işinize yarar dedim. http://www.biletix.com/etkinlik/YEL01/TURKIYE/tr (reklam olarak değerlendiriliyorsa haberim yoktu banlamayın lütfen)
  5. A

Dehşet anı! Motosiklet paramparça oldu - Mynet Haberi

Tayland’da meydana gelen korkunç kaza, saniye saniye kameraya yansıdı. Tayland’da hızla seyreden bir otomobil, yola çıkan motosikletliye çarptı. Korkunç kazada motosiklet paramparça olurken, sürücü de metrelerce öteye uçtu. Şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Dehşet anlarıysa saniye saniye...
  6. A

Acemiye tavsiyeler ve güvenli sürüş önerileriniz

Herkese merhabalar 200NS (absli) motosikletim var. Bundan önce 3000 km de 200RS kullandım ve onunla kaza geçirdikten sonra NS almayı daha hayırlı görerek devam ediyorum. Ankarada trafikte sürekli tedirginlik hissediyorum. Bazen paranoyak gibi arka aynayı kontrol edip yola odaklanamıyorum vs. ...
  7. A

İSTANBULDA KAZA 2 ŞEHİT

Yunus kardeşlerimiz kaza yapmış.Bariyerlerı tekrar suçlamali miyiz bilmiyorum. Allah rahmet eylesin. http://m.hurriyet.com.tr/istanbulda-korkunc-kaza-2-polis-sehit-2162017-40528140
  8. A

MOTORUMU NASIL PERTE ÇIKARTIRIM.

Arkadaşlar selamlar, Geçen hafta kaza geçirdim. Motorum Pulsar 200rs ve servis yaklaşık 5.800 tl hasar çıkardı. Ekpertiz geldi baktı ve onayladı bu arada karşı taraf hatalı ve muhtemelen tamamen kusurlu bulunacak. Demin servisten aradılar motorun perte çıkma ihtimali var haftaya çarşambaya...
  9. A

ARAÇ DEĞER KAYBI - EKİPMAN DEĞERİ VS.

Arkadaşlar selamlar, bayramın son günü bir kaza yaptım. Anayoldan giderken karşıdan gelen araba birden sokağa döndü ve arka kapısından çarptım. Ben de bir sıkıntı yok çok şükür ama motosikletin durumu kötü. Tutanağı tuttuk adam görmedim hatalıyım felan da yazdı muhtemelen kusur tamamen ona...
  10. A

Kazadan sonraki gün hastaneye gitmek

Bugün kaza geçirdim. Ambulans geldi ama geri yolladım hastaneye gitmek isremedim. Şimdi 6 7 saat geçti ve afedersiniz popodan belin üzerine doğru eğilirken çok sızlayan bir ağrı başladı. Ayak bileğim de şişmeye ve üzerine basılmasini zorlaştırma başladı. Yarın acile gitsem çatlak felah var mı...
  11. A

PARK HALİNDEKİ MOTOSIKLET KAZASI

Arkadaşlar selamlar motorum 1100 km de pulsar 200 rs Bugün iş yerinde (öğrenciyim staj yapıyorum ) çalışırken başka bir çalışan park halindeki motoruma çarptığını söyledi. Motorda ciddi bir şey yok ama sol grenaj sol ayna sol on sinyal vites pedalı debraj maneti ve ön kafa demiri (göstergeden...
  12. A

06 T 5746'NIN CİNAYETE TEŞEBBÜSÜ

Arkadaşlar hala elim ayağım titriyor sinirden. Demin aşti yoluna giren bir sapaktan L şeklinde bir virajı ben dönerken arkamdan 0 bir şekilde viraj boyu geldi. Rahatsız oldum ama büyütmedim meseleyi acelesi vardır diye. Neyse viraj bitti geçsin de rahat bıraksın dedim içimden sağ şeride geçtim...
  13. A

önden kazalı motor fikirleriniz

Tecrübeli abilerim ,sıcak bakmıyorum ama merak da ediyorum. Takip ettiğim bir motor var arkadan otomobile çarpmış motor.Sağ ayna sağ elcik gidon ve bilye (tam olarak neresi oluyor anlamadım) değişmiş. Arkadaş ilana da şöyle yazmış Parçalar (Ayna, elcik,bilya) orjinali ile değiştirilmiştir. Kaza...
  14. A

BALCI MOTORDAN ŞEHİRLERARASI MOTOR ALIMI

Arkadaşlar İstanbul'da Balcı motor diye bir firma var. Oradan Ankara'ya motor alacağım. Önce ödeme yapılıyor sonra motor kutulu bir vaziyette kargoya veriliyormuş (fabrika çıkış kutusunda direk geliyor dediler bana ) buradaki yetkili servise geliyormuş motor.pazartesi alsam salıya gelir dedi...
  15. A

MOTOMAX ANKARA'DA İLGİLİ PERSONEL

Arkadaşlar bugün mağazaları gezdim. Almayı düşündüğüm 2. el bir kaskın sıfırını denedim (çok karşı olan var bu konuya ama tercihim böyle oldu) neyse mont eldiven vs. de baktım onları sıfır düşünüyorum bugün almayacaktım zaten haftasonu parayı alıp alacağım için amacım fikir edinmekti. . Ankara...
  16. A

Motorsiklet Eğitimi ve Ehliyeti İçin

Herkese selamlar, Ankara'da yaşamaktayım.Şehir içi kullanımı için YAMAHA YBR 125 almayı planlıyorum. Fakat ehliyetim ve motor tecrübem yok. Bisikleti çok iyi kullanırım. Vitesli arabada aktif olarak kullandım ara ara da kullanmaktayım. O yüzden zorluk çekceğimi sanmıyorum. Tek ihtiyacım ehliyet...

Yeni mesajlar