- Konu Yazar
Arkadaşlar bugün mağazaları gezdim. Almayı düşündüğüm 2. el bir kaskın sıfırını denedim (çok karşı olan var bu konuya ama tercihim böyle oldu) neyse mont eldiven vs. de baktım onları sıfır düşünüyorum bugün almayacaktım zaten haftasonu parayı alıp alacağım için amacım fikir edinmekti. . Ankara Mototan'a gittim. Öyle kendim gezdim orada kaliteli ürünler var ama ilgilenen felan olmadı doğru düzgün ,bir süre sonra almayacaksan çık der gibi bir izlenim oluştu. Ben açık sözlüyümdür. Kaskı internetten alıcam botu yds'den felan dedim.Eldiveni scoyco alıcam o da sizde satılmıyormuş dedim. Mont pantolon modelleriniz hoşuma gitti onlardan almak isterim dedim.(özellikle pantolon almayı düşünüyorum. Ben bunları dedim diye mi o umursamazlık bi üstünlük tavrı gösterildi bilmiyorum tam. Sonuçta oradan bir şey almak istemesem bunları söylemem ki. Bir bakışlarla hor görüldüğümü hissettim. Allah'a şükür öyle durumum da kötü değil ama temiz 2. el bulmuşken aynı kaska gidip 1200 felan da vermem. Neyse sinirlendim bindim arabaya giderken motomax varmış 500 metre sonra ankara da olup olmadığını bilmiyordum şansa buldum biraz kesinlikle reklam gibi bir niyetim yok. Motomaxi felan da övmüyorum zaten mototandaki ürünler daha üst sekment kaliteli ürünlerdi. Abi içeri gene girdim aynısı olacak sıçtık bu insanlar bana niye yukardan bakıyor bir bok bilmiyorum derken ortadaki genç arkadaş o kadar samimi o kadar güler yüzlü olur. Aynı muhabbeti ona da yaptım. Abi haklısın diyor uygunsa gidip alıcan öğrenci adamsın sonuçta bana önerileri felan çok sağlam çok samimiydi. Ben o mağazadan sırf o adamın samimiyeti için bir şey alacağım. Ve gördüğüm herkese de önereceğim abi. Yani noluyor anlamıyorum ben 2. el bir şey alacağım diye gariban mı oluyorum orada bana laf ediyor xl deneyeceğim diyince internetten alcaksan da alma dar diye kinayali kinayali. Beni memnun etsen montunu alacağım pantolonunu alacağım. Ama yok insanlara saygı yok illa oraya girip diyeceksin ki bende de 1000rr var bana bir arai göster saygı görmek bu kadar basit ne yazık ki. İçimde kalıcaktı atmasaydım. Bu insanlar çalışan mağazanın kalitesini gösteremez ama bunu okuyup da yakın zamanda ankaradan alışveriş yapacaklara personel memnuniyeti açısından (ürünlerini kullanmadım bilmem) motomax'i kesinlikle öneririm. Birbirimize saygımız olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz.
Tekeriniz düz bassın...
Tekeriniz düz bassın...