- Konu Yazar
Arkadaşlar hala elim ayağım titriyor sinirden. Demin aşti yoluna giren bir sapaktan L şeklinde bir virajı ben dönerken arkamdan 0 bir şekilde viraj boyu geldi. Rahatsız oldum ama büyütmedim meseleyi acelesi vardır diye. Neyse viraj bitti geçsin de rahat bıraksın dedim içimden sağ şeride geçtim. Hızım da trafiğe uygun yavaş felan değilim neyse döndükten sonra aşti yolunun en sağında usul usul giderken aynı yakınlığı sürdürdü. Sol şerit müsait olmasına rağmen ne zaman geçecek diye bekliyorum. Sağımdan 0 bir şekilde geçti bu namussuz bu olay çok olur alışığım zaten ama kimse bu kadarına teşebbüs etmemişti bildiğin nasıl çarpmadan geçti sağımdan anlamıyorum en sağ şeritteyim ortaladım gidiyorum trafik hızında solum müsait ve ortaladığım şeridin sağından geçti bu şerefsiz. beynime kan sıçradı. Ankamallün önünden aştiye kadar kovaladım adamı yeri geldi sağına girdim. Bu kıkını çıkarmadı. Yeri geldi küfür ettim. Trafiği tehlikeye soktuğumu fark ettim bir süre sonra istesemde 2 tekerle durduramayacağımı anladım biraz sakinleşince (yaptığım doğru değildi ama şu duyguyu düşünün biri size silahı doğrultmuş ama tututukluk yapmış o andan sonra canınızın değeri kalmıyor ya öyle bir tribe girdim.) Adam gidiyor ben kovalıyorum içimden en son durağa gider ben bir vurayım dayak yiyeyim durakta gene razıyım dedim o kadar kafam dönmüştü. Sonra altımdaki motor 200 lük yetişemedim bir süre sonra bıraktım.
Ben bu adama zarar vermek istiyorum maddi manevi nasıl olursa(öfkeyle yazıyor gibi görünsem de gerçekten umrumda değil artık o herif benim canıma kast etti ben onun ağzını yüzünü kırınca şerefsiz olacaksam varsın olayım.) maddi manevi nasıl olursa ben bunun durağını nasıl öğrenebilirim bilen var mı? Ankarada yaşayıp bu aracı gören arkadaşlar bana söylerse gerçekten çok sevinirim. Biz böyle şerefsizlere kendi adaletimizi uygulamadıkça bunlardan kurtulamayız.
Ben bu adama zarar vermek istiyorum maddi manevi nasıl olursa(öfkeyle yazıyor gibi görünsem de gerçekten umrumda değil artık o herif benim canıma kast etti ben onun ağzını yüzünü kırınca şerefsiz olacaksam varsın olayım.) maddi manevi nasıl olursa ben bunun durağını nasıl öğrenebilirim bilen var mı? Ankarada yaşayıp bu aracı gören arkadaşlar bana söylerse gerçekten çok sevinirim. Biz böyle şerefsizlere kendi adaletimizi uygulamadıkça bunlardan kurtulamayız.
Son düzenleme: