Arama sonuçlarınız

1. zabuzaretta

Dertsiz başıma dert mi arıyorum?

Selam ahali. Bir tane de "Sizce ne yapmalıyım?" temalı başlık ben açayım, benim neyim eksik? Konu ikinci motosiklet olarak masrafsız (?) 50cc bir motosiklet istemem. Aklımda sadece iki adet model var birincisi Peugeot Kisbee diğer Kuba Rx9. Masrafsız derken MTV ve sigortadan bahsediyorum tabii...
  2. zabuzaretta

MEVZULAR

Son birkaç aydır takip ettiğim bir Youtube kanalı, BaBaLa TV. Daha önceleri çıkardığı şarkılar ile de tanınan Oğuzhan Uğur'un kurduğu bir kanal. Bu kişi aynı zamanda Ergenekon'dan içeri atılan eski istihbarat subayı Hasan Atilla Uğur'un öz oğlu. Kendisi eğlenceli bir kişilik olmasına karşın...
  3. zabuzaretta

Işığı dağıtmayan ön aydınlatma elemanı?

Herkese iyi forumlar. Öncelikle belirtmek isterim ki motorumun aydınlatmasından herhangi bir şikayetim yok, fonksiyonel olarak görevini yerine getiriyor. Benim içime dert olan orijinal farın sarıya dönük tonda olması ve fardaki led gündüz farlarının da beyaz olması yan yana hoşuma gitmeyen bir...
  4. zabuzaretta

HGS 6. sınıf köprü geçişleri düzelmiş gibi

An itibari ile son 3-5 geçişimi kontrol etme maksadı ile açmış olduğum HGS geçiş sorgulama sayfasında daha önce karşılaşmadığım bir şey ile karşılaştım. "OGS gişesinden yapılan geçiş ücreti alındı." yazıyor ve 3,5 ₺ ücret alınmış gözüküyor. Hiçbir düzeltme işlemi de gözükmüyor, normalde düzeltme...
  5. zabuzaretta

Bağdat Caddesi'nde sabaha karşı feci kaza

İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi’nde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce önünde seyreden motosiklete, ardından da park halindeki otomobile çarparak durabildi. Kazada motosikletteki bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Kaza, Kadıköy Bağdat Caddesi, Erenköy...
  6. zabuzaretta

600 lira bütçeli kışlık eldiven önerisi

Merhabalar. Tüm ekipmanlarım yazlık bu yüzden artık ellerim üşümeye başladı. Ben de bütçemi biraz zorlayarak beni uzun yıllar üzmeyecek, su geçirmeyecek, soğuktan koruyacak, aynı zamanda nefes alarak terletmeyecek kaliteli bir kışlık eldiven almaya karar verdim. Bütçem başlıkta da belirttiğim...
  7. zabuzaretta

Bu bir tesadüf mü?

Forumda ve daha çok Youtube'da sürekli "R25 kaza" ları çıkıyor karşıma. Bunlar: A) Tesadüf mü? B) Algıda seçicilik mi? C) Kullanıcı profili mi? D) Diğer üç şık çelişkili mi? Bunların cevabını arıyorum. Kendi çıkarımım var elbet ama forum ahalisinin fikirlerini merak ediyorum. Bence "O...
  8. zabuzaretta

Forum üyeleri chicken stipes paylaşımı (lastikteki korkak tavuk izleri)

Öncelikle herkese selamlar. Forumda aradım ama bulamadım böyle bir paylaşım başlığı ben de açayım dedim, eğer böyle bir başlık var ise modlardan başlığı silmelerini rica ederim. Başlıktan da anlaşılacağı gibi forum üyelerinin chicken stripes ını yani Türkçe karşılığı lastiklerinizdeki hiç...
  9. zabuzaretta

SPORMOTO KTM servisine laf edenlere ithafen...

Bugün Riva dönüşü sıkışık trafikte aralardan kaçmaya çalışırken sol ayak pegini ve vites kolunu yolda bulunan sabit ikaz dubasına çarparak kırmayı becerdim. İçimden güzel küfürler etmeye başladım yeni gelmiş motosikletin yedek parçası olmayacağını düşünerek. SPORMOTO KTM'yi arayarak durumu...
  10. zabuzaretta

SPY 5000M motosikletimi garanti dışı bırakır mı?

Merhabalar, öncelikle herkesin gençlik ve spor bayramını kutlarım. Merak ettiğim konu bu alarm sistemi ile alakalı. Bu ürün epey caydırıcı bir ürün ama bir sürü özelliği var uzaktan stop ettirme vs. Benim için önemli olan tek özelliği yanında biri durduğu zaman alarmın ötmesi ve yanındaki kişiyi...

Yeni mesajlar